- Konu Sahibi April wind
Merhaba mucize bebeklerden birisiniz yani. Sizin nasıl olmuş anne karnında belli olmuş mu? Ameliyatı nerde oldunuz? Hangi doktor ameliyatı yapmış? 3 kez ameliyat oldum demişsiniz. Neden acaba dediğiniz gibi yama olduğunda her hasta da ileri yaşlarda olabilecek birşey mi yoksa acaba o zmnlar teknoloji ve tıp bu kadar ileri değildi o sebepten mi 2. ve 3. ameliyatları geçirdiniz. Kusura bakmayın merak ediyor insan çok soru sordum ama![]()
ben herkonuda size bilgi verebilirim istersn mail yaz bn ege univ. İzmir hast. ilk ameliyatimi oldum 7 günluktum. o zamanlar ultrasona bakilmamisti dogunca anlamslar.ben 2.250 kilo dogmusum. 1982 yilinda bn 2 ameliyati 6 aylikken olmusum ozmn yama konuldu. o zmnlar ufak bir yama kullandklarndan anneme surekli e gelin demisler. gittik ve en son ameliyatimda univ. son siniftaydim 2005 yilinda oldum yeni yama ve bagirsaklar yukari cikmis gene kalp sagdaydi ve dalakda yukardaydi. son ameliyati bozyaka ssk hast. dr. Adam usluydu. super bir cerrah sukur once allah sonra onun sayesinde sagligima kavustum. tel isterseniz ozelden yazin vereyim. gecmis olsun.