Saç Kesim Şekilleri Diyarbakır'da en iyi saç kesimini yapan kuaför için tavsiyelerinize ihtiyacım var..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
dedemanın kuaförüne iyi diyorlar ama ben gitmedim açıkçası,gidenlerden duyduğum bu.uzatmak istiyorsan sinameke ile bakım yapan arkadaşlar var,sonuç da almışlar.onu bir denesene

dedemanın kuaförüne iyi diyorlar ama ben gitmedim açıkçası,gidenlerden duyduğum bu.uzatmak istiyorsan sinameke ile bakım yapan arkadaşlar var,sonuç da almışlar.onu bir denesene

Uzatmak istiyorum ama saçımın bir tarafı içe diğer tarafı da dışa kıvrık şuan..ikisi aynı anda içe de olmuyor dışa da olmuyor..son bi rötuş gerekli malesef..

daha önce ***** kendir'de kestirmiştim ama son gittiğimde bi şekilde içime sinmedi..bi de kuaför mustafa'yı duydum ama hiç gitmedim..dedemanı bi arayıp bilgi alayım..saol tavsiyen için:))

3 Sene bulunduğum Diyarbakır'ın bence en iyi kuaförü Kuaför Mustafa.Ancak 2 sene önce röfleme 200 TL almıştı.Yani biraz pahalı.

olsun yine de tşk ederim yardımın için..buarada gerçekten fiyatları diğerlerinden farklıymış..aradım Mustafa keserse 35 tl ..başkası keserse 20..dedğin gibi ucuz değil..zaten şu saça harcadığımız paraları biriktirseydik ne olurdu acaba merak ediyorum..:):

sanırım kuaför mustafadan kasıtları mustafa asoğlu. zaten diyarbakırda mustafa asoğlu ve metin kendir den başka kuaföre gitmedim. ben çok fazla mecbur kalmadıkça burda kuaföre gitmiyorum. çünkü çok pahalı iyice abartmışlar. ben adanada röfle yaptırıyorum çok kaliteli bir kuaför hemde bu kadar fazla para istemiyor. adanaya git demiyorum tabi. kendimden örnek verdeim. en son mustafaya kesim yaptırdım. ondan öncede kendire röfle.

arkadaşlar kuaför cem var istasyon caddesinin orada. ben o na gidiyorum çokta memnunum. fiyatlarıda oldukça iyi. ben çok kuaför gezdim. enson burda karar kıldım yinede siz bilirsiniz.

mtn.kendir'de Nusret'i tavsiye ederim..(isim yanlış değildir inşallah)..aslında tek başına kuaför de yeterli değil,bazen her bir çalışan başka bi işte uzmanlaşmış olabiliyor...

diyarbakır da en iyi kuaförlerden birisi serkan&hacer kuaförüdür. serkan bey sanatını konuşturuyor . saç değil sanat yapıyor adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…