• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet arkadaşı arıyorum

seragizem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1
0
86
Antalya
hayatımda 1 kere diyet yaptım 15 kilo verdim 5 ayda 3 zeytin 1 dilim peynir muhabbetine hiç girmedim gıda alışverişini minimuma indirdim, günde 2 avuc leblebi feaket tok tutuyor ve 1 greyfurt yedim diyer herşey aynıydı sadece abur cuburu kestim ve hergün 20 dk düşük tempoda spor. 5 ayda verdigimi 3 ayda geri aldım 48 bedenden 42 ye düşmüştüm şuan yine 46 bedenim 1,68 boyum 98kiloyum. kendime arkadaş arıyorum telde bile birbirimize diyetimizi yedigimizi içtigimizi paylaşabilecegim dürüst 1 arkadaş arıyorum

Bende şuan tam olarak bilemiyorum ama 93 kiloyum zannedersem bende senin gibi kilo vermek istiyorum. İstersen arkadaşın olabilirim. Yalnız ben çalışıyorum. Telefonda konuşmama çok zor. ama buraya gün içine birkaç kez giriyorum. İstersen buradan yazışabiliriz.:nazar:

Merhaba arkadaşlar bende sizin diyet arkadaşınız olabilirim şuan 84 kiloyum 1 haftadır yediklerimden kısarak ancak 1 kilo verebildim. Bende gerçekten size katılmak istiyorum.

Back
X