- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
- Konu Sahibi galadriel80
-
merhaba bende bu ay bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıracağım sen memnun musun???Merhaba kızlar, diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde aşılama veya tüp bebek işkemi yaptıranınız var mı? Zeki AKKUM hoca hakkında bilgisi olan var mı?
Canım ben memorial dicle de uğur hoca da karar kıldım... Diğer tarafın sgk ile anlaşması da yok, uğur hıca da oldukça ilgili, iyi referanslar aldım hakkındamerhaba bende bu ay bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıracağım sen memnun musun???
diyarbakır memorialin sgk anlaşması var tüp bebek için bir fiyat aldınızmı?Canım ben memorial dicle de uğur hoca da karar kıldım... Diğer tarafın sgk ile anlaşması da yok, uğur hıca da oldukça ilgili, iyi referanslar aldım hakkında
Evet aldım, aşılamamı orada yaptırdımdiyarbakır memorialin sgk anlaşması var tüp bebek için bir fiyat aldınızmı?
merhaba canım, hiç problem değil tabiki yazarım, belki kafanda şekillenir birşeylerpeki ne kadar? sizin sorununuz ne tabi yazmak istemezseniz birşey demem hayırlısı olsun hakkınızda ben çokça bahçeçiyi düşünüyorum amakararsız kaldım.
kıyamam ya, zor bir süreç farkındayım...eşinin sana destek olması lazım. tek başına bu süreci atlatman zor!neden hemen tüp bebek düşünüyorsun, bizim durumda öncelikle aşılama öneriyorlarda ondan sordum. çünkü tüpün ilaçları daha ağır, daha fazla hormon yükleyecekler vücuda ki ona göre daha fazla yumurta toplayabilsinler. bu yüzden dr muz öncelikle aşılama denemek istedi.4500 tl sadece işlem ücreti tatlım, ilaçlar kim bilir ne kadar tutacak? fakülteden rapor çıkardıysan sen devletin ücretsiz işlemleri için şartları taşıyorsun doğrumu? biz taşımıyoruz, en az 3 yıl evlilik diyor ya, bu yüzden özellere kaldık açıkcası...hakkında hayırlısı canım benim, rabbim hepimzin gönlünegöre versin, eşini bu konuda ikna et, birlikte bu işe gönül vererek el birliği ile yola çıkın...çünkü stres bu işi baltalıyor, bir de strese girme!benim iğnelerimi eşim vurdu biliyomusun? benimle yaşamak istedi bu süreci...vakit ayırıp yazmaya değer bulduğun için çok teşekkürler canım.Allah razı olsun.Rabbim inşaallah gönlüne göre versin.
Canım hikayemiz azçok benzer ...Bizimde bir varikosel operasyonumuz var değerlerimiz düzelmedi en önemlisi gebelik oluşmadı.Diyarbakırda zaten tüp bebek için fazla merkez yok yani en geçerlisi memorial yada bahçeci..
Ben oradaki fakülteden rapor çıkardım kendime fakat eşim öyle kararsız ve isteksizki türlü bahanelerle erteledi hep bende yaptığım araştırma ile kaldım.Memorial ile bir kere görüştüm ama ücret almamıştık henüz bu yazdığın 4500 sadece tüp bebek ücretimi bunun üstüne sanırım 360 lira ilaç ücreti var heryerin ücretleri çok farklı ben istanbulu düşündüm hep bahçeci umut 3080 tl fiyat verdi ama uçakla gittin geldin oteli falan aynı para insanın evinde olması en güzeli sanki içime daha çok orası siniyor bu aralar gerçi sürekli fikrim değişiyor ve eşimde hiç tüp bebeğe yanaşmıyor ama benim aklım hiç durmuyor hep birşeylerin peşindeyim.İnşaallah rabbimen doğru kararı almayı nasip etsin canım.Senide iyi insanlarla karşılaştırsın gönlündekini hakkında hayırlı eylesin..
Hoşgeldin canımcım, nasılsın? Ben sana sormadan ismini zikrettim burda ama mahsuru yoktur sanırımMerhaba arkadaşlar ben geldim isterseninanma arkadaşım ben bu ay bahçeci de tüp bebek yaptırıyorum sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin
Merhaba canım hiç önemli değil canım olur mu öyle şey sonuçta birbirimize yardimci olmak için burdayız bende kafasına takılan şeyleri cevapları tabikiHoşgeldin canımcım, nasılsın? Ben sana sormadan ismini zikrettim burda ama mahsuru yoktur sanırımarkadaşın kafası karışıktı ben memorial hakkında bildiklerimi anlattım, hayırlısı olsun kendisi için de artık...
kayboldu ama ortalıkta yok:)Merhaba canım hiç önemli değil canım olur mu öyle şey sonuçta birbirimize yardimci olmak için burdayız bende kafasına takılan şeyleri cevapları tabiki
tamam canım, kolay gelsin...Vallahi ben bi 15 -20 dk daha burdayım sonrasında yemek falan yapacam yine de yazarsan burdan cevaplarım tabi
Sağol canım bu arada nasılsın bi Problem yok inşallahtamam canım, kolay gelsin...
yokcanım, bugün biraz belim hassastı:) beklemeye devamSağol canım bu arada nasılsın bi Problem yok inşallah
Geldimi günün? İsteyimce gelmez dimi?Beklemekle geçti canım hala bekliyorum kırmızıları ama ses yok hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?