Diyet arkadaşı ariyorum

kizilsaclikiz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
33
32
18
29
Ya uzun zamandır diyet yapmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremiyorum. Ya yürüyüşe çıkasim gelmiyo yada moralim bozuluyor diyeti Bozuyorum. Bu konuda desteklicek biri olursa çok iyi olur 65 kiloyum 56 -57 olmak istiyorum

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

merhaba canım ben geldiiiimmm
bende 23 yasındayım. 67 kg yum. bir kızım var benim hedefimde 55 falan. diyetisyene gidiyorum. tam anlamıyla baslayalı 13 gün oldu ve ben 1.6 kh verdim. hergün yürüyüş yapıyorum mutlaka. yürüyüş yapmalısın sende sporsuz olmuyor çünkü denedim. bende sana yoldaşlık etmek isterim şimdilik hoşçkal

Çok seviniriimmm

merhaba arkadasim :) ben üc gün oldu baslayali diyete. 82.2 ile basladim simdi 79.5 kgyum. anca ödem atmisimdir zaten. ama olsun.
Sana rastladigim iyi oldu. Sende istersen diyet arkaasligi kurabiliriz. Benim Topigim hemen seninkinin Altinda okumak istersen.
:)

Tamam bende maalesef bi ara başlayıp bıraktım sağlık problemleri yüzünden yarın tekrar baslicam ama bu eğer ciddiyimm

Bende kilo vermek istiyorum acil aslinda, 5 gün sonra isyeri ile yemege gidicez ) en az 3 kilo vermek istiyorum

kızlar merhaba bende 64 ten 55 e düşmeye çalışıyorum, kasımın beşinde başladım 60 kg felanım şuan diyetisyen eşliğinde veriyorum. spor şart ama maalesef ben yapamıyorum kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…