• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyelim ki "O" Başkasıyla evleniyor naparsınız??

gitme gibi bi zorunluluğu olamaz isterse kendi öz kuzenim olsun kimsenin düğününe gitme zorunluluğum yok oda bana gelmesin kardeşim :smiley-cool:

kızlarrrrrrrrr çok mutluyummmm kızı vermemişler :))))))))))) yani evlenemiyo ohh canıma değmesin Allah'ım dualarımı kabul etti çok şükür...

Giderdim ben :59:
Tam karşısına oturur bakardım gözlerinin içine .
Sonçta benimle kurmştu o hayali şimdi yanında başkasııı off :43::43:
ALLAH KORUSUn :nazar:

Ben yaşamıştım,bekarken eski manitamla...

yıllaaar yıllar önceydi...gayet ciddiyiz falan ailelerle tanışmışız vs.23-24 yaşlarındayım..

Bu denyo uluslararası bi havayolları şirketinde teknik eleman,arada bi yurtdışına falan çıkıyo..

Bensiz öleceğini,söyleyen,bana kurbanlar olan adam,bir yurtdışı seyahatinden sonra tuhaflaştı..

Hatta ordayken 10-15 günde bir görüşüyoruz "aramadın beni dedim" bi de aramşım bana ne derse beğenirsiniz"beni fazla sıkıyosun" ohaoldumsmile

Herhalde dedim,bu bi hostes falan buldu otelde kalıyolar nasılsa ooh unuttu beni...

Döndü ve ben bu denyoyla ayrıldım...

Ortak olduğumuz bi dernek sitesi vardı..

Bir de ne göreyim 5-6 ay sonra bu denyonun nişan resimleri...:1shok:

Şok oldum tabi,mal gibi ağla sızla,bi kaç sene sonra evlenince bende düğün resimlerimizi koydum....

Kocamın poposunu yesin eskiler.....naniknanik

:))))) ne kadar güldüm ya o son cümlenize..

evleniyosa niye gideyim düğününe delimiyim..

kızlarrrrrrrrr çok mutluyummmm kızı vermemişler :))))))))))) yani evlenemiyo ohh canıma değmesin Allah'ım dualarımı kabul etti çok şükür...

haaaa senin başında böyle bi durum varda ondan soruyon bize..Allah sabır versin çok zor bi durum..niye ayrıldınızki,hiçmi umut yok,hem bugün o kızı vermeseler yarın başka kapıya gitmicekler mi..böyle dua ederekmi geçireceksiniz zamanınızı,barışmayı deneseniz..

kırgın bakışlarla bakarım gözlerine allah mutluluğunuzu daim etsin der çeekip giderim eğer biraz kişiliğe sahipse asit yağmurları gibi yağar üzerine bu sözlerim

Back
X