Çok sevindim makinadan ayırmalarına yalnız bu kesin olarak çıktı demek değildir deniyorlar tolere edemezse tekrardan konur.Yanlış anlamayın moralinizi bozmak için söylemiyorum bunu eğer olmazsa üzülmeyin diye söylüyorum.Zaten bi kere denendiyse durumu gayet iyi demektir.
Bizim kızımızında kalbi sağdaydı ama sanıyorumki ameliyat esnasında onuda yerine doğru yerleştirdiler.şu anda solda.tabi sonrasında kendine kaymış olabilir tam emin değilim ondan.
Bu sıkıntılar gelişimiyle ilgili hiçbir dorun yaratmadı çok şükür herşeyi normal.Zaten oradaki doktorlarda ben yanında kalmaya başladıktan sonra konuştuğumda artık herşeyin normal olduğunu sağlıklı bi bebekten hiçbir farkınınolmadığını söylemişlerdi. Yalnızca çok ağır spor yapamaz demişlerdi.Mesela maraton koşamaz demişti bi doktor esprili bi şekilde.
Ama tabiki ben özellikle kış aylarında gripten korumaya çalışıyorum.
Bizde damak yarığı anomaliside vardı.çok şükür o tehlikeli bişey değil. 1 yıl kadar biraz sıkıntı çektik ama ameliyat olunca düzeldi.
Biraz uzun oldu ama inşallah yardımcı olabilmişimdir.aklınıza takılan başka şeyler olursa yine sorabilirsiniz.Özelden tel. Numaramıda verebilirim isterseniz.oradanda konuşabiliriz .
Iyi akşamlar