- Konu Sahibi April wind
Basiniz sagolsunn cokk zorrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gecmis olsun ben cok uzun bir donem hastanede kaldim sanirim forumda rekor bendedir bes ayda taburcu olabildik herhangi bir sorun olursa ozel mesajla da yanitlayabilirim. Benim bebegim bir gunlukkken ameliyat oldu ilk bir hafta damardan beslendi bir hafta sonra anne sutu vermeye basladim. Sutlerimi sagip dondurucuya koyuyordum kizim dort ay boyunca anne sutu aldi. Emmeyen hastanede yatan bir cocuk icin iyi bir sure. Sutlerini ilk gunden itibaren sagmani oneririm. Sut sagma makineleri ise yariyor ben lansinoh kullanmistim ihtiyacin olursa arastirirsin. Yogun bakimda yaninda kalabilmen bebegine bagli yani durumu kalinabilecek gibiyse izin verirler. ben bes aylik surecimizin iki ayinda kizimla kalabildim. Ilk uc ay gunde bir kere bes dk veya bir saat musait oldugu olcude gorebildim. Esim de ayni sekilde. Doguma giderken klasik seyler alman lazim gecelik vb.. bebek hasta oldugu icin ozellikle lazim olacak sey ise hemen sutun gelirse ve bebek yogun bakimda olursa emziremezsin gogslerin siser cann yanabilir sutunu sagmak icin yaninda pompa vs olsa iyi olur bence. Bnde manuel el pompasi ise yaramamisti makine almk zrnda kalmistim. Kadin dogum servisimizde makine vardi ara aparatini almak gerekiyordu ben kendime ayri almistim. Bebegimi kaybedecegimi dusuniyordum sonraki bebegimde ise yarar diye dusunmustum..kotu gunlerdi. Umutsuzdum umutsuzlugun bana hicbir faydasi olmadi..
Allah sabır versin canım benim bebeğim gibi olmuş aynı çok üzüldüm inan ben inaniyordum senin bebeğine tek ciğer gelişmiş onunla tutulabilir belki diue. Üzülme ne olur bak bubaz birşey değil obur dünyaya evlat yollamak çok büyük çok herkese kısmet olmaz biz seçilmiş anne babalariz özel anneleri yavrularimiz da öyle bu dünya elbet bitecek obur dünya da çok sevinçli olacak bizim geleceğimizi için mezara ilk konulduğu muz da bile evlatkarimiz yalnız bırakmayıp hemen gelecek yanımıza bak iki tane daha yavrum var ilk bebeği olanlar ne yapsın kime sarilsin çok sukur bizim var geride. En zoru beklemekti atlattıniz her gün hasta gözünün önünde çok daha zor çok ağır bir imtihan allah sabır versin dayanma gücü versin sarıl evlatlarına. Eşine sukret allah onların acılarını göstermesin inşallahBebeğim Dünya'ya 1 gün dayanabildi şimdi cennet kuşu oldu![]()
Basin sagolsun canim allah sabir versin.guzel haberlerini bekledim hep gercekten cok uzuldum.allah 2 yavruna uzun omurler versin.Bebeğim Dünya'ya 1 gün dayanabildi şimdi cennet kuşu oldu![]()
Allah sabır versin canım benim bebeğim gibi olmuş aynı çok üzüldüm inan ben inaniyordum senin bebeğine tek ciğer gelişmiş onunla tutulabilir belki diue. Üzülme ne olur bak bubaz birşey değil obur dünyaya evlat yollamak çok büyük çok herkese kısmet olmaz biz seçilmiş anne babalariz özel anneleri yavrularimiz da öyle bu dünya elbet bitecek obur dünya da çok sevinçli olacak bizim geleceğimizi için mezara ilk konulduğu muz da bile evlatkarimiz yalnız bırakmayıp hemen gelecek yanımıza bak iki tane daha yavrum var ilk bebeği olanlar ne yapsın kime sarilsin çok sukur bizim var geride. En zoru beklemekti atlattıniz her gün hasta gözünün önünde çok daha zor çok ağır bir imtihan allah sabır versin dayanma gücü versin sarıl evlatlarına. Eşine sukret allah onların acılarını göstermesin inşallah
Allah sabır versin canım benim bebeğim gibi olmuş aynı çok üzüldüm inan ben inaniyordum senin bebeğine tek ciğer gelişmiş onunla tutulabilir belki diue. Üzülme ne olur bak bubaz birşey değil obur dünyaya evlat yollamak çok büyük çok herkese kısmet olmaz biz seçilmiş anne babalariz özel anneleri yavrularimiz da öyle bu dünya elbet bitecek obur dünya da çok sevinçli olacak bizim geleceğimizi için mezara ilk konulduğu muz da bile evlatkarimiz yalnız bırakmayıp hemen gelecek yanımıza bak iki tane daha yavrum var ilk bebeği olanlar ne yapsın kime sarilsin çok sukur bizim var geride. En zoru beklemekti atlattıniz her gün hasta gözünün önünde çok daha zor çok ağır bir imtihan allah sabır versin dayanma gücü versin sarıl evlatlarına. Eşine sukret allah onların acılarını göstermesin inşallah
Allah Razı olsun Hayat işte elinden bişi gelmiyorBasin sagolsun canim allah sabir versin.guzel haberlerini bekledim hep gercekten cok uzuldum.allah 2 yavruna uzun omurler versin.![]()
Sağolun çok acı ama sabretmekten başka yapcak bişi yok Allah kimseye evlat acısıyla sınamasınVeren allah alanda o vardir bi bildigi deyip boyun egcezz allah sabir versin
Çok üzüldüm canım. Allah selamet versin. Allah rahmet eylesin yeni okudum Mesajı.Sağolun çok acı ama sabretmekten başka yapcak bişi yok Allah kimseye evlat acısıyla sınamasın
Âmin saolasın evlat acısı Çok zor dayanılmıyor günden güne daha çok koyuyorÇok üzüldüm canım. Allah selamet versin. Allah rahmet eylesin yeni okudum Mesajı.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun ameliyatları niçin geçirdiğini merak ettim.Diafragma hernisi olarak doğdunuz ilerleyen zamanlarda gerekiyormu böyle ameliyatlar.tsk ederim şimdidenarkadaslar ben sizin yaşadıklarınız kendim yaşadım yani şöyle diyeyim annem yaşamıştır 33 yıl önce evet ben 33 yaşındayım bayanım evliyim 5 yıldır.. hayatımda 3 kere ameliyat geçirdim zor bir süreç en yakın ameliyatımı 2005 de oldum çok şükür saplığıma kavustum. kalbim yer değiştirmişti yerine geldi dr. adam bey izmir bozyaka hast. once allahın izniyle ve onun vesilesiyle sağlığıma kavustum. izmirde olanlar ona ugrayabilir.
sizler güçlü olun ve hiçbir zaman pes etmeyin derim. benimde dikiş izlerim var ama hiç estetik olmadım gerek yok benim için.
saglıcakla kalın :)
Oncelikle geçmiş olsun.Ben antalyada bulunuyorum.Size tavsiyem Üniversite hastanelerinde ameliyat olunması yönünde.Özel hastaneleri tavsiye etmiyorum.Zor bir süreç rabbim hepimizin yanında olsunmerhabalar. öncelikle Rabbim tüm bebişlere acil şifa, tüm ailelere sonsuz sabır versin inşallah. Ne yazık ki benim yiğenime de aynı teşhis konuldu. Ankara da yaşıyoruz ve bu konuda hastane/doktor arayışı içerisindeyiz. Hangi hastane, hangi çocuk cerrahı tavsiye edebilecek olan var mı?
Geçmiş olsun 16 aralık yazmışsınız ayını anlamadım alkan bey benim doktorum çok iyi bir doktor diyafram yırtığı olduğu için haftası eksik gösteriyor Banada sollandırabilirsin demişti kabul etmedim rabbim verip almasını da biliyor sakın bebeğine kıyma şimdi düşünemesin ama doğum yapınca anlıcaksın zaten bu durumdaki bebeklerin yüzde elli yaşama şansı var inşallah sizinki sağlıklı olarak yaşamaya devam eder imtihan dünyası Rabbim şuan seni deniyor kulum ne kadar dayanabilecek sende sabredenlerden olki allahta sana yardım etsinMerhaba arkadaşlar. 16 Aralık tarihinden beri hergün tekrar tekrar bu sayfayı okuyorum. 16 aralıkta benimde bebeğime diyafragma hernisi teşhisi koyuldu çapada. Prof dr. Alkan Yıldırım tarafından kordosentez yapıldı sonuçlar temiz çıktı. Fakat bebeğim normal gebelik haftasına göre 2 hafta geriden geliyor. Genetik uzmanı bu durumda kordosentezin yanılma payı olabilir diyafragma hernisinin yanı sıra başka anomalilerde olabilir birde arey testi yapalım dedi. Onuda yaptırsam temiz çıksa gene yanılma payı varmış o zaman ekzom diye 12 bin tl ücretli bir test var onu yaptırabilirsiniz fakat ondada yanılma payı var dedi. O zaman ne öneriyorsunuz dediğimizde bu iki haftalık geriden gelme normal değil gebeliği sonlandırın dedi.Tabi demesi kolay ben negatif tüp bebek denemeleri sonucunda kendiliğimden mucize bir şekilde gebe kaldım. Mucize diye sevinirken bu illet çıktı. Başka bir sorundan şüphe etmeseler doğurup gerisini allaha emanet diyeceğim ama bu şekilde belki zeka gerili olabilir, böbreği çalışmaz, beyni su toplar bir sürü şey söyleyince genetik doktoru ne yapacağımı şaşırdım. Aranızda hem diyafragmanın yanı sıra haftasına göre küçük olan gebe arkadaşlar var mı? Lütfen bu konuda bana yardımcı olun çok çaresizim...
sağol kardeşim yanlış yazmışım 16 kasımdan buyana uğraşıyorum testler, kurullar artık kobay fare gibi hissediyorum kendimi.Dün akşam kayın validem kızım ne olursa ben razıyım sakın aldırma diye saatlerce ağladı. Bende eşimde aldırma taraftarı değiliz. Kadın doğumcular da zaten ölüm allahtan diyorsan aldırmamam yönünde görüş bildiriyorlar ama genetikçi kafamızı allak bullak etti. Eşim dün neredeyse dövecekti adamı bir öyle bir böyle diyorsun diye.Tüm gece düşünüp ne olursa allahdan diyerek devam kararı verdik. Siz şu anda kaçıncı haftanız dasınız doğumu nerde yapmayı düşünüyorsunuz yada doğumu yaptınız bebeğiniz iyimi? Hiç bir şey bilmiyorum ne yapmam gerektiğiyle ilgili Alkan hoca 2 hafta bekle biraz daha büyüsün bebek görüşelim karar verelim dedi ama iki hafta öyle uzun geliyor ki. Beni her türlü bilgilendirirseniz çok sevinirim.Geçmiş olsun 16 aralık yazmışsınız ayını anlamadım alkan bey benim doktorum çok iyi bir doktor diyafram yırtığı olduğu için haftası eksik gösteriyor Banada sollandırabilirsin demişti kabul etmedim rabbim verip almasını da biliyor sakın bebeğine kıyma şimdi düşünemesin ama doğum yapınca anlıcaksın zaten bu durumdaki bebeklerin yüzde elli yaşama şansı var inşallah sizinki sağlıklı olarak yaşamaya devam eder imtihan dünyası Rabbim şuan seni deniyor kulum ne kadar dayanabilecek sende sabredenlerden olki allahta sana yardım etsin
Brbeğim 2 gün yaşadı ameliyat olamadan öldüsağol kardeşim yanlış yazmışım 16 kasımdan buyana uğraşıyorum testler, kurullar artık kobay fare gibi hissediyorum kendimi.Dün akşam kayın validem kızım ne olursa ben razıyım sakın aldırma diye saatlerce ağladı. Bende eşimde aldırma taraftarı değiliz. Kadın doğumcular da zaten ölüm allahtan diyorsan aldırmamam yönünde görüş bildiriyorlar ama genetikçi kafamızı allak bullak etti. Eşim dün neredeyse dövecekti adamı bir öyle bir böyle diyorsun diye.Tüm gece düşünüp ne olursa allahdan diyerek devam kararı verdik. Siz şu anda kaçıncı haftanız dasınız doğumu nerde yapmayı düşünüyorsunuz yada doğumu yaptınız bebeğiniz iyimi? Hiç bir şey bilmiyorum ne yapmam gerektiğiyle ilgili Alkan hoca 2 hafta bekle biraz daha büyüsün bebek görüşelim karar verelim dedi ama iki hafta öyle uzun geliyor ki. Beni her türlü bilgilendirirseniz çok sevinirim.