• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diva 1- Yasak Ask

Kesinlikle haklısınız. kadınlar genelde 2.kadınları suçlamaya daha meyilli. tabi ki onlar da suçlu. ama bizimle evlenen, bize sadakatle bağlanması gereken kişi eşlerimiz olmalı. önce erkek suçlu kesinlikle.

bu arada konu sahibini yargılamadım ve anlamaya çalıştım ama kadınlara verdiği tavsiyeler tek kelimeyle mide bulandırıcı. beyefendiler aldatmasın diye bir taraflaımızı mı yırtacağız. aldatırlarsa cehenneme kadar yolları var!

Her zaman derim, benim muhatabım eşimdir, alemin kadınını ben terbiye edemem. Tabi ki kimse yapmasın böyle şeyler, günahtır. Ancak 2. kadın Ayşe olmasa Fatma olur, x,y,z olur o yüzden onlara kızmam. Ama eşim yaparsa affetmem, büyük konuşmak da değildir bu, çok merhametime geldi bugün affettim, üç beş ay sonra su koyveririm, yediremem, kendimi biliyorum. Kadınların 2. kadınlara yüklenmeleri eşlerini affetme isteğinden bence

Konu sahibinin tavsiyeleri konusunda hem fikiriz, hatta bana erkek yazmış gibi geldi ne yalan söyleyeyim :)
 
sizin mesajınızı hatırlamıyorum ama konu sahibinin yaptığı hatadan daha büyük bi hatası o mesajı yazmak olmuş
kesinlikle kabul edilecek bi mesaj değil.. kadın evde saçı fönlü gezmiyor diye başka kadına gidecekse cehenneme kadar yolu var diyebilirim sadece.. benim anlatmak istediğim bu forumda sadece ezildim hor görüldüm aldatıldım diyenlere mi yardımcı olacağız.. hiç ben yanlış yaptım ama hatadan dönmek istiyorum diyenlere elimizi uzatmayacak mıyız..
oh olsun beter ol demek vicdanımızı rahatlatıyorsa devam edelim.. ama ben kendi adıma biri yardım istiyorsa ona bundan sonrası için yardım etmek olur yapacağım tek şey.. öncesi kendi vicdanı ve Allah arasındadır

ee işte yani.
tam sinirleri zorlayan bir mesaj.
doğrusu kızmamak elde değil.
oh beter ol çizgisinde değilim ben kendi yorumlarım olarak.
tabi bu tür konular kk da benzer tepkiler alacaktır.
ancak konu sahibinin o şuursuz mesajına da tepki göstememek olamaz benim hayat görüşümde.
tam bir şaşırmışlık örneği.
sinirlendim ve tepkimi de belirtiyorum.
iyi muamele yapın ne demek yahu:KK62:
sen önce kendi başındaki püsküllü belayı defet te elin kadınlarına akıl vermek bi dursun kenarda.
yardımdan senin anladığın ne ise o şekilde öğütler verirsin, ben de benim anladığım şekilde.
ki benimki biraz sert içeriklidir soğuk duş etkisi yapsın diye:))
zira diva nın aklı bence çok karışık.
tam olarak hatada olduğunun bilincinde değil.
kaldı ki evli adamla bile isteye birlikte olmayı ben de hata olarak görmüyorum.
bir arkadaşımız da yazmıştı nihali sanırım.
"aman evli ama olsun" mantığıyla başlanmış bir ilişki,arada cinsellik var ki ilişkinin ana bağlayıcı unsuru sanırım-yani verilen öğütler bunu düşündürüyor- bile bile sürdürülmüş bir ilişki.
onca zaman sonra da hata olduğunun farkına varılan bir ilişki.
ben aldatan kadına da aldatan erkeğe de 1. osun 2. olsun fark etmez tepki gösteririm.
bu aldatan adamcıklara uydurulan kılıflar da midemi bulandırıyor,evli adama kucak açan 2. kadınlar da.
çünkü bu aldatmaların toplumda yarattığı zincirleme felaketleri,dağılan yuvaları ,rezil olan kadınları düşünüyorum.
bir zevki sefa uğruna dünyaları yakıyorlar:KK62:
 
seçim diyelim.. sonuçta bu yanlıştan dönmek isteyen hatta döndüğünü iddia eden bir kadın var..
ben hata, yanlış yada seçim herneyse , yinede oh iyi olmuş denilmesine karşıyım.
ayrıca konu ben değilim..eşim böyle bişey yaparsa sonucunada göze almış demektir..
bundan sonra bu kadına yapılan hiçbir kötü söz hakaret yapılanları değiştirmeyecek.
bununda farkına varmak lazım diye düşünüyorum

Bak hataydı şimdi her ne ise oldu :) İddia evet doğtuluğu belirsiz çünki evli vs fark etmiyor konu sahibine sadece vicdan rahatlatıyor burda günah çıkarma gibi işte
 
ne diye ünlem koyuyosun.sana burdan bi ünlem koyarım.evli olsan ne olmasan ne .banane.
bir de aktif uyesiniz, siz vampir gibi saldiriyorsunuz.Ayiplayabilirsin kinayabilirsin benimle ayni göruste olmayabilirsin ama kelimelerini özellikle secerek kibar bir dillede söyleyebilirsin. hakaret etme hakkini sahip degilsin. Benim kimsem yok bu memlekette ailemi senede bir göruyorum. Allah kimseyi yanliz sahipsiz birakmasin. Herkes ailesiyle bayram yaparken ben burda gözyasi dökerim. kimsem yok dediysem var ama yanimda degiller maalesef.
 
bir de aktif uyesiniz, siz vampir gibi saldiriyorsunuz.Ayiplayabilirsin kinayabilirsin benimle ayni göruste olmayabilirsin ama kelimelerini özellikle secerek kibar bir dillede söyleyebilirsin. hakaret etme hakkini sahip degilsin. Benim kimsem yok bu memlekette ailemi senede bir göruyorum. Allah kimseyi yanliz sahipsiz birakmasin. Herkes ailesiyle bayram yaparken ben burda gözyasi dökerim. kimsem yok dediysem var ama yanimda degiller maalesef.


He duygusal baskı da geldi ailem yok burda senede bir görüyorum gözyaşı döküyorum...

Her ailesini göremeyen ya da olmayan senin gibi olsa yandı dünya
 
D diva1
önceki konunda da bu konunda da sana karşı anlayışlı davrandım. benim hayat görüşüm böyle, sana özel bir durum değil. gerçekten art niyetli 2. kadınlar olduğunu bildiğim gibi, baba tacizi, koca dayağı, sevgisizlik, ağır depresyon gibi sebeplerden olmayacak bir insana meyleden kadınlar da gördüm, duydum, tanıdım. hayattan hiç kimseye ve hiçbir duruma karşı ön yargılı olmamayı öğrendim.
sen itirafını yapmışsın. bir itiraf da benden:
sen ilk konunu açtığın günden beri ben ekşi sözlüğe bakıyorum. acaba biri bizi işletiyor mu diye. çünkü hikayende basmakalıp çok şey var, hatta hikayen neredeyse hiç orjinal değil.
yurtdışında türk-kürt birlikteliği, mutsuz yapılmış 2 evlilik. arada kültür ve adet farkı, boşanması mümkün olmayan ama 2. kadını çok seven bir erkek ve adamı sevse de artık vazgeçmek zorunda olduğunu hisseden bir kadın.
sence de böyle okuyunca çok klişe bir arada değil mi?
yine de kesin konuşmak istemedim, bu yüzden fikirlerimi kendime sakladım ve empati kurdum elimden geldiğince.
lakin zurnanın zırt dediği yere geldik:

Tamam oldu . Sevdim sevildim mutlu oldugumu sandim. Iliski zaten ayni tempoda kalmiyor evre geciriyor. Bakin hanimlar eger kocanizdan supheleriniz varsa bunlara dikkat edin. Cok konusun onunla sevginizi gösterin ona pasa kral gibi muamele yapin (hakedenlere). Ona özel zaman ayirin. Degisik planöar surprizler haziröayin ki sizinle mesgul olsun. Kadinlik görevinizi tam yapin karni ac olan devamli aranir durur.Sen karnini doyur ki istese de yiyemez zaten ne demek istedigimi anladiniz sanirim.Telefonunda isimler zaten erkek ismidir genelde eger calarda cevap vermeyip ustune yorum yapip tedirgin oluyorsa bilin ki bir kadin ariyor. Eve gelince bi koklayarak öpun hosgeldin bakin bakalim degisik bir parfum kokusu var mi veya yeni dush yapan zaten belli olur parlar. Arabanin koltuguna bakin sac telleri var mi ama sakin hissettirmeyin. Yasaklar hep ilgi ceker. Gec geöicem diye aradiginda ister istemez ses tonunda bir degisiklik duyarsiniz. Hanimlar size tuyolar eger supheleriniz varsa bi dikkat edin derim ama hissettirmeyin. Ona iyi davranin inanin vicdani sizliyacaktir. Bunlari yazdigim icin kizmayin ama gercek bu.
şu yazıdan sonra mevzuya ama bilader diye giresim geldi.
ama yine de çok emin konuşmayayım, çünkü erkek kafasıyla konuşan kadın da çoktur memlekette.
eğer bilader değil de bacı isen;
bak bacım; kendini böyle mi ferahlatıyorsun bilmiyorum ama sevgilin sana karısı onu "doyurmadığı" için sadece zaman ve fırsatı olduğu için geldi. sen olmasan büyük ihtimal senden öncesi de vardı, senden sonrası da olacak. gayet basitçe karısını sevmiyordu.
erkekler pohpohlamamız gereken canlılar değil, bizim eşitimizdir. erkeğe kral gibi muamele edilmesine gerek yok çünkü ı bir kral değil, biz de onun kölesi değil, tebası değiliz.
o karısının yanında doymuyor ama ön sevişmeyi boyun yalamaktan ibaret sanan Türk erkeklerinin karıları ne kadar tok? ben cevap vereyim HİÇ!
sadakat bir sorumluluktur ve adamın sadakatsiz olması evdeki kadının suçu değildir.
biliyorum vicdanen kadın onu mutlu edemedi ama ben ediyorum demek içini rahatlatıyor ama kazın ayağı öyle değil, acımasız gelecek belki ama sen "evet" dediğin ve karısı evdeyken göz koyduğu diğer bir kadın "hayır" dediği için seninle hikaye %90 böyle, haaa başkasıyla evliyken gerçek aşkına rastlayan var mı evet ama gerçek aşk olduğu zaman arada başka bir kadın olmaz. karısını boşardı güzelim.
buraya kadar bir "bacı" olduğun varsayımıyla yazdım.
ama içimden bir ses tırt bir sosyal deney ayağına keklendiğimizi söylüyor ya neyse.
yolun açık olsun bacım/biladerim.
 
Ben bu kk daki kadinlardan hicbir sey anlamadim baska bir konuda kadin aldatilmis kocasi aglamis zirlamis yalvarmis o adama etmediginiz laf kalmadi kadinada affetme dediniz buradaki kadinin o adamdan farki ne de iyi dileklerde bulunuyorsunuz niye erkek oldugunda yorumlar baska kadin oldugunda yorumlar baska buradaki kadinin samimi olduguna nasil kanaat getirdiniz?
öncelikle o konuda adama sayıp sövüp burada iyi dilekte bulunanlardan biri benim.
neden iyi dilekte bulunduk biliyor musunuz? çünkü evdeki kadına sadakat sözü veren bu kadın değil evdekinin kocası. yani erkek düşmanı olduğumuzdan değil. evliliğin 2 kişinin iradesi ve sorumluluğu olduğunu bilmemizden. kısacası biz gayet tutarlıyız, asıl tutarsız olanlar kocana bir şans daha ver deyip 2. kadına sallayanlardır (kocaya 2. şans ver demeyenler üzerine alınmasın)
samimidir değildir, beni bağlamaz, ben yazılana göre yorum yaparım, elimde sihirli küre yok herhalde, ne yazıyorsa onu yorumluyoruz.
ayrıca neden bize samimi olduğuna nasıl inanıyorsunuz diye soruyorsunuz da inanmayanlara neden inanmıyorsunuz diye sormuyorsunuz?
 
Son düzenleme:
D diva1
önceki konunda da bu konunda da sana karşı anlayışlı davrandım. benim hayat görüşüm böyle, sana özel bir durum değil. gerçekten art niyetli 2. kadınlar olduğunu bildiğim gibi, baba tacizi, koca dayağı, sevgisizlik, ağır depresyon gibi sebeplerden olmayacak bir insana meyleden kadınlar da gördüm, duydum, tanıdım. hayattan hiç kimseye ve hiçbir duruma karşı ön yargılı olmamayı öğrendim.
sen itirafını yapmışsın. bir itiraf da benden:
sen ilk konunu açtığın günden beri ben ekşi sözlüğe bakıyorum. acaba biri bizi işletiyor mu diye. çünkü hikayende basmakalıp çok şey var, hatta hikayen neredeyse hiç orjinal değil.
yurtdışında türk-kürt birlikteliği, mutsuz yapılmış 2 evlilik. arada kültür ve adet farkı, boşanması mümkün olmayan ama 2. kadını çok seven bir erkek ve adamı sevse de artık vazgeçmek zorunda olduğunu hisseden bir kadın.
sence de böyle okuyunca çok klişe bir arada değil mi?
yine de kesin konuşmak istemedim, bu yüzden fikirlerimi kendime sakladım ve empati kurdum elimden geldiğince.
lakin zurnanın zırt dediği yere geldik:


şu yazıdan sonra mevzuya ama bilader diye giresim geldi.
ama yine de çok emin konuşmayayım, çünkü erkek kafasıyla konuşan kadın da çoktur memlekette.
eğer bilader değil de bacı isen;
bak bacım; kendini böyle mi ferahlatıyorsun bilmiyorum ama sevgilin sana karısı onu "doyurmadığı" için sadece zaman ve fırsatı olduğu için geldi. sen olmasan büyük ihtimal senden öncesi de vardı, senden sonrası da olacak. gayet basitçe karısını sevmiyordu.
erkekler pohpohlamamız gereken canlılar değil, bizim eşitimizdir. erkeğe kral gibi muamele edilmesine gerek yok çünkü ı bir kral değil, biz de onun kölesi değil, tebası değiliz.
o karısının yanında doymuyor ama ön sevişmeyi boyun yalamaktan ibaret sanan Türk erkeklerinin karıları ne kadar tok? ben cevap vereyim HİÇ!
sadakat bir sorumluluktur ve adamın sadakatsiz olması evdeki kadının suçu değildir.
biliyorum vicdanen kadın onu mutlu edemedi ama ben ediyorum demek içini rahatlatıyor ama kazın ayağı öyle değil, acımasız gelecek belki ama sen "evet" dediğin ve karısı evdeyken göz koyduğu diğer bir kadın "hayır" dediği için seninle hikaye %90 böyle, haaa başkasıyla evliyken gerçek aşkına rastlayan var mı evet ama gerçek aşk olduğu zaman arada başka bir kadın olmaz. karısını boşardı güzelim.
buraya kadar bir "bacı" olduğun varsayımıyla yazdım.
ama içimden bir ses tırt bir sosyal deney ayağına keklendiğimizi söylüyor ya neyse.
yolun açık olsun bacım/biladerim.
 
O msj icin özur dilerim. Anlatmak istedigim farkliydi ama yanlis yere gitti. yazilariniz cok yapici .Defalarca okudum. Keske herkes sizin gibi olsa. Kendinize iyi bakin.
 
bir de aktif uyesiniz, siz vampir gibi saldiriyorsunuz.Ayiplayabilirsin kinayabilirsin benimle ayni göruste olmayabilirsin ama kelimelerini özellikle secerek kibar bir dillede söyleyebilirsin. hakaret etme hakkini sahip degilsin. Benim kimsem yok bu memlekette ailemi senede bir göruyorum. Allah kimseyi yanliz sahipsiz birakmasin. Herkes ailesiyle bayram yaparken ben burda gözyasi dökerim. kimsem yok dediysem var ama yanimda degiller maalesef.
aile önemliymiş değilmi!!! al sana ünlem.
 
O msj icin özur dilerim. Anlatmak istedigim farkliydi ama yanlis yere gitti. yazilariniz cok yapici .Defalarca okudum. Keske herkes sizin gibi olsa. Kendinize iyi bakin.
Yorum yapmasina şurada milyon tane mantikli yorum yaparimda tartismanin bir yere ulasacagini dusunmuyorum mucadelenizde basarilar.
 
Nihali hanim birakin allah.askina ailesi duysa.zaten ne hallere girer insanlar bilinmez ailen olsa bunlar olmicakmiydi sanki karakter meselesi bu derler ya alimden zalim zalimden alim dogar die. Ayrica diva buraya derdime bi care bi akil diyerek yazmamis bence. Belki bana hak verecek bi kac kisi cikar olsun sevmissin sevmek gunah degil diyen bi kac kisi olur die icini ferahlatmak icin acmis bu konuyu. Bizim dinimzin ilk konusu ahlak dersidir once o ogretilir ondan sonra vicdan gelir sevginin altina siginipta.insanlarin evli barkli kocasina goz dikmek bizim ahlakimizda yok aman ya milyon kisi gelip sabaha kadar ayni seyleri yazsak ayni olur gene bildigini okur insanin icinde bu var olduktan sonra...nefsine yenik arzularina duskun aski alet eden ezik insanlar vicdandan uzaktir ve vicdan demek Allah in icimize koydugu kendi sesidir !! Al bi unlemde benden !
 
O msj icin özur dilerim. Anlatmak istedigim farkliydi ama yanlis yere gitti. yazilariniz cok yapici .Defalarca okudum. Keske herkes sizin gibi olsa. Kendinize iyi bakin.
Yapici olunmasindan kastin ne?
Adamdan ayrilacakmissin zaten.
daha kim ne yapici olacak sana.
yapici olanlar ne yapti yapip ta?
ha sunu yapiyorlar bi hata yapmissin olabilir diyorlar biraz daha yumusak dille:))
Ama su sacmaladigin mesajla asil fikrini aciklayiverdin ne yazik ki:))
Eee buna da artik kimse yapici olmayi goze alamaz degil mi mecbur kaldin ozur dilemeye.
ozur dileme ,zihniyetini degistir.
Sirf cinsellik icin baska kadinlara giden bu heriflere kilif dikmeyelim ,sen de evde mutlu olmadigi icin bana geliyor klisesine sarilma.
saglam ol,dik ol,onurlu ol.
ne kendini kandir ne de ileride utanacagin bir yanlista israr et.
pekala boyle de yasayabilirsin .
gerci benim mesajlar senin begeni kriterlerine uymadi ama ben cok daha gercekci bakarim olaylara.
konu sahiplerine pışpış cekmektense boylesi daha faydalidir diye dusunurum.
 
Yapici olunmasindan kastin ne?
Adamdan ayrilacakmissin zaten.
daha kim ne yapici olacak sana.
yapici olanlar ne yapti yapip ta?
ha sunu yapiyorlar bi hata yapmissin olabilir diyorlar biraz daha yumusak dille:))
Ama su sacmaladigin mesajla asil fikrini aciklayiverdin ne yazik ki:))
Eee buna da artik kimse yapici olmayi goze alamaz degil mi mecbur kaldin ozur dilemeye.
ozur dileme ,zihniyetini degistir.
Sirf cinsellik icin baska kadinlara giden bu heriflere kilif dikmeyelim ,sen de evde mutlu olmadigi icin bana geliyor klisesine sarilma.
saglam ol,dik ol,onurlu ol.
ne kendini kandir ne de ileride utanacagin bir yanlista israr et.
pekala boyle de yasayabilirsin .
gerci benim mesajlar senin begeni kriterlerine uymadi ama ben cok daha gercekci bakarim olaylara.
konu sahiplerine pışpış cekmektense boylesi daha faydalidir diye dusunurum.
benim olaylara gerçekçi bakmadığımı ya da konu sahiplerine pışpış çektiğimi (ki bu deyimin manası ne çözemedim?) nereden çıkardınız?
sizin gibi düşünmeyen herkes konu sahiplerine pışpış mı çekmiş oluyor?
burası bir forum farkındasınız değil mi? illa herkes sizinle aynı fikirde olacak diye bir kaide yok.
siz lütfen konu sahibinin mesajlarını ve durumunu yorumlayın, eğer benim yazdıklarımı yorumlayacaksanız, yazımdan alıntı yapın rica ederim, ortaya taş atıp kaçmakla olmuyor.
 
benim olaylara gerçekçi bakmadığımı ya da konu sahiplerine pışpış çektiğimi (ki bu deyimin manası ne çözemedim?) nereden çıkardınız?
sizin gibi düşünmeyen herkes konu sahiplerine pışpış mı çekmiş oluyor?
burası bir forum farkındasınız değil mi? illa herkes sizinle aynı fikirde olacak diye bir kaide yok.
siz lütfen konu sahibinin mesajlarını ve durumunu yorumlayın, eğer benim yazdıklarımı yorumlayacaksanız, yazımdan alıntı yapın rica ederim, ortaya taş atıp kaçmakla olmuyor.
Pardon da siz kimsiniz?
ben sizin mesajinizi okumadim ki!!!!
tas acip kacmak ta nedir yahu.komik bir alinganlik olmus.
merak etme her durum ve sekilde kendimi aciklikla ifade edebilirim, boyle bi korkum yok uyarin da cok yersiz ve de isabetsizz.
alinganligin abartilmis hali.
Simdi bakayim ne yazmissin:))
 
Nihali hanim birakin allah.askina ailesi duysa.zaten ne hallere girer insanlar bilinmez ailen olsa bunlar olmicakmiydi sanki karakter meselesi bu derler ya alimden zalim zalimden alim dogar die. Ayrica diva buraya derdime bi care bi akil diyerek yazmamis bence. Belki bana hak verecek bi kac kisi cikar olsun sevmissin sevmek gunah degil diyen bi kac kisi olur die icini ferahlatmak icin acmis bu konuyu. Bizim dinimzin ilk konusu ahlak dersidir once o ogretilir ondan sonra vicdan gelir sevginin altina siginipta.insanlarin evli barkli kocasina goz dikmek bizim ahlakimizda yok aman ya milyon kisi gelip sabaha kadar ayni seyleri yazsak ayni olur gene bildigini okur insanin icinde bu var olduktan sonra...nefsine yenik arzularina duskun aski alet eden ezik insanlar vicdandan uzaktir ve vicdan demek Allah in icimize koydugu kendi sesidir !! Al bi unlemde benden !

Tamamen katılıyorum ki en son bunu belirttim içini rahatlatmak adına açılmış konu

Aileymiş şu bu vs bunlar hep hikaye zaten acındırma işleri ha bir de meşhur siz benim başıma geleni bilmiyorsunuz var...

Bu tipler böyledir zaten yatakta iyi maddi iyi bitti bazısı sırf yatak diye bile takılır

İki arkadaşım var böyle biri gününü gün ediyor evli şu bu fark etmeksizin boşandı ki samimi değilim artık

Diğeri aile evinde hala boşanmadan böyle takılıyordu çocuğu anaannesine atıp sağlam kayaya çarptı olan babasına oldu kalp krizi arkasından amcaoğlu ile nikah

Ben hoş karşılamam kimse kusura bakmasın ha bekardır karşı da ki de takılır eder hakkı yaşam biçimi der geçerim bilerek evli adamla takılmak başka olay
 
Pardon da siz kimsiniz?
ben sizin mesajinizi okumadim ki!!!!
tas acip kacmak ta nedir yahu.komik bir alinganlik olmus.
merak etme her durum ve sekilde kendimi aciklikla ifade edebilirim, boyle bi korkum yok uyarin da cok yersiz ve de isabetsizz.
alinganligin abartilmis hali.
Simdi bakayim ne yazmissin:))
sizin alıntıladığınız mesaj bana yazılmıştı (konu sahibi yanlış alıntılama yapmış) haliyle bana yazılmış bir mesajı alıp bu şekilde bir yorum yaptığınız için üzerime alındım, gereksiz bir alınganlık değil yani.
kaldı ki doğrudan bana yazmasanız bile konu sahibini "pışpışlayan" üyelerden bahsetmişsiniz ki sizin deyiminizle ben de "pışpışlayan" o yazarlardan biriyim.
bu açıdan bakınca bence gayet gerekli bir alınganlık.
bu arada ben marilyn monroe yazımın yanında siyah renkte ve kalın puntoyla yazıyor, dikkatinizden kaçmış belli ki.
 
sizin alıntıladığınız mesaj bana yazılmıştı (konu sahibi yanlış alıntılama yapmış) haliyle bana yazılmış bir mesajı alıp bu şekilde bir yorum yaptığınız için üzerime alındım, gereksiz bir alınganlık değil yani.
kaldı ki doğrudan bana yazmasanız bile konu sahibini "pışpışlayan" üyelerden bahsetmişsiniz ki sizin deyiminizle ben de "pışpışlayan" o yazarlardan biriyim.
bu açıdan bakınca bence gayet gerekli bir alınganlık.
bu arada ben marilyn monroe yazımın yanında siyah renkte ve kalın puntoyla yazıyor, dikkatinizden kaçmış belli ki.
kim kimden alinti yapmis bakmadim.zaten yanlis alinti oldugunu da farkedemezdim.
bu arada cok uzun yazmissin kismen goz attim.uyeden suphelenmissin sen de.
Ben de eski uyelerden umut.benim ki de kalin puntoyla yaziyor :))
Su var ki kk daki konularin cogunda benzer uyarilarim vardir benim.tas acip kacmak tanimlamasi hiiic hosuma gitmedi.tarzim degil cunku.tepkimi direk yazarim.
Kimseden cekinecek degilim.yanlis oldugunu goruyorsam kurallar dahilinde uyarimi yazarim.
burada da uyarilarim tamamen konu sahibine odakli.
Bu sebeple alinganligin halen yersiz malesef.
 
sen şimdi bu adamın aramalarına cevap vermedin diye tüm kk toplanıp seni alkışlayalım mı
ayrıca 2.kadınların acı falan çekmesi kimsenin umrunda olmaz boşa yazmışsın
 
kim kimden alinti yapmis bakmadim.zaten yanlis alinti oldugunu da farkedemezdim.
bu arada cok uzun yazmissin kismen goz attim.uyeden suphelenmissin sen de.
Ben de eski uyelerden umut.benim ki de kalin puntoyla yaziyor :))
Su var ki kk daki konularin cogunda benzer uyarilarim vardir benim.tas acip kacmak tanimlamasi hiiic hosuma gitmedi.tarzim degil cunku.tepkimi direk yazarim.
Kimseden cekinecek degilim.yanlis oldugunu goruyorsam kurallar dahilinde uyarimi yazarim.
burada da uyarilarim tamamen konu sahibine odakli.
Bu sebeple alinganligin halen yersiz malesef.
eh iyi madem,
anlaşamayacağız belli ki.
kimliğinizi açıklamanıza gerek yok, ben her zaman kimin mesajımı alıntıladığına bakarım zaten.
uyarılarınız konu sahibine odaklı olabilir, ben uyarınızdan bahsetmedim zaten. kendimi uyarılmış gibi hissetsem şu anda farklı bir tondan mesajlaşıyor olurduk, hiç şüpheniz olmasın.

gerci benim mesajlar senin begeni kriterlerine uymadi ama ben cok daha gercekci bakarim olaylara.
konu sahiplerine pışpış cekmektense boylesi daha faydalidir diye dusunurum
.
bence bu yukarıdaki satırlar konu sahibiyle değil, konu sahibine empatiyle yaklaşan yani taşlamak yerine farklı bir şekilde bakan üyelerle ilgili.
ancak siz öyle değil diyorsanız, değildir.
konuyu uzatma taraftarı değilim.
iyi akşamlar.
 
Back
X