sizin mesajınızı hatırlamıyorum ama konu sahibinin yaptığı hatadan daha büyük bi hatası o mesajı yazmak olmuş
kesinlikle kabul edilecek bi mesaj değil.. kadın evde saçı fönlü gezmiyor diye başka kadına gidecekse cehenneme kadar yolu var diyebilirim sadece.. benim anlatmak istediğim bu forumda sadece ezildim hor görüldüm aldatıldım diyenlere mi yardımcı olacağız.. hiç ben yanlış yaptım ama hatadan dönmek istiyorum diyenlere elimizi uzatmayacak mıyız..
oh olsun beter ol demek vicdanımızı rahatlatıyorsa devam edelim.. ama ben kendi adıma biri yardım istiyorsa ona bundan sonrası için yardım etmek olur yapacağım tek şey.. öncesi kendi vicdanı ve Allah arasındadır
ee işte yani.
tam sinirleri zorlayan bir mesaj.
doğrusu kızmamak elde değil.
oh beter ol çizgisinde değilim ben kendi yorumlarım olarak.
tabi bu tür konular kk da benzer tepkiler alacaktır.
ancak konu sahibinin o şuursuz mesajına da tepki göstememek olamaz benim hayat görüşümde.
tam bir şaşırmışlık örneği.
sinirlendim ve tepkimi de belirtiyorum.
iyi muamele yapın ne demek yahu

sen önce kendi başındaki püsküllü belayı defet te elin kadınlarına akıl vermek bi dursun kenarda.
yardımdan senin anladığın ne ise o şekilde öğütler verirsin, ben de benim anladığım şekilde.
ki benimki biraz sert içeriklidir soğuk duş etkisi yapsın diye:))
zira diva nın aklı bence çok karışık.
tam olarak hatada olduğunun bilincinde değil.
kaldı ki evli adamla bile isteye birlikte olmayı ben de hata olarak görmüyorum.
bir arkadaşımız da yazmıştı nihali sanırım.
"aman evli ama olsun" mantığıyla başlanmış bir ilişki,arada cinsellik var ki ilişkinin ana bağlayıcı unsuru sanırım-yani verilen öğütler bunu düşündürüyor- bile bile sürdürülmüş bir ilişki.
onca zaman sonra da hata olduğunun farkına varılan bir ilişki.
ben aldatan kadına da aldatan erkeğe de 1. osun 2. olsun fark etmez tepki gösteririm.
bu aldatan adamcıklara uydurulan kılıflar da midemi bulandırıyor,evli adama kucak açan 2. kadınlar da.
çünkü bu aldatmaların toplumda yarattığı zincirleme felaketleri,dağılan yuvaları ,rezil olan kadınları düşünüyorum.
bir zevki sefa uğruna dünyaları yakıyorlar