diyafragma hernisi

Keşke çocuğu iyi olan herkes birseyler yazsa moral oluyor yine de
Sızı cok ıyı anlıyorum bende bu sayfaları defalarca okuyordum.dua edin allah buyuktur ıns yavrularınızı kucagınıza alırsınız.daha once yazdıklarımdada soyledım bızımkı en agırıydı atlattık allahın ıznıyle kızım sımdı 1 yasında allaha cok sukur hıc bır sıkıntımız yok

Ne güzel çok sevindim. bana da defekt büyük dediler . can slklcl konusmasalarda olumsuz baktiklarini anliyorsunuz . yarına kontrolum var bakalim

Defekt sağ tarafta dediler. ve cok olumsuz konuştu çocuk cerrahi konsey sonlandırma kararı vermiş. ben istemiyorum demiştim zaten

Sağ tarafta mı benimde sağ taraftaydı sağ akciğer mide ve kalınbağırsak nasıl inanın çok üzüldüm benim çektiğim acıları o yavrucak çekmez

Siz konseye karşı çıkın o bebeği aldırmanın vicdan azabıyla yaşamayın en azından doğduğunu görün içiniz rahat olur hiç belli olmaz belkide hayata tutunur.

Kumsal82 Kumsal82 bu karar sizi üzmesin ne olursa olsun bebeğinizin doğmasını sağlayın şuan sizin durumunuza o kadar çok üzüldüm ki anlatamam o derece sanki aynı acıları tekrar yaşıyormuşum gibiyim dünyam başıma yıkılmış gibiyim sizi tahmin etmem hiçte zor değil

Canım ya sağda die kötü konuşuyorlar. senin sağda ve 22 yaşına kadar yasaman bir mucize o zaman ve farkedilmemesi . yani sanırım en kotusune alistiralim kendimizi istiyorlar . yok cnm kurula beni cagirmadilar zaten kurul raporunda verilen karar o. 25. haftadan sonra yasal süreçten alınamıyor zaten. Kurul 3 hafta önce toplanmisti . beni aramamislardi zaten . ya sizler gibi ii olsun minnak

İnşallah iyi olacak ilk gün ameliyata alınır büyük ihtimalle önemli olan ameliyattan sonra akciğerlerin verdiği tepki

Arada baştan okuyorum kimin çocukları ii olmuş die tekrar tekrar . hepsi bi yazsa merak ediyorum kimlerinki yaşıyor ve nasıllar. iyiyi duymaya insanın çok ihtiyacı oluyor

Evet haklısın bende senin gibiydim öğrendiğim zaman hepsini tek tek okudum ama ben umursamadım fazla hep iyi düşündüm hiç bir zaman moralimi bozmadım güle oynaya girdim ameliyathane kapısına kadar görevli geçirdi doktorum o an servisteydi ben kapıda beklerken doktorum geldi bir dakika bile sürmedi hadi bakalım gidiyoruz dedi sedyemi süre süre gittik içeri yatağa aldılar sohbet ettik en son ışıklar yandı tepemde ben uyuyorum geri uyanacağım dedim tamam canım sen uyu biz seni uyandıracağız dedi sonra kendileri uyandırdı zaten saat 16:10 16:40'ta yatağına alın dedi o sırada hadi canım uyan bitti dedi birisi tamam ne çabuk bitti dedim o an güldüm meğerse aradan 4,5 geçmiş sizde hep iyi düşünün ki iyi olsun

Yaş itibariyle belki siz daha sansliydiniz. onlar minicik ya. şu an bende öyle bir ameliyatı olsam korkmam . ama içindeki can minicik korkuosun istemeden. her yaşayan minik umut oluyor iinsana bir bayan daha yazmış 20 li satırlarda o da toplamda 3 kez ameliyat olmuş. Bebekten olmuş ilkini en sonuncuyu 22 yaşında olmuş şimdi 30 lu yaslardaymis . ve iiymis . onda nüksetmis bi kaç kez

Evet o dediğiniz bayan arkadaşla konuşuyoruz irtibat halindeyiz hâtta onun bir sorusunu kendi doktoruma sordum o 3 kez olmuş ona abla diyorum ben ablam gibi sahiplendi çok zor bir durum gerçekten kolay değil sizi anlıyorum

Benimkinin kalbi sağa itilmis durumda . çocuk cerrahi sağ Henri dedi. Bugün hacettepede bay cerrah buldum. Bu ameliyatı diyarbakirda yapan şu anda izmir ege uni de olan emre divarci ya kadar ulaşıp onun tavsiyesiyle hacettepeden tutku Soyer e ulastim telefonda konuştum. rapor için gittiğimde ugrayacagim bakalım . Hakkımızda hayırlısı artık

Çok sevindim makinadan ayırmalarına yalnız bu kesin olarak çıktı demek değildir deniyorlar tolere edemezse tekrardan konur.Yanlış anlamayın moralinizi bozmak için söylemiyorum bunu eğer olmazsa üzülmeyin diye söylüyorum.Zaten bi kere denendiyse durumu gayet iyi demektir.
Bizim kızımızında kalbi sağdaydı ama sanıyorumki ameliyat esnasında onuda yerine doğru yerleştirdiler.şu anda solda.tabi sonrasında kendine kaymış olabilir tam emin değilim ondan.
Bu sıkıntılar gelişimiyle ilgili hiçbir dorun yaratmadı çok şükür herşeyi normal.Zaten oradaki doktorlarda ben yanında kalmaya başladıktan sonra konuştuğumda artık herşeyin normal olduğunu sağlıklı bi bebekten hiçbir farkınınolmadığını söylemişlerdi. Yalnızca çok ağır spor yapamaz demişlerdi.Mesela maraton koşamaz demişti bi doktor esprili bi şekilde.
Ama tabiki ben özellikle kış aylarında gripten korumaya çalışıyorum.
Bizde damak yarığı anomaliside vardı.çok şükür o tehlikeli bişey değil. 1 yıl kadar biraz sıkıntı çektik ama ameliyat olunca düzeldi.
Biraz uzun oldu ama inşallah yardımcı olabilmişimdir.aklınıza takılan başka şeyler olursa yine sorabilirsiniz.Özelden tel. Numaramıda verebilirim isterseniz.oradanda konuşabiliriz .
Iyi akşamlar

Caponbaligi kardeşim benimde bebeğim diyaframa hernisi dogdu ameliyat oldu ozelden telfn no atabilirmisiniz cok uzgun ve saskinim sizden yardim istiyorum

Back
X