Diyarbakır da Doktor Tavsiyesi Olanlar

Kayram13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
162
96
28
Arkadaşlar meraba,
Diyarbakirda doğu gorevindeyiz tanıdığımız bildigimiz iyi bi doktor yok , ilk muayeneye gittigim doktoru hiç beğenmedim cok ilgisiz Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinicem

Tmm cnm hatırladım :) Ben önümüzdeki ay için pinara randevu aldim onu da bi denim dedim . Bi bilgin var mı cnm o doktor hakkında? ?
Evet cnm ben birkaç defa gittim çok güleryüzlü ilgili tatlı bi bayan. 2 arkadaşım da var oraya sürekli gidiyorlar onlarda çok memnun.

Merhabalar bende pınar hanımı tavsiye ederim suan bende ona gidiyorum çok çok memnunum uğur beyi tavsiye etmem çünkü uğur bey artık eskisi gibi değil tüp bebek merkezi açınca sadece tüp bebek hastalariyla ilgileniyor....

Çok saol cnm Benim istanbuldaki doktorum çok ilgiliydi uzun uzun anlatrdi sorular sorardı ama bu gittigim doktora soru sormaya korkuyorum

Ne demek rica ederim pınar hanim çok yoğun ama yine de ilgileniyor sorduğunuz bütün sorulara cevap veriyor ancak randevusu en erken bir ay sonraya veriyorlar arayın hemen randevu alın sonraki takiplarde sekreteri ile gorusuyorsunuz ilk randevuyu alınca gerisi geliyor yani....

Ilk randevuyu ona alicaktim 1 ay sonraya var dediler alamadım cnm ;( Önümüzdeki ay için aldım simdiden umarım memnun kalırım :)

daha yazın asilama yaptırdım onda tutmadı ama iki ay sonra hamile kaldım ugur bey çok ilgili moral de veren bir adam her ne kdr asilama tutmasa da yine önce allah sonra onun sayesinde gebe kaldım çok titiz çalışıyor.

Saol cnm umarım saglicakla da kucagimiza aliriz

Bence diyarbakırda en iyi hekim zeki akkum.yıllardır tanırız.hem aile dostumuz hem hekimimiz olarak çok memnunum.ufak bir araştırma yaparsanız siz de fark edeceksinizdir.muayeneleri ücretli özel bir kliniği var bahçeci tüp bebek merkezi diye.ben çok memnunum kendisine.günceli takip eden işin ehli bence.ilgilenirseniz adresi verebilirim.bebeğiniz hayırlı olsun

Memorialda neval hanimi tavsiye ederim. Cok ilgili ve guleryuzlu. Cok iyi moral veriyor kesinlikle memnunum kendisinden

Çok saol cnm adresi ve muayene ücretini de yazarsanız sevinirim

Çok saol cnm adresi ve muayene ücretini de yazarsanız sevinirim
Elbette.levent askeri lojmanları var galeria nın arkasında.lojmanın tam karşısında canım.mittania otel var hatta ilerisinde.çamlıca da yani.ücreti de 220 tl dir.biraz pahalı ancak güvendiğimizden değer diye düşündük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…