Kizlar ben de yarin baslamayi dusunuyorum beni de araniza alirmisinizz ben nesfit programini deniycem su an kilom 59-60 hedefimse 50 kilo olmak
canım hoş geldin aramıza. :)
Kızlar ödev teslimi var yarına ve ben bu gün yeni başladım 3 saattir destan metnini okuyorum daha içindeki mitolojik unsurlar bulunup pc.de ödev yazılacak
 umarım hoca 1-2 gün daha müsade eder. O sebeple pek giremedim. Bu arada 8gibi 2 elma yedim ve 3 kupa sıcak su içtim havalar soğuk olduğu için sıcak sıcak içiyim dedm
 umarım hoca 1-2 gün daha müsade eder. O sebeple pek giremedim. Bu arada 8gibi 2 elma yedim ve 3 kupa sıcak su içtim havalar soğuk olduğu için sıcak sıcak içiyim dedm  yanında da 3 kuru kayısı yedim. metni okurken git gide uykumun geldiğini farkedince de 1 kupa nescafe içtim
 yanında da 3 kuru kayısı yedim. metni okurken git gide uykumun geldiğini farkedince de 1 kupa nescafe içtim ( ama bu gün artık hiçbir şey yemem
( ama bu gün artık hiçbir şey yemem 
vücudumun her yeri çok ağrıyor
 2 gündür karın da çalışmaya başladım spor salonunda, ilk günler zorlamayalım demişti hocalar ama göbeğimden şikayetçiyim diye ben rica ettm ve başladık kaburgalarım tek tek zonkluyor gülünce bile acıyorlar :) bu oradaki yağların gideceğine mi işaret kızlar
 2 gündür karın da çalışmaya başladım spor salonunda, ilk günler zorlamayalım demişti hocalar ama göbeğimden şikayetçiyim diye ben rica ettm ve başladık kaburgalarım tek tek zonkluyor gülünce bile acıyorlar :) bu oradaki yağların gideceğine mi işaret kızlar  :) Kilo verenlere çok sevimdim ben pazartesi tartılıp yazıcam, diyetini bozmayanları da tebrk ediyorum:)))
 :) Kilo verenlere çok sevimdim ben pazartesi tartılıp yazıcam, diyetini bozmayanları da tebrk ediyorum:))) 

benim olması gereken kilom 55-60 şuan 75 kg yum
 benim olması gereken kilom 55-60 şuan 75 kg yum 
  2 yemek kaşığı lıght yoğurt içine 1 er çay kaşığı zencefil-zerdeçal ve tarçın koyum karıştırıp nefes almadan yutuyom
 2 yemek kaşığı lıght yoğurt içine 1 er çay kaşığı zencefil-zerdeçal ve tarçın koyum karıştırıp nefes almadan yutuyom