yarın canmm. .yaa sözlüm izin wermiyo..daha doğrusu !^' ben onaylamıyorum,istersen yine git diyo anlamadımm bişi..yyarın okulda dersim de yok..nişana da 16 gün war...annem de çarşıya gitmemiz lazm diyo.anlamadım bişi yaff..mafoldumben .offfffffff........mafoldumben mafoldumben
Neden gerıldıgımızı nasıl anlamazsınız bayinerdemi sanki aramızda ıstemıyormusuzda o sekılde bızler bulusmusuz gıbı bayınerdem hemen sızı fotoshopla bulent ersoy flna cevırecegım yazmıs sızce bu ayıp deılmı bız ona ne yaptıkkı o bole yazmıs sızce saka olarakta anlayabılırmıyız bız bunu '' soruyorum sıze bıze o sekılde ıtham etmesı gereklımıydı durduk yere ??[/QUOTE buluşmanızın nasıl geçtiğini görmek için bi bakayım dedim ama şok oldum arkadaşınızın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ayrıca yazdıklarınında çok espirili olduğunu düşünüyorum ben olsam hiç alınmazdım gereksiz yere arkadaşınızı üzmüşsünüzlmaz:
Neden gerıldıgımızı nasıl anlamazsınız bayinerdemi sanki aramızda ıstemıyormusuzda o sekılde bızler bulusmusuz gıbı bayınerdem hemen sızı fotoshopla bulent ersoy flna cevırecegım yazmıs sızce bu ayıp deılmı bız ona ne yaptıkkı o bole yazmıs sızce saka olarakta anlayabılırmıyız bız bunu '' soruyorum sıze bıze o sekılde ıtham etmesı gereklımıydı durduk yere ??[/QUOTE buluşmanızın nasıl geçtiğini görmek için bi bakayım dedim ama şok oldum arkadaşınızın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ayrıca yazdıklarınında çok espirili olduğunu düşünüyorum ben olsam hiç alınmazdım gereksiz yere arkadaşınızı üzmüşsünüzlmaz:
Bende diğer konuyu tartışma büyümesin diye kapattırmama rağmen neden hala burdan tartışmayı sürdürmeye çalıştığınızı anlamıyorumlmaz:
Neden gerıldıgımızı nasıl anlamazsınız bayinerdemi sanki aramızda ıstemıyormusuzda o sekılde bızler bulusmusuz gıbı bayınerdem hemen sızı fotoshopla bulent ersoy flna cevırecegım yazmıs sızce bu ayıp deılmı bız ona ne yaptıkkı o bole yazmıs sızce saka olarakta anlayabılırmıyız bız bunu '' soruyorum sıze bıze o sekılde ıtham etmesı gereklımıydı durduk yere ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?