- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi Ogretmennhanimm
Diyarbakır da tüp bebek raporu alan var mı devlet hastanelerinden veya üniversite hastanesinden ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa bende rapor geçiyor sanmıştım canım bi banayım görüşmeye gidince orda tüp bebek düşünüyorumcanım diyarbakırda tüp bebekte bahçeci merkezi çok iyi ama orada rapor geçmiyor sanırım
Canım sordun muYaaa bende rapor geçiyor sanmıştım canım bi banayım görüşmeye gidince orda tüp bebek düşünüyorum
Yok canım sormadım ama geçmiyor büyük ihtimalle raporCanım sordun mu
Raporsuz ilaçlar ne kadar tutuyor bilgin var moYok canım sormadım ama geçmiyor büyük ihtimalle rapor
2-3 arası değişiyor dediler bizeRaporsuz ilaçlar ne kadar tutuyor bilgin var mo
Hayırlısı olsun2-3 arası değişiyor dediler bize
Ne zaman tedavi gördünüz peki gebelikle sonuçlanmıştır inşallahDiyarbakır bahçeci de rapor geçmiyor arkadaşlar. İlaçlar da kişiye göre değişkenlik gösteriyor ben 6 bin ₺ harcamışımdır ilaca yani sizin durumunuza değişir fiyat.
Tedavimiz bitmedi aslında embriyolarımızı dondurduk rahim dinlendirme yaparken covid-19 çıktı şimdilik bekliyoruzNe zaman tedavi gördünüz peki gebelikle sonuçlanmıştır inşallah![]()
Yine sen Diyarbakır bahçeci den komisyon alıyor musun? Özelden yazdım başka konulardan yazdım cevap yok ama Diyarbakır bahçeci ile ilgili herşeye sen cevap yazıyorsun.canım diyarbakır bahçecide evet rapor geçmiyor bu arada merkezde açılmış sanırım hasta almaya başladık yazmışlar sosyal medyalarında
Hayırlısı ile en kısa zamanda başlarsınız inşallah canım.Tedavimiz bitmedi aslında embriyolarımızı dondurduk rahim dinlendirme yaparken covid-19 çıktı şimdilik bekliyoruz
Kesinlikle reklam için burda kesin diyarbakır bahçeciden biriYine sen Diyarbakır bahçeci den komisyon alıyor musun? Özelden yazdım başka konulardan yazdım cevap yok ama Diyarbakır bahçeci ile ilgili herşeye sen cevap yazıyorsun.
Geçen gün soru sordum kendisine cevap veremediYine sen Diyarbakır bahçeci den komisyon alıyor musun? Özelden yazdım başka konulardan yazdım cevap yok ama Diyarbakır bahçeci ile ilgili herşeye sen cevap yazıyorsun.
Hiç cevap vermiyor zaten birsey yazdığındaGeçen gün soru sordum kendisine cevap veremedi
Olabilir.Kesinlikle reklam için burda kesin diyarbakır bahçeciden biri