diyet arkadasi ariyorum

Bende şuan 62 kiloyum 10 kg vermek istiyorum zamanda geldi pandemiden dolayı işe ara verdim 2 düşük yaptım kilolarım öyle kaldı 1 yılda hayatımda hiç görmediğim rakamı gördüm tartıda ama zayıflamak istiyorum artık nasıl olucak bilmiyorum

muhtemelen yarın basliyorum, beraber yola cikmak isteyen var mi?
Beraber fikir alış verişinde bulunabilrz
Ben 61 im şuan 89 dum59a kadar indim aldım kaç zamandır 61 im amacım kalıcı olarak 57_58olmak ama.geri almamak..ben bilinçli kalıcı şekilde uuzn vadede 30 kiloyu vermiştim .. çok araştırarak yağdan sağlıklı gtti çok şükürler olsun

Maşallah nasıl verdiğiniz o kadar kiloyu ben bı içecek tarifi buldum ama ne kadar doğru bilmiyorum süt yeşilçay zerdeçal ve tarçın

Maşallah nasıl verdiğiniz o kadar kiloyu ben bı içecek tarifi buldum ama ne kadar doğru bilmiyorum süt yeşilçay zerdeçal ve tarçın
Lütfen her gördüğünu sakın uygulama çok yanlış... Hele başlarda ben de denedim çoğu şeyi bazılarının zarraini gördüm .. zerdefali ben yemeklerde çok kullanırım yoğurtla karıştırıp zencefil sarımsakla yedim faydalı bir şey ama direk zayiflatrmi sanmam.. sırf çayla baharatla sunla bunla vverilen kilolar hem sağlıksız olur hem geri alınır.. düzgün sağlam.bir diyetisyenle işini düzgün yapan ama.. danışıp o Sekilde ilerlemen mantıklı..

Ben diyet yaptım bir öğün yedim gercekten gün boyu toktum sporda yaptım 5 kilo verdim sonra bıraktım ve yememe ragmen kilom aynı duruyor ama 10 kilo daha vermem lazim

160 boy ve evlendikten sonra kilom hep 58 60 arasiydi 6 aydır tedavi görüyorum bebek için o arada kullandığım ilaç ve iğneler den 10 kilo aldım 70 oldum şu an 65 im
Herkesin yapısı çok farklı .. kimisi bacaktan alıyor kimisi göbekten üst kısımdan.. ben alt kısımdan aldığım.icin çok ağır ağır verdim kiloları zor gitti yani

gün 4

sabah
bir dilim tahıllı ekmek
bir salatalık
yarım domates
haşlanmış yumurta üstüne az zeytinyağı toz biber karabiber kimyon
şekersiz limonlu ballı siyah çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…