- Konu Sahibi galadriel80
-
ben ankaralıyım canım:)Bu arada özel olmazsa nerelisin tabi cevap vermek zorunda değilsin
bende sana soracaktım:)mersinlimisin yoksa diye?ben ankaralıyım canım:)
gamze 3321:)33 mersinin plakası şekerim:) benim eşimde mersinliEvet mersinliyim nerden anladın
aynen canım, sen diyarbakır a gelin geldin o zaman öylemi?Ayyy doğru ya kısmen hemşeri sayılırız o zaman
Hamile olmanıza çok sevindim, bilgikendirmeniz için de çok teşekkürler...hangi şehirde bu doktor?Lütfen bebeği olmayan arkadaşlar okuyun;Bebek sahibi olmak istiyorsanız önce bir medipole uğrayın derim.Mustafa ACET daha önce memorial de görev almış bir doktortur.O kadar tecrübeli ki diğer doktorlarda boşuna zaman ve umudunuzu kaybetmeyin derim...Biz 11 yıllık evli bir çiftiz 2 aşılama 1 tüp bebek denemesi hepsi başarısız ama bunları yapan bütün doktorlar hiç problem yok diyorlar...Siz anlıyorsunuz bir problem olduğunu neden olmuyor peki diyorsunuz...Araştırma gereği bile duymuyor bazı doktorlar 11 yıl uzun süre deyip tüp bebek yapalım diyorlar...Rahim filmi istiyorlar ve burda devreye tecrübe ve işine hakimiyet işin içine giriyor .Malesef detaylı bakmadıkları için en ufak basitmiş gibi görünen büyük problemi gözden kaçırdılar ve bunda birşey yok deyip salladılar. İnanın ben bu olayı memorialde yaşadım hemde türkiyenin 1 numarası dedikleri doktorda yaşadım hala bizi ikna etmeye çalışıyorlardı tüp bebek yapalım diye daha önce nette araştırmıştım histeroskopi diye bir olay var rahim inclenmesi diye avrupanın bazı ülkelerinde bu işlem yapılmadan tüp bebek yapılması yasak.11 yıl bekleyişte sizde tecrübe kazanıyorsunuz ve araştırıyorsunuz ve sonra araştırmaya başladık ne yapmalıyız hangi doktora gitmeliyiz neye göre gitmeliyiz ve sonra gördikki prof,doç,bunların pek önemi yok her işin bir eğli var tecrübelisi ve en ufak ayrıntıyı gözden kaçırmayan bir doktor ve ekibi vardı ve doktorumuzu sonunda bulduk rahim filmini yorumladı o türkiyenin bir numarasının ve tv programlarında sabah akşam gördüğünüz diğer doktorlar birşey yok derken mustafa ACET diğer doktorların bir şey yok dedikleri problemi buldu kafasına takılmıştı bir kere işte sonunda rabbimin derdini veren dermanınıda veririr bilince bir doktor dedik ne yapalım tüp bebek yapalımmı dedik hayır demesini bekledik rahimdeki problemi nasıl çözecekti diye bekliyoruz bize histeroskopi dedi önce rahimini incelemem gerekiyor dedi...Ve haklı çıktı rahimim rahim filmimdekiyle iligisi olmayan çok kötü durumdaydı.İşlem sonrası bize verdiği videoda gördükki rahimim baştan yaratılmıştı.Bize 4-5 ay bekleyeceğiz dedi.Aynen söylediği gibi yaptık 4-5 ay sonra yine geldik doktorumuza şimdi tüp bebek yapabilriz dedi kasım 2014 te tüp bebeğe başladık malesef yumurta rezervi çok kötü ve zor gruba giren ve yumurtalık rezervi yetersiz olan rahim kavitesinin kötü durumuyla hamile kalma şansı olmayan bir hastaydım...Ve mucize doktorumun bilgi ve tecrübesiyle en ince ayrıntıyı bile gözden kaçırmamasıyla tek yumurtayla hamile kalmamı sağladı,evet artık hamileydim inanamadım.Mustafa ACET işte türkiyenin gerçek 1 numarası böyle bir olur...Oun için bu bir iş değildi biz onun ailesiydik öyle görüyor bütün hastalarını Hamileliğime en az bizim kadar sevinmesi ve mutlu olduğununu görmek rabbimin doktorumuzu bize boşuna vesile etmediğini gösterdi.Çünkü biliyordu ki rabbimin bir kulunun sevinmesi rabbinide sevindirir hergününü aynı geçimiyordu sürekli düşünüyordu buyüzden az konuşurdu hergün tecrübesine ,tecrübe ekliyor araştırıyor masa başı doktoru kesinlikle değil sürekli bir koşuşturmaca içinde...Mustafa acet hakkında asla kötü düşünmüyorsunuz tedavide aynı şekilde bu doktor yapar deyip hiç stres yapmıyorsunuz. Azmini görüyorsunuz sizi anladığını biliyorsunuz sizin derdinizi kendi derdi gibi sahiplenmesi okadar etkileyiciydiki bu yazdıklarım ona az gelir inanın en ufak abartma yok yazdıklarımda inanın herkes mustafa Aceti tanısın bilsin istiyorum bütün anne baba olmayı bekleyen ailelerin daha fazla tüp bebekte bütün doktorlar aynı şeyi yapıyor saf satalarıyla uyutulmalarına göz yumamıycam her doktor aynı şeyi yapmıyor işte...Yukarıda yazdığım özellikler her doktorda yok işte buyüzden her doktor aynı şeyi yapmıyor.Derdini veren gerçekten dermanını veriyor buna inanın yeterki doktor Mustafa ACET gibi derdi bulabilsin...Rabbim bütün bebek isteyen ailelerin yolunu Mustafa ACETle karşılaştırıp bebişlerine kavuşmalarını sağlasın... Allah senden razı olsun Mustafa ACET çok özel bir insan ve doktorsun hakkın ödenmez seni rabbim her gittiğin yolda yanında olup yardımcın olsun.Senin gibi dürüst, profesyonel ve tecrübeli doktorlara çok ihityaç var.
Hayırlısı olsun arkadaşım, bizimkisi de erkek kaynaklı, memorial de bir aşılama yaptırdım tutmadı, tüp düşünüyoruz bakalım... İnşallah yüzünüz güler, dikeğiniz gerçek olur...Merhabalar bende diyarbakırda yaşıyorumm.Benimki erkek faktörlü infertilite tüp bebek için diyarbakırdaki bütün merkezlere gittik ama içimize sinmedi .antepte karar kıldık buranın doktorları deneyimsiz geldi bize güven vermedi.
Canım merhaba, ben memorial de karar kıldım, G gamze3321 orada tüp yaptırdı, sonuç bekliyor... Kendisi sana merak ettiğin konularda seve seve yardımcı olacaktır...Slm arkadslar ben de Diyarbakir dayim.zeki akkum dan memnun musunz.alman hastanesindeyken gittigmde cok umutsz konustu bana, tedavi bile vermeden gonderdi.bahceciye gecmis acaba tüpte nasil.bahcecinin genel yol haritasinin guzel oldgunu duydum.ama zeki bey cok negatf geliyo bana.bahceciye gecmesi bişey degstrmis midr bilmiyorm ama giden varsa görüş alabilir miyim
Merhaba ben bu ay bahçecide tüp bebek yaptırdım zeki beyden ve embriyolog osman beyden çok memnunum ama bikaç hemşire ve sekreterden memnun kalmadım biraz sürtüştük şuan sonucumu bekliyorum yarın alacağız allahın izniyleSlm arkadslar ben de Diyarbakir dayim.zeki akkum dan memnun musunz.alman hastanesindeyken gittigmde cok umutsz konustu bana, tedavi bile vermeden gonderdi.bahceciye gecmis acaba tüpte nasil.bahcecinin genel yol haritasinin guzel oldgunu duydum.ama zeki bey cok negatf geliyo bana.bahceciye gecmesi bişey degstrmis midr bilmiyorm ama giden varsa görüş alabilir miyim
Tesekkur ederm yine de.memorial da kime gidiyorsun.tüp yaptrcan degil mi? Cok soru soruyorm ama burda gitmedgm dr kalmadi nerdeyse.hicbiri tedavi vermedi.gitmedgm bi doktorsa deneyebilirim, hasta tutumundan tedavi seklinden memnunsan..
Merhaba insallah sonucun pozitif olur.dr onemli embriyolog da.bazi sekreterler kendilerini dr saniyolar bi hava bi tafra.bosver onlari.cnm senin problemin ne? Ayrica zeki bey nasil bir tedavi uyguladi dogal siklus uygulandgi dogru mu? Ayrica fiyat olarak bilgi verebilir misinMerhaba ben bu ay bahçecide tüp bebek yaptırdım zeki beyden ve embriyolog osman beyden çok memnunum ama bikaç hemşire ve sekreterden memnun kalmadım biraz sürtüştük şuan sonucumu bekliyorum yarın alacağız allahın izniyle
Merhaba canım tekrar, memorialin tüp bebek servisinin sorumluşu uğur değer. Ben ona gidiyorum, bir kez aşılama yaptı, tedaviden memnun kaldım, temiz, hijyenik, hemşireler çok güleryüzlü, konuşuyorlar, hep pozitif olumlamalar yapıyorlar... Ben çok umutla aşılamadan çıktım ama kısmet değilmiş, uğur hoca çok yoğun ama hiç beklemedik kapısında, randevu saatimizde aldılar bizi içeri... Silvandan geliyoruz biz her zaman kolaylık sağladıkar, ilaçlar için rapor da çıkartıyorlar, bahçecide tüm ilaçları cepten ödemek zorunda kalıyorsun mesela... Tüpe geçicem ben bu ay, yinede acaba ankaraya gitsemmi diyede düşünmüyor değilim? Ama memorialin tüm hastanelerinde son teknoloji cihazlar kullanılıyor... Hakkımızda hayırlısı? Sana neden olumsuz yaklaştılar anlamadım? Sıkıntınız nedir?Tesekkur ederm yine de.memorial da kime gidiyorsun.tüp yaptrcan degil mi? Cok soru soruyorm ama burda gitmedgm dr kalmadi nerdeyse.hicbiri tedavi vermedi.gitmedgm bi doktorsa deneyebilirim, hasta tutumundan tedavi seklinden memnunsan..
Gittigm dr lardan en iyi enerjiyi ugur beyden aldim aslinda.bi kutu ilacla yollasa da beni.tüp konusunda cok iyi olmadgini ama cok iyi bi kadin dogumcu oldgunu biliyorum.bizim gibi hastalarda normal kadin dogumcu olmuyor ciddi bir infertilite dr u gerekiyor.benim problemim sebepsz infertilite.erken menopoz 27 yasindayim.3 yildr menopozla ugrasyorm.yumurta uretimi yok.bi kizim var aslinda.cok sukur ki erken yaptm.ama ikinci olmamasi ve bu yaşta menopoz sikintisi derdim.doktorum Ankara da var aslnda.devamli tahlil yapip yolluyorm bi umut gorunce cagiracak.ama yumurta takibi ve tedavinin kolaylgi acisindan bulundgum sehirde tüp yaptrmak bana daha kolay olcak diye düşündüm. Gerci tüp asamasina gelemiyorm bi turlu ama bi umut gelirsem burdaki dr lardan birine gitmek istiyorm..Merhaba canım tekrar, memorialin tüp bebek servisinin sorumluşu uğur değer. Ben ona gidiyorum, bir kez aşılama yaptı, tedaviden memnun kaldım, temiz, hijyenik, hemşireler çok güleryüzlü, konuşuyorlar, hep pozitif olumlamalar yapıyorlar... Ben çok umutla aşılamadan çıktım ama kısmet değilmiş, uğur hoca çok yoğun ama hiç beklemedik kapısında, randevu saatimizde aldılar bizi içeri... Silvandan geliyoruz biz her zaman kolaylık sağladıkar, ilaçlar için rapor da çıkartıyorlar, bahçecide tüm ilaçları cepten ödemek zorunda kalıyorsun mesela... Tüpe geçicem ben bu ay, yinede acaba ankaraya gitsemmi diyede düşünmüyor değilim? Ama memorialin tüm hastanelerinde son teknoloji cihazlar kullanılıyor... Hakkımızda hayırlısı? Sana neden olumsuz yaklaştılar anlamadım? Sıkıntınız nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?