Diyarbakır bahçeci Zeki akkum hastaları

Güzel haberler alırsın inşaAllah 🤲 bende ön görüşmeye gidicem ay sonunda bakalım süreç nasıl işleyecek. Siz ilk gittiğinizde hangi testleri istemişti sizden acaba?
O kadar çok test verdik ki inanın hiç hatırlayamıyorum. Doktorunuza güvenin merkeze güvenin bu süreçte onlara bırakın kendinizi. Kurcaladıkça insanın aklı çok karışıyor çünkü. Bende çok araştırdım soruşturdum kafam çok karıştı en sonunda pes ettim eskisi kadar takmıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız sonuca odaklanmak en iyisi

O kadar çok test verdik ki inanın hiç hatırlayamıyorum. Doktorunuza güvenin merkeze güvenin bu süreçte onlara bırakın kendinizi. Kurcaladıkça insanın aklı çok karışıyor çünkü. Bende çok araştırdım soruşturdum kafam çok karıştı en sonunda pes ettim eskisi kadar takmıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız sonuca odaklanmak en iyisi
O kadar haklısınız ki siz kafaya taktıkça o daha büyük sorun olacak o yüzden akışına bırakmak lazım. Sadece covid hakkında test falan istemişmiydi onu merak ettim açıkçası?

O kadar haklısınız ki siz kafaya taktıkça o daha büyük sorun olacak o yüzden akışına bırakmak lazım. Sadece covid hakkında test falan istemişmiydi onu merak ettim açıkçası?
Hayır covid testini hiç bir aşamada yaptırmadık. Sadece girişte hes kodu soruyorlar o kadar

Temiz bi merkez bi düzeni var güzel hepsi işini biliyor ilerliyor sormana bile gerek kalmadan cevap alıyorsun doktorda iyi seçenekler sunuyor sana güzelce anlatıyor herseyi on görüşmeye gittin mi?

Back
X