Diyarbakır Bahar Buluşması

yok kıı ne buluşması hala olduğumuz yerdeyız
o zaman haber verelim herkese cuma gunu olur mu die
kapalı bı yer olsun farketmez

evet ya olursa haftaiçi olmasından yanayız biz
hafta sonu gelemıyoz diye böle düşündük
hade ama kımseler yokkı
aslında ben aslıya mail atım o halleder:))

kızlarrr ... ne olduu bizim buluşmaa???ses seda yok gibi..bilmiyorumkismile :sinifsinif:

slm kızlar 2 gündür giremiyorum nete buluşma mı dediniz hemde cuma..cuma derken yarını mı kastediyorsunuz yoksa haftaya cuma hemen yazın haberim olsun Allah izin verirse geleceğim

yarın canmm. .yaa sözlüm izin wermiyo..daha doğrusu !^' ben onaylamıyorum,istersen yine git diyo anlamadımm bişi..yyarın okulda dersim de yok..nişana da 16 gün war...annem de çarşıya gitmemiz lazm diyo.anlamadım bişi yaff..mafoldumben .offfffffff........mafoldumben mafoldumben

gelsen iyi olur ama istemiyorsan...annenle başka günde çarşıya çıkabilirsin bence yarın katıl bizlere değişiklik olur hem ben hepinizi görmek yerimsenibenistiyorum

hey kızlar nabersınız
ne oldu yarın için
ama 13 .00 çok geç
olursa daha erken olsun derım ben

nilaycım benim güzellik uykum var artı süslenmem uzun zaman alıyor artı evin temizliği vs vs bunları düşünsek erken bile

hahah
sen her halınle güzelisn kuzum
bari 12 falan olsun ben öğleden sonra fazla kalamıyom
3te falan evde olmam lazım herüfüm geliyoo sonra kzııyo dışarlardasın die bu halinle:))))
erken gidip bayağı oturalım

kızlar şimdi kaç kişiyiz nilay gelemiyor rahatsızlandı Allah acil şifalar verir inşallah...şimdi kimler geliyor kimler gelmiyor

Neden gerıldıgımızı nasıl anlamazsınız bayinerdemi sanki aramızda ıstemıyormusuzda o sekılde bızler bulusmusuz gıbı bayınerdem hemen sızı fotoshopla bulent ersoy flna cevırecegım yazmıs sızce bu ayıp deılmı bız ona ne yaptıkkı o bole yazmıs sızce saka olarakta anlayabılırmıyız bız bunu '' soruyorum sıze bıze o sekılde ıtham etmesı gereklımıydı durduk yere ??

ya arkadaşım nedir yani bukadar büyütüyosunuz bu espiriyi bu kadar gerilmenin ne anlamı var hem bulent ersoy kotü bi insanmı ya no oluyo size durduk yere tartışma ortamı yaratmışsınız ben bir d. bakırlı olarak cok utandım bu konuşmalardan.
hem ben kubrayla çok iyi arkadaşız çok hanım efendi bir insan .lutfen ona daha fazla yüklenmeyin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…