diger resmi yanlislikla ekledim düzenliyemiyorum yaaa
Sorun değil canım bende fotograf ekliycem bu akşam.Yemeğimi yedim geldim ölçülerimi kopyalıycam şimdi
tmm canim..
bende carsiya cikiyorum aksam grz..kalori yakalim birazcikk
canim bende bir kac cm daha incelmek isterim dogrusu
ama oyle iddiali degilim
basen problemim yok zaten
biraz karin bolgesinin incelmesini istiyorum olculerimi alinca yazarim
ayrica diger topiginide okuyorum takip ediyorum seni
umarim en kisa zamanda amacina ulasirsin
Bende geldim ama 1ay çok ölçüm için ve egzersiz hareketleri nerede??
yazmayacakmıydık herkesin yapması gereken hareketleri ben neyi ne kadar yapacağımı bilmiyorum aletli spor yaptığım için hep...
öyle bir liste olsa benim için mükemmel olur ve 15 te bir ölçüm iyidir
bence tabii ...
ben şimdi önceki yarışmaya baktım orada bir haftaymış
bizde cumadan cumaya tartılıyoruz mesela aynı gün ölçüm günü olabilir her cuma ..
evet evet her hafta olsun :81:
evet canim kim istemezki vucudu daha iyi olsun bende aranizdayim artikÖncelikle çok teşekkürederim canım takibin ve katılımın için.Bu topicde önemli olan vücut ne durumda olursa olsun onu daha iyi,daha mükemme hale getirmeyi istemek.İster heryerinde sorun olsun ister sadece göbeğinde bizimle olabilirsin. Yakın zamanda ölçülerini,boyunu ve göbüşü eritmek için hazırlayacağın egzersiz programını rapor edersen deneme sürecine sende katılmış olursun.
ya cok haklisinBende geldim ama 1ay çok ölçüm için ve egzersiz hareketleri nerede??
yazmayacakmıydık herkesin yapması gereken hareketleri ben neyi ne kadar yapacağımı bilmiyorum aletli spor yaptığım için hep...
öyle bir liste olsa benim için mükemmel olur ve 15 te bir ölçüm iyidir
bence tabii ...
bende katılmak istiyorum ben egzersiz hareketleri yapamıyorum,her gün 1buçuk saat yürüyüş yapıyorum ama 7 li rakamları görürsem o zaman başlarım.aranıza alırmısınız.
bende katılmak istiyorum ben egzersiz hareketleri yapamıyorum,her gün 1buçuk saat yürüyüş yapıyorum ama 7 li rakamları görürsem o zaman başlarım.aranıza alırmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?