Merhabalar benim eşim tansiyon yüksek şikayetiyle 2 yıl önce hastaneye gitti ve böbrek yetmezliği teşhisi konulup bir an önce nakil olması gerektiği söylendi ya da diyaliz girmesi gerekti.apar topar Dr yönlendirmesi işe soluğu antalya da malim hastane malim Dr malüm ekip sonrası kabus..yazarken bile o günlere geri dönüyorum.gidebileceğimiz en kötü yer her anlamda o kadar yoğunki yetiştiremiyolar.sizi de kaybetmek istemiyorlar tamamen ticari nakil babadan oldu eşim ama vücut reddetti.hastane bizi normal diye taburcu edip17 saatlik yoldan sonra eve geldik.sıkıntılar başladı kusma halsizlik bi sonraki aşama koma acil tekrar antalya tekrar serum bir iki ilaç değişikliği tekrar taburcu herşey iyiymiş farklı dr farklı hastanelere gittik dediler sizin iş olmadı hasta bir an önce diyalize girmeli kreatin 9 larda.biz tabi şok bize bilgi vermediler zaten ayaküstü ilgilenebiliyorlar böbreği tutan şansa tutuyor tutmayanda bizşm gibi hastanın ölmesi çok önemli değil zaten o kadar çok hasta var ki!velhasıl eşim 44 yaşında 2 yıldır diyalize giriyor İstanbul’da araştırdığımız dr var öyle çok popüler değil internette sayfa sayfa reklamları yok ama kaliteli işinin Ehl-i işini ahlakıyla yapıyor ona gidiyoruz tekrar nakil düşünüyoruz kardeş ,ben bakılacağız acele etmiyoruz diğer nakilden ağzımız yandı.2 yıldır diyaliz süreci de tabiki zorlukları var ama en azından böyle bir tedavi var zaman kazandırıyor.herkese acil şifalar diliyorum.benim tavsiyem öyle çok reklamlı çok fazla göze sokulan herşeyden uzak durmalı temkinli olunmalı sağlık sonuçta herkes farklı şeylerin derdinde.bizim ilk nakil acemiliğimize geldi inşallah bu defa öyle olmaz bakalım kaderde ne var .