3 Sene bulunduğum Diyarbakır'ın bence en iyi kuaförü Kuaför Mustafa.Ancak 2 sene önce röfleme 200 TL almıştı.Yani biraz pahalı.
onun da adını çok duydum..zaten ağırlıklı olarak 2 kuaförden sözediyorlar ii diye..ben de çok çok çookkk düşündüm ve kestirmemeye karar verdim..kısacası sabırr sabırr sabırrrrr..:)..çözüm olarak da düzleştiriciyi buldum malesef.. saç için zararlı diyorlar ama kullanmamak da benim psikolojim için zararlı..fiyat konusuna gelince haklısın az bi miktar değil ama bu biraz da bakış açısına göre değişiyor..mesela geçen yaz saçlarıma balyaj yaptırdım..bu iki kuaförden daha uygun! bir yere,saçlarım yandı
( psikolojim bozuldu , herşeyi göze aldım -kaynak falan yaptıriim dedim-1 milyarr dediler..ona bile tamam diyecek durumdaydım,araştırdım kaynağın en kalitelisini bile kimse tavsiye etmiyor...yani bir işe giriyorsan maddi manevi herşeyi gözönüne alacaksın,ben kendi adıma bunu anladım..sanırım bu açıdan bakınca ,eğer saçların hala kafandaysa 200 tl. çok da fazla gelmiyor:))