canım benim artık çok geç çünkü büyük bir zevkle nescafeyi hüplettm :) valla kaç saat spor yaptım bilmıyorum canım. Evime en uzak spor salonuna yazıldım yürürken de kilo vereyim diye

evden çıkıp hızlı hızlı yürüyerek 25 dk.da varabilyiorum spor salonuna. :) saat 13.40 gibi evden çıkmıştım işte canım yürüyerek gittim yürüyerek döndüm eve gelir gelmez de nete girdim dedm bakıyım fıstıklar naaaptılar :) tabi yorgunlukla eve dönerken o akdar hızlı yürüyemedim ve yaklasık 30 dk.da anca eve yürümüşümdür. O kadar camış gibi yerken düşüncektin ohh iyi oluyor sana diyorum kendime sürekli

Dediğim gibi 2 galeta ve nescafe ile bu günü kapattım kızlar artık hiçbir şey yemem. Yeni gelen fıstıklar hoş geldiniz. Ben 21 yaşındayım ve çocukluğumda çok zayıftım ne zamanki adet oldum direk kilo almaya başladım. Liseye başladığımda 75kg falandım

lise2nin başında aşık oldum (hayatımda bir ilkti) ve 77 kiloydum sırf beni beğensin diye 3.5 ayda 77den 61e indim

ne yaptın derseniz 70e inene kadar neredeyse aç gezdim ama aç aç dolaşmaktan hem saçlarım dökülşmeye başladı hemde bir süre sonra hiçbir sey yemesem de 70in altına inemediğimi gördüm ve spora başladım sporla destekleyince 61e inmiştim. Aşk nelere kadir diyorum:) Ha şimdi niye zayıflıyorsun derseniz aynı şahısla yıllar sonra (temmuz ayında) yüzyüze buluşacağız ve bu sefer de başaracağım inanıyorum kendime :) (keni şahsi şeylerimle başınızı ağrıtcam ama biz kızlar böyleyiz anlatamada edemiyoruz

)