Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci Tüp Bebek Merkezi...

Canım ne zaman olacam bilmiyorum ki kasıklarda ağrıyor ama gelen giden yok bana yumurta toplama işlemi öncesi bi ilaç verdi bunu yapınca erken adet olacaksın dedi bekliyorum bende
Hımm, yumurtada kalmdıki içinde atılacak dimi? Bu hiç aklıma gelmemişti, bende merak ettim valla senin durumu? Kaç tane transfer edecekler bilgi varmı?

İki tane beşinci gün embriyosu koyacaz dedi canım bi konulsaydı ya beklemek çok geriyor insanı inşallah senin bu aşamalara hiç gerek kalmaz :))

İki tane beşinci gün embriyosu koyacaz dedi canım bi konulsaydı ya beklemek çok geriyor insanı inşallah senin bu aşamalara hiç gerek kalmaz :))
İnşallah tatlım ya, hayırlıdıyla ikizler gelsin annesi onlara neler alacakmış? Heyecanını paylaşıyorum... Bizim be olacağımız belli değil, bu tutmazsa tekrar aşılamamı yaparız, bir ay bekleyip tüpe öi geçeriz hiç bilmiyorum o kısmı şu an düşünmek istemiyorum açıkcası

Sana bir de şu progestanınsorıcam arkadaşım ben, dr um 15 gün sabah akşam kullan dedi, bunu kullandığım sürece regl olmammı ben? Kızların bazısı öyle yazmış, onu bırakınca bikaç gün sonra regl olmuşlar?

Canım kusura bakma mesajini şimdi gördüm progestan hakkında çok bi bilgim yok ama senin için sorarım sorunca da sana burdan yazarım olur mu birde şimdi böyle şeyleri düşünme ama bu aşılama tutmazsa bir daha aşılama deneme derim ben nacizhane fikrim bebişlerimiz olunca onlara neler alırız neler eşimin dediği gibi önce olsun bütün mağazayı kapatırız gibime geliyor :))

Çok sağol canıö, sağlıkçısın diye aklıma geldi sana sormak

Canım ben sordum da progestan bebişin rahme tutulmasını kolaylaştırıyormuş aşılamadan sonra bebişin seninleyse bıraksanda adet olmayacaksın ama bebişin seninle değilse ki bu ihtimali düşünmek bile istemiyoruz kullanırken bile adet olabilirsin yani o ilacı kafana takma sen

iyiki varsın arkadaşım çok teşekkürler, bazen bilgi kirliliğinede maruz kalıyoruz buralarda:) regl olacaksamda olayım tabi, bu ilaç yüzünden gecikirse ümitlenmek istemezdim:)

Kafana takma arkadaşım bebişin seninle olsun da 12. Gün test yaptır bakalım varsa vardır yoksa yoktur o gün belli olur zaten sen gerisini düşünme sende iyiki varsın :))

Adet olursan diye doktor söylüyor zaten adet olursan görüşelim diye sen bunları düşünme şimdi zeki bey bana hep öyle diyordu tutacak diye düşünüyoruzzz

Kafana takma arkadaşım bebişin seninle olsun da 12. Gün test yaptır bakalım varsa vardır yoksa yoktur o gün belli olur zaten sen gerisini düşünme sende iyiki varsın :))
aşılamanın ilk gününü sayıyormuyuz?dr 14.gnü yaptır dedi de bana 12 dede çıkar diyosan öle yapıcam:)

Adet olursan diye doktor söylüyor zaten adet olursan görüşelim diye sen bunları düşünme şimdi zeki bey bana hep öyle diyordu tutacak diye düşünüyoruzzz
bizimkide öle dedi canım, bu konuda sanırım hastanın psiloljisini iyi tutma onlar için çok önemli:) diğer ay hamile geleceksin falan:))) ayy nasıl sevinmiştim o öle deyince:

Pardon canım 12 yazdığımın hiç farkında değilim 14 tabiki ya önce yaptırma en doğru sonuç p zaman çıkar öncesi çatlama iğnesini etkisi olabilir o yüzden 14 diyorlar çatlama iğnesi de betahcg yi yükseltiyor

hımmm tamam canım, valla hemen 12 yi hesaplamıştım bende:) 14.gün de pazara denk geliyor...evde yapılan testlerde çıkmaz dimi? neyse gün gelsin hele bakacağız o vakit...

Yok canım sakın idrar da yapma çıkmaz moralin bozulur betahcg kanda yükseldikten bir hafta sonra falan idrarda çıkıyor merkeze gelebilirsen Genesis yapıyor pazar günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…