- Konu Sahibi Ecmel-vera
Evet canım inşallah biz de güzel sonuçlar alırızAaa sende mi zeki akkumdaydin. Hazirina temmuz gurubu buraya da gelmiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım inşallah biz de güzel sonuçlar alırızAaa sende mi zeki akkumdaydin. Hazirina temmuz gurubu buraya da gelmiş![]()
Merhaba tüp bebek toplam fiyat ne kadar verdiniz acabaYaptirdim simdi bebegim 2 buçuk aylıkilk denememdi
Tüp bebek tedavisinin fiyatı ne kadarDün transferimi oldum![]()
Hastane fiyatını hatırlamıyorum ama ilaçlarla beraber 15 20 bini buluyorTüp bebek tedavisinin fiyatı ne kadar
Teşekkür ederim olumlu güzel haberler alırsınız insallahHastane fiyatını hatırlamıyorum ama ilaçlarla beraber 15 20 bini buluyor
2020 yılında yaptirdim 9400 tup bebek fiyati ilaçlar falan tahliller 15 bini bulmuştur.Merhaba tüp bebek toplam fiyat ne kadar verdiniz acaba
Teşekkür ederim2020 yılında yaptirdim 9400 tup bebek fiyati ilaçlar falan tahliller 15 bini bulmuştur.
Acaba hamile kaldınız mıDün transferimi oldum![]()
Evet 4. haftamız bitmek üzere çok şükürAcaba hamile kaldınız mı
Bende salı günü yaptırdım ilk deneme ama hiç belirti yok çok moralim bozuluyorEvet 4. haftamız bitmek üzere çok şükür
Salı günü bn de yapmıştım Zeki beydeBende salı günü yaptırdım ilk deneme ama hiç belirti yok çok moralim bozuluyor
Saat birden sonra mıydı sizindrSalı günü bn de yapmıştım Zeki beyde![]()
Evet 3 te olduSaat birden sonra mıydı sizindr
O zaman kesin karşılaştık ilk benim transferim olmuştu iki bayan daha bekliyorduEvet 3 te oldu
Moralinizi bozmayın belirtiler genelde sonuçtan sonra başlıyor hiç belirti olmadan pozitif olanlar var kendinizi dinleyip üzmeyinBende salı günü yaptırdım ilk deneme ama hiç belirti yok çok moralim bozuluyor
Bn de geldiğimde iki bayan vardı. Demek ki ilk sizi almışlar karşılaşmadık. Hayırlı olsun inşallahO zaman kesin karşılaştık ilk benim transferim olmuştu iki bayan daha bekliyordu![]()
Ne zaman test yapacaksınızBn de geldiğimde iki bayan vardı. Demek ki ilk sizi almışlar karşılaşmadık. Hayırlı olsun inşallah
Hiç bilmiyorum inanınNe zaman test yapacaksınız
Geçtiğimiz çarşamba başladım iğnelere:) Zeki beyi sevdim ben sorduğum her soruya ayrıntılı cevap alabiliyorum. Ayrıca benim muayene fobim vardı sağolsun çok anlayışlı davrandı.Zeki akkum da tüp bebek yaptıran yada yaptıracak olan var mı?