Diyelim biriyle tanıştınız

Nolacak bir hikayesine emoji atsan??
Ya da onun ilgi alanına girecek birşey paylaş. Tanıyor musun onu? Mesela onun gittiği bir sehire sen de gittiysen tbt at Perşembe.
Ya da yakin tarihte o bir film paylastiysa hikayesine bugün aynı filmi sen paylaş..
Ortak hiç alanınız yoksa 'film onerisi alayim' falan tarzı bir soru storisi at ki yazmaya bahanesi olsun adamın.
Gerçi internetten flört işlerinde hiç iyi değilimdir. Sevgililerimi bile instagrama eklemeyi sevmem.
Şu ahir ömrümde metrobüste bile biriyle tanışip, buluşup operaya gittim ama hiç kimseyle DM'den yuruşmedim.
O yüzden önerilerim bu kadarcik :rapci:
Ahaha benim vereceğim tavsiyeleri vermiş konu sahibi bu taktikler ise yarıyor denendi onaylandı.
Bence hikâyesine yanıt ver. Mesela bir sehir mi paylaştı ya ben de oraya gitmek istiyorum ama internette bilgi bulamadım doğru düzgün de. Kedi mi paylaştı ay çok şirin de. Cafe mi paylaştı aynı cafedeymis gibi story atıyorsun cevap verirse ay yeni kalktım oradan diyorsun 😈 Kitap mı paylaştı ya ben de bu kitabı okumayı çok istiyorum güzel mi de. Kahve mi paylaştı hemen ben de kahve tiryakisiyim diyorsun.

off harbiden burda akıl verenler gerçek hayatta kendilerine de uyguluyor mu bu taktikleri merak ediyorum. Uyguluyorlarsa helal olsun.
Ama garip bi şekilde burda yazılanı dinlemeyip mal gibi kalmışlığım çok. :KK70:
Valla ben uyguluyorum ya uygulayıp deneyip onaylamadığım şeyi zaten yazmam. Hee sadece evlenmisligim bosanmisligim yok ama olsundu :KK70:

Ben yapım gereği yazmam. Tabi şahsi fikrim bu.. beklemek ve ondan adım istiyorsanız ilgi alanları ile ilgili hikayeler paylaşabilirsiniz. Mesela bir güzel stalk sonucu alanları neler, neler sever ona töre story atabilirsin. Bi’ şekilde ilgisini çekip size mesaj gönderebilir konu açılır böylelikle sohbet edebilirsiniz.
Yok ben dayanamam diyorsanız herhangi bir paylaşımına emoji gönderebilirsiniz.

Diyelim bi adamla tanıştınız, instagramınızı istedi. Takipleştiniz fakat mesaj gelmedi İlk mesajı ondan mı beklersiniz, siz mi atarsınız?

Erkeklere karşı fazla hevesli görünmemek ya da sinyal çakmak arasındaki dengeyi kuramıyorum.
Bekle

yazasım varsa yazarım, yoksa çok umrumda olan biri değilse yazmam. aklınızda kaldıysa yazın bence, üzerinde durmak için çok ufak meseleler bence.

Amaaann sanki bilimsel makale mi yazıyorsun altı üstü hal hatır soracaksın ya da bir hikayesine emoji atacaksın, yaz gitsin. Baktın istemem yan cebime koy tarzı konuşuyor, bu sefer de yol ver gitsin :KK75:

Çok basit. Hangi bahaneyi kullanırsan kullan ilk sen yazdığında ilgilendigini belli etmiş olacaksın. Bunu göze alıyorsan çekinmiyorsan utanmiyorsan ilk adımı atabilirsin. Burada mesele ilk adımı atmaktan utanmak değil iletisim kurma istegini çiğ olmayacak sekilde belli etmektir bence. İçinden ne geliyorsa onu yap.

Back
X