Merhabalar.Öncelikle bebeklerini kaybeden annelere Allah sabır versin

Kelimeleri toparlayabilrsem ben de bir şeyler yazmaya çalışacağım.Okuyan ve
cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim.Bu hastalığa malesef benim yiğenim de yakalandı.Çok şükür şimdi hayatta ve yaklaşık 2 yaşını geçti
ama ne yazıkki tam olarak iyileşemedi.Kısaca yaşadığımız süreci anlatayım sizlere. Bebeğimiz doğar doğmaz ameliyet edildi bu arada ailem Ankara'da
yani bebeğimiz Ankara'da Gazi Hastanesinde ameliyat oldu.Diyaframdaki delik ilk operasyonda geçmedi 15 gün sonra tekrar bir operasyon geçirdi.
2 yıldır belirli aralıklarla hastanede yatıyor tam bir iyileşme hiç bir zaman olmadı.Bu arada doğduğundan beri ağzından beslenemiyor.
Sürekli vücuduna takılan bir alet yardımıyla besleniyor.Doğduğunda kilosu çok düşüktü gerçi hala düşük.Doktolar her seferinde zamanla toparlar kilo alır
dediler ama 2 yaşında olmasına rağman hala 5 küsur kilo.Ağızdan su bile verilemiyor.Verildiğinde ciğeri kapanıyor.Tekrar hastaneye yatırılarak ciğerini
açmaya çalışıyorlar.En son geçen hafta çıktı hastaneden 2,5 aydır hastanedeydi.Bir de bu hastalığa ilaveten skolyoz hastalığı çıktı .Ben elimden
geldiğince netten araştırdım diyafram hernisiyle bu hastalığın bir bağlantısı yok anladığım kadarıyla.hatta bu hastalık için bir doktora gittik.Gittiğimiz
doktor 22 ameliyat olması gerektiği söyledi.Doktorun konuşmasından pek memnun kalmadığımız için başka bir doktordan randevü aldık.Çarşamba günü
inşallah tekrar doktora gideceğiz.Hayırlısı olur inşallah.Biraz uzun oldu ama benim sorum şu sizlere ,özellikle bu konuda tecrübeli annelere doktorlar
sürekli bizi oyalıyor, düzelir diyorlar ama 2 senedir malesef bir düzelme yok.Ben doktorların bizi oyaladığını düşünüyoruz.Sizden bu hastalıkla ilgili ciddi
anlamda bizimle ilgilenebilcek bir doktor tavsiyesi bekliyorum.Biraz uzun oldu ama okuan herkese teşekkürler...