• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır tüp bebek

Ogretmennhanimm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.756
Puanlar
78
Diyarbakır da tüp bebek raporu alan var mı devlet hastanelerinden veya üniversite hastanesinden ?

canım diyarbakırda tüp bebekte bahçeci merkezi çok iyi ama orada rapor geçmiyor sanırım

canım diyarbakırda tüp bebekte bahçeci merkezi çok iyi ama orada rapor geçmiyor sanırım
Yaaa bende rapor geçiyor sanmıştım canım bi banayım görüşmeye gidince orda tüp bebek düşünüyorum

Şu zamanda 3üde geçer... Tabi gerekli ilaç sayusina göre değişir

Diyarbakır bahçeci de rapor geçmiyor arkadaşlar. İlaçlar da kişiye göre değişkenlik gösteriyor ben 6 bin ₺ harcamışımdır ilaca yani sizin durumunuza değişir fiyat.

Diyarbakır bahçeci de rapor geçmiyor arkadaşlar. İlaçlar da kişiye göre değişkenlik gösteriyor ben 6 bin ₺ harcamışımdır ilaca yani sizin durumunuza değişir fiyat.
Ne zaman tedavi gördünüz peki gebelikle sonuçlanmıştır inşallah 🤲

canım diyarbakır bahçecide evet rapor geçmiyor bu arada merkezde açılmış sanırım hasta almaya başladık yazmışlar sosyal medyalarında

canım diyarbakır bahçecide evet rapor geçmiyor bu arada merkezde açılmış sanırım hasta almaya başladık yazmışlar sosyal medyalarında
Yine sen Diyarbakır bahçeci den komisyon alıyor musun? Özelden yazdım başka konulardan yazdım cevap yok ama Diyarbakır bahçeci ile ilgili herşeye sen cevap yazıyorsun.

Back
X