diyafragma hernisi

Inanin cok zor gunler geciriyorum suan icin capada devam ediyoruz kintrollere sizdemi ayni seyleri yasadiniz o surec nasildi ve suan nasil
Benimde 28 hafta 4 günlükken teşhis koyuldu kalp sagda ve bagırsaklar akcigeri sıkıştrmştı kızım vardı prensesim malesef vefat etti:KK43: rabbim evladınızı size bagışlasın

Inanin cok uzuldum basiniz sagolsun ayni seyleri konusup hatirlatmak istemezdimRabbim evlatlarimizi korusun kimseyede yasatmasin..bizim durumumuzda sikintili teshisin ilk haftalar konmasi hastaligin agirligiyla alakaliymis nekadar gec organlarin yukari cikmasi okadar iyiymis..bizimde16.haftada dr farketti mide bagirsaklar karaciger yukardaymis yazmasi bile cok zor

Mrb arkadaslar cnm cok sikkin nolur bana yardim edin 37 yasindayim 2tup bebek dusugum var 7.haftada kendiliginden dustu 3.tup denememizde sukurler olsun hamileydim fakat 4.ay kontrolumuzde dunyam basima yikildi oglumda diyafram hernisi varmis mide ve bagirsaklar yukarda kalp sagda cigerinin birtanesi baskidan dolayi gelismiyor bobrekleri parlak ve akcigerinin sol lobunun bir kismi yukarda sikintili bi durum dedi dr suan 4.5 aylik oldum amniyo sivisi aldirdim ve capada heyete giricem gununu bekliyorum ama hergun agliyorum
merhaba öncelikle rabbim sağ salim size bebisinizi bağışlar zor bir süreç bizde bu süreçten gectik benim kizimda sol diyafram hernisi mide ve bağırsakları yukardaydi amaliyat oldu 2 ay yoğun bakımda kaldi.Benim kiziminda sol diyafram zarı yoktu oraya yama yaptılar organlari yerleştirdiler çok zor bir süreç bol bol dua edin şuan bebişim gayet sağlıklı normal bebekler gibi.En önemlisi nefes durumu ameliyat basit bir işlem.

Inanin sizin adiniza cok sevindim suan kac yasinda yavrunuz darisi benim ogluma insallah..size gebeliginizin kacinci ayinda teshis koyulmustu ve iki cigeride gelismismiydi bizim suan icin biri gelisiyor ve kalbi nasildi..soruyorum kusura bakmayin aklimda bi umut okadar cok soru varki

Inanin sizin adiniza cok sevindim suan kac yasinda yavrunuz darisi benim ogluma insallah..size gebeliginizin kacinci ayinda teshis koyulmustu ve iki cigeride gelismismiydi bizim suan icin biri gelisiyor ve kalbi nasildi..soruyorum kusura bakmayin aklimda bi umut okadar cok soru varki
daha 3 aylık bebeğim. eve geleli yarın 3 hafta olacak. 23 haftalıkken öğrendik bizde. sol akciğer çok az gelişmişti kalp sağa itilmişti. inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi sizde hayırlısıyla.

Inanin adiniza cok sevindim saglikla buyusun kuzucuklar...suan evde solunum destegi vs aliyormu birde hangi hastanede tedavi gordunuz

Inanin adiniza cok sevindim saglikla buyusun kuzucuklar...suan evde solunum destegi vs aliyormu birde hangi hastanede tedavi gordunuz
inşallah inşallah hayırlısıyla. Yok hayır herhangi bir desteğe ihtiyacı yok şükür. Ümraniye devlet hastanesinde tedavimizi olduk doğum da orda oldu. iyi araştırın doğumun olduğu yerde olması gerekli ameliyatın. yoğun bakımının da iyi olması lazım. iyi olacak inşallah hepsi de. rabbim sıfalarını versin hepsinin.

Mrb arkadaslar cnm cok sikkin nolur bana yardim edin 37 yasindayim 2tup bebek dusugum var 7.haftada kendiliginden dustu 3.tup denememizde sukurler olsun hamileydim fakat 4.ay kontrolumuzde dunyam basima yikildi oglumda diyafram hernisi varmis mide ve bagirsaklar yukarda kalp sagda cigerinin birtanesi baskidan dolayi gelismiyor bobrekleri parlak ve akcigerinin sol lobunun bir kismi yukarda sikintili bi durum dedi dr suan 4.5 aylik oldum amniyo sivisi aldirdim ve capada heyete giricem gununu bekliyorum ama hergun agliyorum
.ben de oglumu diyafram hernisinden kaybettim.35 gun savasti minigim.sagolsun doktorlar da cok emek verdi ogluma ama olmadi.son hafta oglumu uyandirdilar cunku hersey iyiye dogru gidiyordu.solunum makinesinin ayarlarini iyice kistilar boyle giderse yavas ventilatore alacagiz dediler ama omru o kadarmis yavrumun.biz hamileligim 22 .haftasi ogrendik hasta oldugunu .yuzde 50 yasar dendi amniyosentez yapildi hicbir sorun cikmadi.iki doktor birden takip etti gelisimini oglumun.ilk haftalarda bagirsaklar yukardaydi sonra mide de cikti.sol diyafram hernisiydi bizimki 38.haftada ameliyatini oldu ameliyat basarili gecti yama bile konmadi ama diyaframdaki yirtik buyukmus.sol akciger gelismemis.akdeniz universitesinden profesorumuz bizi ozel hastaneye yonlendirmisti ama size tavsiyem deneyimli bir universite hastanesi secmeniz diyafram hernili bebegin sık geldigi bir hastane.insallah hersey iyi olur.gorusmek isterseniz numarami bile veririm bi grup kurduk oraya eklerim.ben bircok anneyle gorustum hem turkiye den hem ingiltereden yasayan ve saglikli olan bi o kadar cok da bebek var.hep umut oldu onlar bize.bana videolarini fotograflarini gonderdiler bebeklerinin cocuklarinin okula baslamis kimi , kimi evlenmis .lutfen moralinizi cok yuksek tutun onun size o kadar cok ihtiyaci var ki.insallah hersey iyi olur sizin icin meleginiz icin hep dua edecegim insallah saglikla kucaginiza verirler yavrunuzu.siz o kadar zor yollardan gecip anne olmak istemissiniz Rabbim annelik duygusunu saglikla tattirsin size de.

.ben de oglumu diyafram hernisinden kaybettim.35 gun savasti minigim.sagolsun doktorlar da cok emek verdi ogluma ama olmadi.son hafta oglumu uyandirdilar cunku hersey iyiye dogru gidiyordu.solunum makinesinin ayarlarini iyice kistilar boyle giderse yavas ventilatore alacagiz dediler ama omru o kadarmis yavrumun.biz hamileligim 22 .haftasi ogrendik hasta oldugunu .yuzde 50 yasar dendi amniyosentez yapildi hicbir sorun cikmadi.iki doktor birden takip etti gelisimini oglumun.ilk haftalarda bagirsaklar yukardaydi sonra mide de cikti.sol diyafram hernisiydi bizimki 38.haftada ameliyatini oldu ameliyat basarili gecti yama bile konmadi ama diyaframdaki yirtik buyukmus.sol akciger gelismemis.akdeniz universitesinden profesorumuz bizi ozel hastaneye yonlendirmisti ama size tavsiyem deneyimli bir universite hastanesi secmeniz diyafram hernili bebegin sık geldigi bir hastane.insallah hersey iyi olur.gorusmek isterseniz numarami bile veririm bi grup kurduk oraya eklerim.ben bircok anneyle gorustum hem turkiye den hem ingiltereden yasayan ve saglikli olan bi o kadar cok da bebek var.hep umut oldu onlar bize.bana videolarini fotograflarini gonderdiler bebeklerinin cocuklarinin okula baslamis kimi , kimi evlenmis .lutfen moralinizi cok yuksek tutun onun size o kadar cok ihtiyaci var ki.insallah hersey iyi olur sizin icin meleginiz icin hep dua edecegim insallah saglikla kucaginiza verirler yavrunuzu.siz o kadar zor yollardan gecip anne olmak istemissiniz Rabbim annelik duygusunu saglikla tattirsin size de.

Kadis48 acaba nerde grup kurdunuz. Gruba dahil olabilir miyiz. Benim bebegimde de diyafram hernisi mevcut.

.ben de oglumu diyafram hernisinden kaybettim.35 gun savasti minigim.sagolsun doktorlar da cok emek verdi ogluma ama olmadi.son hafta oglumu uyandirdilar cunku hersey iyiye dogru gidiyordu.solunum makinesinin ayarlarini iyice kistilar boyle giderse yavas ventilatore alacagiz dediler ama omru o kadarmis yavrumun.biz hamileligim 22 .haftasi ogrendik hasta oldugunu .yuzde 50 yasar dendi amniyosentez yapildi hicbir sorun cikmadi.iki doktor birden takip etti gelisimini oglumun.ilk haftalarda bagirsaklar yukardaydi sonra mide de cikti.sol diyafram hernisiydi bizimki 38.haftada dogdu.4.gun ameliyatini oldu ameliyat basarili gecti yama bile konmadi ama diyaframdaki yirtik buyukmus.sol akciger gelismemis.akdeniz universitesinden profesorumuz bizi ozel hastaneye yonlendirmisti ama size tavsiyem deneyimli bir universite hastanesi secmeniz diyafram hernili bebegin sık geldigi bir hastane.insallah hersey iyi olur.gorusmek isterseniz numarami bile veririm bi grup kurduk oraya eklerim.ben bircok anneyle gorustum hem turkiye den hem ingiltereden yasayan ve saglikli olan bi o kadar cok da bebek var.hep umut oldu onlar bize.bana videolarini fotograflarini gonderdiler bebeklerinin cocuklarinin okula baslamis kimi , kimi evlenmis .lutfen moralinizi cok yuksek tutun onun size o kadar cok ihtiyaci var ki.insallah hersey iyi olur sizin icin meleginiz icin hep dua edecegim insallah saglikla kucaginiza verirler yavrunuzu.siz o kadar zor yollardan gecip anne olmak istemissiniz Rabbim annelik duygusunu saglikla tattirsin size de.

Benim bebegime 23. Haftada diyaftam herni dediler detayli ultrasonda
Dogunca ameliyat olur dediler
arstirinca dünyam basima yikildi
Gebeligin sonraki haftalarinda boyle birsey olmadigini soylediler
Doğum yaptim
Maşallah nur topu gibi
Öyle saglikli oýle güzel oyle tombikti ki:anne::anne::anne::KK200::KK200:

Benim bebegime 23. Haftada diyaftam herni dediler detayli ultrasonda
Dogunca ameliyat olur dediler
arstirinca dünyam basima yikildi
Gebeligin sonraki haftalarinda boyle birsey olmadigini soylediler
Doğum yaptim
Maşallah nur topu gibi
Öyle saglikli oýle güzel oyle tombikti ki:anne::anne::anne::KK200::KK200:
Nasil yani yanlis teshismi koymuslar hergun dua ediyorum Allahim bize bir mucize yarat diye bize 3 prof da ayni teshisi koydu sali gunu bi umut recep has beye gidicem birde o gorsun

Nasil yani yanlis teshismi koymuslar hergun dua ediyorum Allahim bize bir mucize yarat diye bize 3 prof da ayni teshisi koydu sali gunu bi umut recep has beye gidicem birde o gorsun
Evet yanlis teşhis . Renkli ultrasonda soyledi hemde. Tabi ben 1 haftalik arastirmamdan sonra baska doktora da gittim. O da tam birsey soylemek icin erken birkac hafta daha gecsin dedi. Birkac hafta sonra gittigimde organlar tam oluşmus hepsi de tam yerinde dedi . Sorun yokmus yani

Nasil guzel bir mucize oyle saglikla dogunca dunyalar sizin olmustur..benim dr a enaz on kez sordugum yukari cikan bagirsak geri inmezmi kendiliginden inmez diyorlar aksine cigeride sikistiriyor diyorlsr

Kadis 48 saol arkadasim duan icin iyi dileklerin icin bu bekleyis cok zor dr lar dogru duzgun aciklama yapmiyor bir umut dr dr geziyoruz capaya gidiyorum bende butun tetkikler orda yapiliyor Rabbim yardimcimiz olsun

Kadis 48 saol arkadasim duan icin iyi dileklerin icin bu bekleyis cok zor dr lar dogru duzgun aciklama yapmiyor bir umut dr dr geziyoruz capaya gidiyorum bende butun tetkikler orda yapiliyor Rabbim yardimcimiz olsun
Amin insallah.Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Size dusen ona cok iyi bir doktor ve hastane bulmak zaten sanslisiniz capa unv de turkiyenin en iyilerindendir sanirim.bol bol dua .sormayin hic hergun burda yazilanlari okurdum .ben bir de depresyondaydim hep negatif dusunuyordum .burdaki tanistigim herkes cok destek oldu sagolsunlar.bir de oglum dogunca o kadar pozitif dusundum ki .bir de bir suru badireyi atlatinca o yasayacak dedim ama gucu yetmedi.bu hastalik sanirim bebegin gucuyle de alakali.insallah sizin bebeginiz cok guclu olur .ozelden numaranizi yazarsaniz gorusuruz elimden geldigince destek olurum .dualarimdasiniz hepiniz

Merhaba çok geçmiş olsun. Bu arada 2 düşük yaptıktan sonra 3. Tüp bebeği de aynı Dr mu yaptı. Ve size test yaptilar mi neden düşük oluyor diye

Merhaba çok geçmiş olsun. Bu arada 2 düşük yaptıktan sonra 3. Tüp bebeği de aynı Dr mu yaptı. Ve size test yaptilar mi neden düşük oluyor diye
Mrb ilki medical parkta uygulanmisti dr yanlis protokol uygulandigini soyledi 2 tane transfer edildi ama 3.gun embriyosuzdu bebek sagliksiz oldugu icin 7.haftada dusuk oldu hic dondurulmusum yoktu.. daha sonra baska klinikte sansimi denedim ordan memnun kaldim 5.gun embriyosuydu 2 tane transfer edildi oda ayni sekilde dusukle sonuclandi dr esimin ve benim genetik taramalarimizi yapti hicbi sorun yok bana histereskopi yapildi hicbi problem yok..dr dedigine gore bebekler sagliksiz oldugu icin vucut kendiliginden disari atiyormus..yine 5.gun ve dondurulmus 2 tane embriyo tranafer edildi ama bu kezde diyafram hernisi oldugunu ogrendik bebegimizin 4.ayda cok uzgunum

Back
X