dişlerimden rahatsız oluyorum

omaysaglam

kötü kalp kötü yorum kötü enerji insana geri döner
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
86
21
98
Kızlar benim önde ki iki disimin ortası kırıldı normal de dolgu vardı ama düştü şimdi ayrık ve kötü duruyo bende rahatsız oluyorum rahat rahay gülemiyorum bile bazen arkadaşlarım aaa dişin kırık falan diyolar çok rahatsız oluyorum tekrar dolgu yaptirsam ön diş olduğu için yine düsecek sizce ne yapmalıyım :(

Canim sana soyle yap diyemem cunku hic bilgim yok dis kiriklariyla ilgili ama kendine sikinti yapip uzulcegine arastirip iyi bir doktora git.dis doktoru zaten olusan sikintilarini anlatirsan kalici bir care bulur.bu devirde millet dislerini komple sokturup yaptiriyo.hemde keyfii.hic sikma caniniii ;)

Sizi çok rahatsız ediyorsa laminate veneer ya da zirkonyum yaptırabilirsiniz. Diş hekiminize danışırsanız size gerekli bilgiyi verecektir zaten.

Son düzenleme:
Canım normalde benimde ön iki diş aram biraz açıktır. Ve ortaokula giderken radyatöre düştüm;( dişim kırıldı;( ilk etapta porselen yaptırdım. O zaman bu kadar diş cesidi yoktu. Geçen yıl zirkonyum yaptırdım. Hiç fark yok diğer dişimle aynı;););) ayrıca o acikligi kapattirmadim. Çünkü diğer ön dişinde kesilmesi gerekiyordu. Yazık onun ne suçu var;) bide bu şekilde daha sempatik ve yüzüme yakisiyor o açıklık;););););)

Back
X