diyafragma hernisi

Ulaşabilen oldu mu acaba çok merak ediyorum ne oldu ne bitti az çok tahmin ediyorum şuan hastanededir ama bebek ne durumda hep aklımda bir türlü çıkmıyor onun doğacağı günü iple çekiyordum

Haber bekliyoruz ama kolay değil daha kendi toparlayamz kendini yarın hemen ameliyat olabilir belki bebek diye tahmin ediyorum. Artık doğduğu için ilk muayene de az çok bebeğin agirmi orta mı bellidir. İnşallah iyidir dua ediyoruz KUMSAL 82

İnşallah rahat olur ameliyatı minicik bebek acı çekmesin diye hep dua ediyorum umarım dualarımız kabul olur

Malesef arkadaşlar yüzünü bile göremeden kaybettik. 4 saat gibi yaşadı

Senin yazmanı bekledim. Dünden beri moralim çok bozuk. Bu sayfaya bile artık yazmak istemiyorum. Allah diğer çocuklara ömür versin. İnşallah sen de bundan sonra hep güzel günler görürsün. Çok mücadeleci bir annesin.
Ne diyim. Çok üzüldüm.

Bende çok üzgünüm dünden beri aglıyorum moralim çok bozuk allahım sabır versin yardımcın olsun başınız sagolsun siz bana umut olucaktınız

Çok üzüldüm Allah sabır versin ne kadar beklense hazırlıklı gibi olsa da hep bir umut oluyor çok acı kaybetmek ne soylesek teselli etmeye yetmez. Melek oldu cennet kuşu oldu sefaatcin olur inşallah tutar annesinin elinden cennetine alır.

Başın sağolsun canım inan ki çok üzüldüm hep aklımdaydı hiç aklımdan çıkmıyordu Allâh sabır versin sana

O kadar olumlu düşünüyordum ki. Kesin yasicak DİE bakıyordum. Malesef olmadı. Yüzünü bile göremedim. Elini ayağını bi kez opemedim. Nasıl lanet bir hastalık. Benden sonraki ameliyat olcak bebek annelerine hep moral verdim. Seninle rahatliyoruz dediler. Hep iyi olacaklarını düşünüyordum. Olmadı 4 5 saat yaşadı miniğim

Allâh sana sabır versin hiç kolay değil ben nasıl yaşamışım müdahalesiz ona şaşırıyorum ama o ameliyattan sonra ben bu zamana kadar yaşamamışım diyorum mesela nefes alamamışım diyebilirim doya doya hiç kolay değil gerçekten ne desem boş

O kadar olumlu düşünüyordum ki. Kesin yasicak DİE bakıyordum. Malesef olmadı. Yüzünü bile göremedim. Elini ayağını bi kez opemedim. Nasıl lanet bir hastalık. Benden sonraki ameliyat olcak bebek annelerine hep moral verdim. Seninle rahatliyoruz dediler. Hep iyi olacaklarını düşünüyordum. Olmadı 4 5 saat yaşadı miniğim

Senin mücadeleni ben biliyorum. Elinden geleni yaptın. Allah bundan sana hep mutlu günler yaşatsın.

Âmin inşallah belkide yaşasaydı çok acı çekecekti hiç bir anne böyle bir şey istemez onun canı yandıkça canından can gider istersen bağır çağır haykır kır dök ama asla kendine zarar verme ne olur içine kapanma ne zaman istersen buraya yaz düşüncelerini biz buradayız her zaman senin çektiklerini bilmesem bile o pis hastalığı biliyorum neler yaşattığını senin canından can gitti kolay değil tâbi ama ne olur dünyayla bağlarını koparma

Görmek mı iyi acaba yoksa gibi görmemek mı bende doktor yasamaz ameliyat olamayacak çok ağır deyince görmek istedim izin verdi doktor esimle girdik son nefesinde gördük iki saat sonra haber geldi iyice ağırlaşmış cenazesini de sevdim dokundum ama maf olduk tabi hiç çıkmıyor aklımdan hergun anarim içimden mutlaka. Allah sabır versin ilk günler çok zor. Hemen olsun yine sağlıklı acısını di direcek bir tane daha bunun için dua edicem sana bundan sonra

Allahım evlat sahibi olmak isteyen herkeze nasip etsin inşallah allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın kimsenin kucagını boş bırakmasın

Görenler nasıl güzel bir bebekti diyor :( yıkayan kadın çok güzel bi bebek demiş :( arkadaşımın eşi çok güzel bir bebek demiş öpesim geldi demiş öykü bile bu kadar güzel değildi demiş. Canım o kadar yanıyor ki ben onu toprağa verip döndüm :(

Tskrler :( o minicik bedeni orda bırakmak çok ama çok zor şimdi yanımda olsa onu sevseydim. Benim mücadelem çok farklıydı :( en zor şartlarda. Mükafatlandirilirim sandım olmadı :(

Merhaba, aylardır okuyorum bu forumu, üye olmak bugüne nasipmiş, kumsal gözlerim yaşlı yazıyorum bu satırları ALLAH'ım sana sabır versin, fazla uzatım aylardır çektiğin bu sıkıntıyı dahada yaşatmak istemiorum sana. Bundan 4 ay öncesine kadar ismini bile bilmediğim bu hastalığı hamileliğimin henüz 13. haftasında öğrendim.İkiz bebeğe hamileyim ayrı yumurta ikizleri bebeğimin birinde bu hastalık şıktı şu an 27.haftadayım. Karnında bebeğinin hareketlerini hissedip sonunda olumsuz olabileceğini düşünmek ömrümden alıyor. Hernili bebek diğerine göre 2 hafta geriden geliyor, birçok doktora gittim ALLAH'tan gelen bir şey olduğunu hep olumlu düşünmemi istediler, Ne diyeyim ki size yaşamayan bilmiyor arkadaşlar, kurban olduğum ALLAH, verende o alanda diyorum. Dualarınızı tüm bu bebekler için eksik etmeyin. ALLAH hepimizin ve bebeklerimizin yardımcısı olsun.

Back
X