- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Üye Adı | Boy | Güncel Kilo | Mart Hedef | Mart | Nisan Hedef | Nisan |
| 1,61 | 74,00 | 69,00 | - | 65,00 | - |
| 1,61 | 74,00 | 69,00 | - | 65,00 | - |
| 1,60 | 62,00 | 60,00 | - | - | - |
| 1,74 | 93,50 | 86,00 | - | - | - |
@kivi01 | 1,61 | 60,00 | 65,00 | - | - | - |
| 1,57 | 64,10 | 59,90 | - | 55,90 | - |
@yeliz209 | 1,61 | 74,30 | 69,00 | - | 65 | - |
Hayırlı olsun umarım gider tüm istemediğimiz kilolarbu yolda yanlız olacam sanırımyine de yapacaklarımdn bahsetmek istiyorum
kahvaltı öncesi 1 çay bardağı kimyon suyu
sabah saat 10 : 00 da sade türk kahvesi
öğlen sonra saat 15 : 00 te avuç büyüklüğünü geçmeyecek bir meyve elma olabilir portakal olabilir tek çeşit olsun yeter
akşamları 21:00 de tarçınlı süt şeker krizlerini çok iyi bastırıyor
bunların dışında ekmeği sadece sabahları tüketiyoruz
kahvaltıya örnek vermek gerekirse ; 1 tost + yeşillik +domates +salatalık /domates ve salatalık mevsimi olmadığı için sadece yeşillik tercihim ya da peynir yeşillik domates salatalık
öğlen menüm de ana yemek + 1 soda yada 1 barak ayran yada 1 kase yoğurt / hazır gıda tüketmiyoruz ev yoğurdu yoksa soda tercihimiz
akşam menüsünü istediğimiz gibi çeşitlendirebiliriz demirbaşımız mevsim salatası
menü çeşitlendirirsek
balık + soda + salata /
çorba + yoğurt+ salata /
protinli salata + soda /
fırında tavuk yada et + salata +ayran
diyet döneminde makarna bulgur pirinç gibi gıdalar tüketilmemeli canımız çok istersede 2 kaşıktan fazla yememek kaydı ile olabilir .. hazır gıdaları tüketmiyoruz çikolata yemek istersek kahve ile küçük bir kare bitter olarak tüketebiliriz
en önemli noktaya geliyoruz en az haftada 2 gün yarım saat yürüş yapıyoruz .. çalışan biriysek zaman kalmıyorsa yürüyüşe 2 durak önceden binip yada inip yürüyoruz ...
1 haftadır çok dikkat etmeden uyguluyordum dediklerimi bugün sabah tartıldım 75,90 e düşmüşüm
Kilom 76.60 yazın diyet ile kilo vermiştim ama almam gereken vitamin ilaçları yüzünden bırakmak zorunda kaldım ve hızlıca geri aldım diyete tekrar başlamak istiyorum topikler bayağı ilerlemiş varmısınız benimle kilo vermeye :)
bende kimse yazmıyor diye üzülmüştüm hoş geldin :)Ben de şu anda 77 kiloyum ve bunun 18 kg kadarını son 6 ayda çok hızlı bir şekilde aldım. 1,5 yıl önce 52 kg iken şimdi 77deyim ve hep, "aman ne de olsa veririm kiloyu, herzamanki halime dönerim" kafasıyla bu hale geldim. 70-79 kg kilo veriyoruz başlığında yazdım ama bi dönüş alamadım eşlikçi olarak. O yüzden ben eşlik etmek isterim sana bu yolda. Hem ikimiz de aynı kilodayız, umarım sonunda ikimiz de istediğimiz kilolara inerek tamamlarız bu başlığı. :)
Benim belirgin bir günlük programım yok ama içtiğim suyu 2 lt ye tamamlamaya dikkat ediyorum, sabah dışında ekmek yemiyorum o da 2 dilim tam buğday şeklinde, ara öğün atlamamaya çalışıyorum o yüzden çantamda badem taşıyorum. Bi de pirinç, patates gibi hızlı acıktıran şeylerden yememeye çalışıyorum. Hayatımda şekeri de minimum almak istiyorum ama onu nasıl yapacağım bilmiyorum. Çünkü tatlıya acayip düşkünüm. Zeytinyağlıları yaparken bile şeker ekliyorum yemeklere onu nasıl ayarlayacağım bilmiyorum. Bir de evde eşim de var, sade diyet yemekleri olmuyor mecburen ona uygun yemekler yapıyorum. Sanırım az porsiyona düşmem lazım.bende kimse yazmıyor diye üzülmüştüm hoş geldin :)
belirli bir programın var mı kilo vermek için ... ben çok kararlıyım yaza en 63 kilo da olmak istiyorum hızlı kilo vermekte istemiyorum katı ile geri almakta var :)
kahvaltı ile nasıl doyuyorsun ... türk kahvesi metabolizmayı hızlandırıyor yanına 3 kuru kayısı ile deneyebilirsin şekeride dengeler sabah 10 da tüketiyorum genelde ... şeker krizi için akşamları saat 9 da ılık süte toz tarçın tıp içmeyi dene .. bende çok düşkünüm tatlıya sabah akşam tüketiyorum az da olsa ama çikolata yemiyorum onun yerine pekmez daha sağlıklı bal ev yapımı reçelller tüketiyorum ben 2 3 güne bir tartılmadan edemiyorum her tartılmamızı paylaşalım burdaBenim belirgin bir günlük programım yok ama içtiğim suyu 2 lt ye tamamlamaya dikkat ediyorum, sabah dışında ekmek yemiyorum o da 2 dilim tam buğday şeklinde, ara öğün atlamamaya çalışıyorum o yüzden çantamda badem taşıyorum. Bi de pirinç, patates gibi hızlı acıktıran şeylerden yememeye çalışıyorum. Hayatımda şekeri de minimum almak istiyorum ama onu nasıl yapacağım bilmiyorum. Çünkü tatlıya acayip düşkünüm. Zeytinyağlıları yaparken bile şeker ekliyorum yemeklere onu nasıl ayarlayacağım bilmiyorum. Bir de evde eşim de var, sade diyet yemekleri olmuyor mecburen ona uygun yemekler yapıyorum. Sanırım az porsiyona düşmem lazım.
Bugünün menüsü:
Sabah kahvaltı:
1 bardak yeşil çay (büyük kupa)
3 yemek kaşığı yoğurt + 1 çay kaşığı keten tohumu
Ara öğün: 7 tane badem
Öğlen: Çorba + 6 yemek kaşığı pırasa
Akşam: soğan+roka + lor peynirli omley yemeği planlıyorum.
(Evdeki un helvasından uzak durmayı nasıl başarıcam bilmiyorum:)
tabi ki hoş geldin tatlım uyguldığın bir diyet progrmı var mı kaç kilosun hedefin ?kizlar selam benidearaniza alirmisiniz
yukarda yazdim canim bak yukari :) karatay tarzi beslenmeye calisiyorum.bir zayiflasam baska birsey istemiyorum.bide pilatese basladim bu sabah bakalim incelmek istiyprum hemde kilomdan fazla gorunuyorum cunkitabi ki hoş geldin tatlım uyguldığın bir diyet progrmı var mı kaç kilosun hedefin ?
evet gördüm :) çalıştığım için zmnım pek olmuyor düzenli spor 1 2 durak önceden biniyorum dolmuşa her gün 2 günde yürüyüş yapmaya çalışıyorum .. şişkinlik bende de vardı kimyon suyu içtim 1 hafta bana iyi gelmiştiyukarda yazdim canim bak yukari :) karatay tarzi beslenmeye calisiyorum.bir zayiflasam baska birsey istemiyorum.bide pilatese basladim bu sabah bakalim incelmek istiyprum hemde kilomdan fazla gorunuyorum cunki
tabi ki hoş geldin kaç kilosun bilgilerini yazarsanMüsaadeniz olursa ben de katılmak isterim :)
tabi ki hoş geldin kaç kilosun bilgilerini yazarsan
5 günde 2 kg çok iyi canım :)Merhaba, hoşbuldum:) 87.5 kiloyum maalesef. Diyette 5. günüm, 2 kg verebildim şu ana kadar. Sadece yediklerimi azaltarak ve hareketi artırarak kilo vermeye çalışıyorum ama aynı zamanda kilo vermemi hızlandıracak yöntemleri de arıyorum
5 günde 2 kg çok iyi canım :)
hosgeldin canim bende yeni katildim.hep birlikde kurtulalim bu inatci pis kilolardanMüsaadeniz olursa ben de katılmak isterim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?