Diyet arkadaşı arıyorum

kizlar aranizda sguat yapaninjz varmi?ben yaptim bi ara 15gun ama hic etki etmedi.oysa ki ilk 1hafta sonra etki edecegi yaziyordu.yapipta faydasinj gpreniniz varmi?

kizlar aranizda sguat yapaninjz varmi?ben yaptim bi ara 15gun ama hic etki etmedi.oysa ki ilk 1hafta sonra etki edecegi yaziyordu.yapipta faydasinj gpreniniz varmi?
Ben spora gittiğim dönem yaptım ... bacaklarım incelmişti toparlanmıştı... belki yanlış yapıyorsun ilk başlarda arkana sandalye koy oturur gibi yap doğrul öğrenince hareketi tam sandalyesiz yap .. ben halen sandalye ile yaparım

Mutlu yaşlar.

Kaçamak konusuna çok takılma böyle özel günlerde izin ver kendine ama moralini de bozma ertesi öğün ya da ertesi gün eski düzeninden devam et. Yoksa diyet iyice çekilmez oluyor o yüzden yarım kalıyor çoğu kez. Bu sefer çok kişiyiz ama, başaracağız.

Hareketi yanlış yapıyor olabilirsin, duruş doğru olmadığında etkili olmuyor o yüzden pek sonuç alınamıyor.

tesekkur ederim canjm evet bugun kacamak yaparsam eger yarin muutlaka telafi edecegim

saat 08.37 1bardak sicaga uakin ilik limonlu su icdim.yarim saat sonra kahvaltimj yaparim
sonrada temizlik yapicam misafirlerim gelecek ogleden sonra .ugramayabilirim ama aksam buradayim kizlar gun ozetini yazicam :)

günaydın kızlar dünkü kaçamaktan dolayı 200 gr almışım kahvaltımı kıstım sadece ince 2 dilim kaşar 1 dilim ekmek yarım bardak süt içip evden çıktım .. işe gelincede kimyonlu yaptım kendime birazdan türk kahvesi içecem :)

kızlar tablo oluşturuyorum her pazartesi kilomuzu güncelleyelim şimdilik 8 hfta olarak açtım fikriniz varsa tablo için ortak bir spor saati gibi ona göre oluşturayım

irmae canım bilgilerini bakarsan boyunu bilmiyorum 1,60 yazdım şimdilik
167 boyum, bilgileri girmeyi atlamışım kilodan bahsederken pardon. :)

Bugün sabah bir bardak su ile başladım güne. Sonrasında şekersiz çay ve iki yumurtadan yaptığım baharatlı omlet ile kahvaltımı yaptım. Biraz önce de bir bardak ayran ile 10 tane badem yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…