mrhbalar gece eşimle okuduk yazdıklarınızı sizi çooook iyi anlıyorum şuan, telefonumda sıkıntı vardı galıba cevap yazdım ama gıtmemiş şimdi bilgisayardan açınca gördüm, siz şuanda bizim 4 ay önceki halimizdesiniz çook normal böyle olmasıda, sağolsun bi üstte cevap veren arkadaşımızdan allah binlerce kez razı olsun onun sayesinde biz hiç umutsuzluğa kapılmadık allah şahit, nette ne var ne yoksa okuduk ama hiç olumsuz bişey düşünmedik kordosentez bizde yaptırdık elh. normal cıktı sonclar ondan sonraki süreçte arkadaşımızında bahsettiği çapada hocalık yapan prf. dktr alkan yıldırıma gittik takipler için şimdiye kadar kilosu boyu normal ilerliyor ne çokkk iri bi bebek nede zayıf elh bakalım buraya kadar geldik, pazartesi günüde çapada sezeryanla doğumumuz gerçekleşecek şu bi kaç günde herşey yolunda gider ve bı sıkıntımız olmazsa, kızımıza kavuşıcaz Allahın izniyle. ondan sonraki süreçte bizde neler olucak tam bilemiyoruz soncta yukarda da yazdıgı gibi arkadaşımızın onlar bi şekilde atlattılar ama her bebek kendine özel rabbim ömür verdiyse ve yaşaması gerekiyorsa bi şekilde bizimle olucak. ayrıca ilerisi adına ümitsiz olmayın biz son ana kadar umutsuzluğa kapılmadan elimizden geleni yapalımda Rabbim büyüktür.Size özelden telefon numaramı göndereyim oradanda konuşup haberleşebiliriz sizin içinde uygunsa