- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Bugün kaçamak dolu bir gün evde yalnızım bol bol kola içtim sıkıntıdan yarın telafisinin yapacam kahvaltı da yapamamıştım
Normaldi biraz bacak hareketi yaptım evin içinde dolandım azıcık atmış oldum kalorisiniDiyet/light kolaysa çok da dert etme, arada o kadar olur. Tatlı isteğini giderirsin hem :)
Ben spora gittiğim dönem yaptım ... bacaklarım incelmişti toparlanmıştı... belki yanlış yapıyorsun ilk başlarda arkana sandalye koy oturur gibi yap doğrul öğrenince hareketi tam sandalyesiz yap .. ben halen sandalye ile yaparımkizlar aranizda sguat yapaninjz varmi?ben yaptim bi ara 15gun ama hic etki etmedi.oysa ki ilk 1hafta sonra etki edecegi yaziyordu.yapipta faydasinj gpreniniz varmi?
Mutlu yaşlar.kizlar aksam 1kucuk haslanmis patates 1.2dilim balik yedim az yogurtla .hic istahim ypkdu aslinda oglen yedigim borekden sonra. yarin dogum gunum misafirlerim olacak isden geldigimden beri hazirlik yapiyorum insallah yarin diyeti pozmam pastada yaptim ama canjm hic tatli cekmiyor yemeyecegimi eminim neredeyse.birazdan bebegimi uyutup spor yapmayi planliyorum tabi yorgunlukdan sizip kalmazsam
kizlar aranizda sguat yapaninjz varmi?ben yaptim bi ara 15gun ama hic etki etmedi.oysa ki ilk 1hafta sonra etki edecegi yaziyordu.yapipta faydasinj gpreniniz varmi?
tesekkur ederim canjm evet bugun kacamak yaparsam eger yarin muutlaka telafi edecegimMutlu yaşlar.
Kaçamak konusuna çok takılma böyle özel günlerde izin ver kendine ama moralini de bozma ertesi öğün ya da ertesi gün eski düzeninden devam et. Yoksa diyet iyice çekilmez oluyor o yüzden yarım kalıyor çoğu kez. Bu sefer çok kişiyiz ama, başaracağız.
hosgeldin :) kendinden bahsedermisinbenide aranıza alın kızlarrr
tabi ki canım hoş geldinbenide aranıza alın kızlarrr
canım bilgilerini paylaşırsan tabloya ekleyeyim senibenide aranıza alın kızlarrr
alırız tabi ki :) tabloya göre bilgilerini paylaşırsan seni de ekleyelim.. diyet programın hkkında bilgide verirsen belki programından faydalanırız :)Benide aranıza alirmisiniz
167 boyum, bilgileri girmeyi atlamışım kilodan bahsederken pardon. :)irmae canım bilgilerini bakarsan boyunu bilmiyorum 1,60 yazdım şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?