Diyarbakır bahçeci Zeki akkum hastaları

Geçtiğimiz çarşamba başladım iğnelere:) Zeki beyi sevdim ben sorduğum her soruya ayrıntılı cevap alabiliyorum. Ayrıca benim muayene fobim vardı sağolsun çok anlayışlı davrandı.
Bir de kızlar ben daha önce farklı bir ilde yaptırdım negatif sonuç aldım. o yaptırdığımda güya tanıdık olan eczaneme daha fazla ilaç masrafı ödemiştim. Bu kez bahçecinin yanındaki büşra eczanesinden aldık daha uygun oldu. Bu süreçte maddiyat da yıprattığı için eczanelerden fiyat alarak ilerleyin derim çok farkediyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah :)
İlaçlarınızı devletteki kadın doğum doktoruna ya da aile hekiminize yazdırabilirsiniz. Devletin karşıladığı ilaçlar var ben sonradan öğrendim şu an gebeyim ilaçlara devam ediyorum ve yazdırıp alıyorum

Selam kızlar geçen hafta cuma günü ön görüşmeye gittim direk tedaviyi başlattı Zeki hoca,ilgili bi doktor şimdilik Gonal-f 300 mg doz başlattı, haftaya çarşamba kontrol verdi. Sizde durumlar nedir?
Bana da bu şekilde hemen başladı biraz tedirgin oldum açıkçası 🤦🏻‍♀️ Ne bileyim öncesinde kan tahlillerimize falan ayrıntılı bakılması gerekmez miydi ki

Bana da bu şekilde hemen başladı biraz tedirgin oldum açıkçası 🤦🏻‍♀️ Ne bileyim öncesinde kan tahlillerimize falan ayrıntılı bakılması gerekmez miydi ki
Benden amh testi istedi sadece onu yaptırdık. Yanımda olanları götürdüm hormon spermiogram hsg. Bana merional vermedi bende çarşamba günü cetrotide ye başlıyacam. Senin ilk deneme mi?

Benden amh testi istedi sadece onu yaptırdık. Yanımda olanları götürdüm hormon spermiogram hsg. Bana merional vermedi bende çarşamba günü cetrotide ye başlıyacam. Senin ilk deneme mi?
Hayır ikinci denemem. Merionalı daha önce yumurta az toplandığı için verdi

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşaAllah 🤲 benim de ilk deneme. Sen daha tecrübelisin bu konuda önerebileceğin bişey var mı.
hayırlısı inşallah hepimiz için... iğneleri kendin yapmanı önerebilirim sadece. bir sorun olursa da her zaman yanıtlarım :) Allah bir daha tecrübe ettirmesin diyelim :)

hayırlısı inşallah hepimiz için... iğneleri kendin yapmanı önerebilirim sadece. bir sorun olursa da her zaman yanıtlarım :) Allah bir daha tecrübe ettirmesin diyelim :)
Amin son olsun inşaAllah şifa olsun hayırlı bi evlada vesile olsun 🤲 iğneleri kendim yapıyorum zaten. Çok sağol can.

Back
X