- Konu Sahibi April wind
Öncelikle çok geçmiş olsun.Derdini veren rabbim inşallah dermanınıda vericektir.
Önceki yazıları okuduysanız benim kzımda diyafram herniliydi.Doğumdan 1 gün sonra ameliyat oldu 3 gün sonra burundan beslenmeye başladı.17 gün solunuz cihazına bağlı kaldı.İlk başta kilo kaybı oldu sanırım çünkü 3kg 40gr doğdu 38 günlükken hastaneden çıktığımızda 3kg 260 grdı.Ben 24 günlükken yanında kalmaya başladığımda hergün azda olsa kilo alımı vardı.
Tabi bunları merak ettiğiniz için yazıyorum.Bütün bunlar bebeğin durumuna göre doktorların tedavi şekline göre değişir.Örneğin bize denilmiştiki biz bu hastanenin protokol gereği 15 günden fazla solunum cihazında tutmyoruz trakeostomi açıcaz.15.gün tekrar makineden ayırmayı denediler ama olmayınca 2 gün daha tutalım dediler ve 2 gün sonrada olmayınca trakeostomi açıp solunum makinesinden ayırdılar.
Şu anda ne durumdasınız bilmiyorum ama yazdığınızda 19 günlükken hala makineye bağlıymış.
İnşallah en kısa zamanda tamamen iyileşir ve sizde yavrunuza kavuşursunuz.
Durumumuz hala aynı,solunum cihazına bağlı,hortumla beslenmeye başlanmadı,serumla besleniyor,hidrosefalisi için ameliyat olacak ama solunumunun en düzenli olacağı zamanı bekliyorlar.Amin,bizde biran önce iyileşmesini bekliyoruz.