- 22 Mayıs 2016
- 72
- 3
- 36
- Konu Sahibi April wind
İnşallah Allâh kimseyi evladıyla sınamasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son ayda oluşması tamamen goremedikleri için bir bahane. Çünkü ne kadar geç çıkarsa o kadar ii deniyor. Ben sonradan olustuguna inanmıyorum. İyi bir Dr sadece daha erken görebiliyor. Bana da 16. Haftadayken livdeki Dr henriye doğru gidiyor dedi. Diğer drlar ise kalbi kesinlikle sağda Henri yok dediler. 25. Haftada detaylı ultrasonda Önder lutfioglu doğruladıBenim bebeğimin hamileyken anlamadılar son ayda olusmus dogduktan sonra nefes alamayisindan anladilar ama cok gecti bir bucuk saat müdahale ettiler ama olmadi iki bucuk ay once kucama alamadan topraga verdik rabbim kimseye yasatmasin ins
Sayfanın başından başlayıp tekrar okudum. Bebeğinize üzüldümBenim 28. Hafta da kalp incelenmesi de tesadüfen öğrendik sabret canım az kalmış dua et yiyecek ekmeği içecek suyu varsa yaşar yoksa da sapasağlam da dogsa ufak bir sebepten dolayı yaşamaz tevekkül et Allah a teslim ol hakkında hayırlısını o kararlamistir. İnan en zoru beklemek belirsizlik hayal kuramamak acaba ne olavak. Allah kurtarsın canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Kızlar benimde kızıma diyafram henrisi teşhisi koydu lütfen yardım edin ankarada önerebileceginiz hastane doktor yazarmsnz lütfen