- Konu Sahibi April wind
Cok gecmis olsun canim ya kucucuk bedenleriyle nelerle savasiyolar kiyamm onlarabizim odem wardi ilk zamnlar sislik baya vardi simdi indi normal artik canim ama dun yine bi operasyon gecrdik
diyafram yirtilmis tekrardan dikildi dun ki iyiye gdiyoduk cumartesi gunu makinadan falan cikmisti solunum.cihazindan aksama kadar kendi nefes alip vrrmeye basladi buharli oksijen veriliyodu gece tekratdan solunum skintisi cekmis makinaya baglanmisti ama yari yariyaydi biraz kendi nefes aliyodu biraz makina destek veriyodu dune ksdar dun tekrardan operasyon gecirdi sil bastan oldu hrsey ins hersey duzelir dua etmekten baska cagremiz yok canim
Teşekkür ederim canım,evet hayata başlar başlamaz mücadeleleride başladı.Bugün çok uzun kaldım hastanede,daha önce tartıştığım bir hemşire vardı bugün sıra ondaydı,öyle şeyler anlattı ki hem sevindim hem de üzüldüm,normalde hiç konuşmayan biriydi ama bugün bebeğimle ilgili birçok şey paylaştı.
Ben hiç banyo yaptırılmadı sanıyordum ama yaptırmış,kucağına alıp çok kısa süre kapıdan baktırmış,yanına yaklaşınca ağliyor diyor müdahale edeceklerini sanıyormuş,konuşunca dinliyor bizi diyor,solunumu çok düşüktü sen yanına girip çıkınca yükseldi diyor,nöbette olduğum akşam gel beraber banyo yaptıralım dedi çok sevindim.