Teşekkürler Caponbalıgı buradan ayaklarını tutup seven ve sonra kaybeden anneyi okuyunca ölecek gibi olduk hem ben hem eşim.İstanbulda DR SADİ KONUK eğitim Araştırma Hastanesinde kontrollerimizi devam ettireceğiz,bebeğin ciğer gelişmi 26-34 . haftalarda devam ediyor sanırım umarım gelişir ciğerleri bizimde kalp sağa kaymış solda mide.Arkadaşlar anne karnında neden müdahele edilemiyor bir türlü anlamış değilim.Ayrıca doktorlar ne kadar iyi kontrol edecekler ciğer gelişimini anne karnındayken ?
gnlk ilann kalbinin yeri deiti - Hrriyet Gndem
Organlar Gs Boluunda Dodu- haber365.com
3 GNLK BEBEK AMELYAT SONRASI BAKIM LE HAYATA TUTUNDU | DENZL DEVLET HASTANES RESM WEB STES
yaşayan bebeklerin habeleri de çok nette.
Eşim araştırmış bulmuş
Organlar Gs Boluunda Dodu- haber365.com
Bu haberdeki Özlem bebek in babasıyla dedesiyle konuşup bilgi almış bebek aynen mosmor doğmuş hemen Başkent Üni. eğitim araştırma hastanesine sevk edilip ameliyat ile kurtulmuş.Kadir CANATAY ve Babası Rıfkı CANATAY ile görüşmüş.Çocuk şimdi 2,5 yaşındaymış maşallah herşeyi normalmiş. Allah'ım kimseye dermansız dert vermesin İnşallah.Herşey normalmiş hiçbirşey yokmuş gibi davranmaya çalışıyoruz eşim ve ben bir de bakmışız ağlamaya başlıyoruz eşim belediyede memur hergün iş yapamıyor psikolojik bunalımdan.3,5 yaşında MİNA adında kızımız var ona da hamileyken 3lü test ile 281/1 ihtimal ile down sendormu ihtimali söylenmişti,hayatımız yıkılmıştı çünkü yaşlarımız genç 26-28 idi kan uyuşmazlığı yoktu ,akraba evliliği yoktu amniyosentez o zaman yapılmıştı sonuç bizi sevindirmişti. maşallah sağlıklı bir kızımız doğmuştu.Şimdi 2-3lü test yaptırmadık amniyosentez karşımıza çıkmasın diye ,bu seferde RABBİM burda kaşımıza çıkardı ,herşeyin yaratıcısı odur ,Rabbim dermansız dert vermesin inşallah kimseye.
Caponbalıgı istanbuldamısınız sizinle tanışıp çocuğunuzu görmek isterim belki psiklojik destek olmuş olur diye düşündüm mahsur olmaz ise.İnanın yıkılmamak için elimizden geleni yapıyoruz sürekli dualar ediyoruz.