diyafragma hernisi

Doktorlar olumlu bişey söylediler mi çiger gelişimi ne durumdaymış bebegin sezeryanlamı dogum yapıcaksın allahım hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım. Dogmadan ciğer vs yorum yapmıyorlar. Herşey doğduktan sonra belli olur diyorlar. Evet tüm drlarin o anda orda olmasi gerektiği için planlı olmalı Sezeryan olacak. Çünkü normal doğumu da pek kaldiramaz bebekler. Ve bu hastalıktan dolayi suyum artmış. Duruma göre ya 37 ya 38. Haftada alcaklar. Cuma 36. Haftaya giriyorum. Herşey akcigerin gelişme oranına bağlı dediler

Bizlerde evlatlarimiz sağlığına kavussun die dua ediyoruz. Evlat sahibi olmaktan çok sağlıklı evlat istemek gerekliymis.

Yama olmazsa olmaz çünkü orayı onamak için yama yapıyorlar eğer yama yapılmazsa bir anlamı olmaz

Demek istediğim şu. Sizler mi temin ettiniz hastanede mi vardı. Siz aldiysanız kaça aldınız ?

Bizlik bir şey yok hastaneye ait olan bir şey her hangi bir ücret alacaklarını zannetmem o yama dedikleri şey 10 cm kare ya da dikdörtgen şeklinde geçenlerde merak edip bir ameliyatı izledim baştan sona yama tekrar aynı sorun olmasın diye yapılıyor özellikle bağırsaklara değmemesi için

Yok canım ya hastane bunu devlet ödemiyor siz alcaksiniz dedi. Dr 4000 civarı demişti 2300 muş. Biz alcaz biz odeyecez. Bana da saçma geldi

Benden bir kuruş olsun para almadılar son anda istediler 5,500 iptal ettirdik çünkü bizden habersiz olan bir şeydi

Toplam masraflar için ama tamamen bize önceden söylemeden yapılmış olduğu için son anda istediler haklı olduğumuz için iptal ettirdik

Back
X