• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşı ariyorum

Berilini

💪🍀😍💙😘🙅🙆
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
912
2.572
113
37
Merhabalar benim boyum 1.57 kilom 64 iki yılda 10 kilo aldım hedefim 50 kg olmak aynı ölçülerde arkadaşları bekliyorum bir wp grup kurariz 4kisi olsak yeter birbirimize destek oluruz ben bir haftadır spora başladım iki kilo verdim. Hep beraber veririz insallah

Merhabalar benim boyum 1.57 kilom 64 iki yılda 10 kilo aldım hedefim 50 kg olmak aynı ölçülerde arkadaşları bekliyorum bir wp grup kurariz 4kisi olsak yeter birbirimize destek oluruz ben bir haftadır spora başladım iki kilo verdim. Hep beraber veririz insallah
Selam ben varım kilom 64 hedef 54 boy 163cm

Beni de alırmısınız ekipce yaparsak hırslana bilirim belki :)

Selammm bende 86 kgden 60a kadar indim kendi çabalarımla ama 1senedir boşladım 62kg olmuşum tekrar başlayacağım hedef 50. Boy 155

Back
X