Kumsal 82 acini anlıyorum bende yaşadım ama biraz da inancimla yendim inan hep tuttum kendimi aglamadim bile çok fazla cennete gitti beni karşılayacak diye teselli ettim kendimi bazen sevindim bile bu yalan dünya bitecek ve olecegiz ne olursa olsun ne kadar nasıl yasarsan yaşa öleceksin ve öbür dünya baki burası gibi geçici değil düşünsene insanlar bize ozenecekler keşke bizimde sabimiz olsa bize şefaat etse diye bizim gunahlarimizda olsa onlar günahsız ve bizim elimizden tutmadan bizi almadan girmeyecekler cennete bunlari düşün ben böyle atlattım unuttum mu asla ama yeni gibi olmuyor tabi. İnsan dünyaya geldiği zaman alacağı nefes sayiliymis böyle düşün yani tamamen sağlıklı da dogsa ufak bir sebepten belki yine ölecek Allah bundan sonra sana ömürlü bir evlat versin inşallah tez zamanda. Birde yaşasaydı hasta aylarca eve gelseydi daha kat kat acı olurdu ben gördüm ölmeden önce ve sonra o bile çok ağır geldi. Ama kadis 35 gün yaşamış o benden daha aci. Allah bir daha böyle bir acı yasatmasin. Biraz isyankar gördüm seni ondan yazmak istedim.. ölen bebeklerin birazda dini açıdan mükâfat larini araştırman sana iyi gelecek canım. Allah sabır versin tekrar