- 14 Kasım 2016
- 142
- 232
- 18
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
hosgeldin canim bende yeni katildim.hep birlikde kurtulalim bu inatci pis kilolardan
1 hafta olması için 2 günün daha varÇok teşekkür ederim ama kiloma göre az geldi bana, en azından ilk hafta olduğu için biraz daha gitseydi
1 hafta olması için 2 günün daha var
Benim boy 1.60 kilo 75.90 oldum . Hedef en az 65 kilo yavaş ve kalıcı vermek istiyorum zaten vitaminlerden ve tüp bebek tedavilerinden aldım kiloları hızlı veremiyorum malesef
Amin teşekkür ederimAllah tez zamanda nasip etsin, yüzünüzü güldürsün inşallah
kahvaltı ile nasıl doyuyorsun ... türk kahvesi metabolizmayı hızlandırıyor yanına 3 kuru kayısı ile deneyebilirsin şekeride dengeler sabah 10 da tüketiyorum genelde ... şeker krizi için akşamları saat 9 da ılık süte toz tarçın tıp içmeyi dene .. bende çok düşkünüm tatlıya sabah akşam tüketiyorum az da olsa ama çikolata yemiyorum onun yerine pekmez daha sağlıklı bal ev yapımı reçelller tüketiyorum ben 2 3 güne bir tartılmadan edemiyorum her tartılmamızı paylaşalım burda
Gel tabii ki hep birlikte verelim kilolarımızı. Destekle daha kolay yalnız olmaktan. ✌kizlar selam benidearaniza alirmisiniz
Tarif hoşuma gitti hurmanın kendisini yiyecektim vazgeçtim tarifi denicem ... hergun tartılmak bana uyar ama vermek yerine aldıysak moral giderKahvaltı devamlı sadece yoğurtla yapmıyorum, arada bir önceki gün çok kaçırdıysam vücut hafiflesin diye yapıyorum. Onun dışında sabahları yumurta ya da peynir, zeytin ve roka hazırlayıp şekersiz çay ile içiyorum. Kahve çok güzel tok tutuyormuş evet ama alışamadım ben hala kahve içmeye, onun yerine kefir içiyorum tok tutsun diye ama üst üste de olunca bıktırıyor. Bir tatlı önerisi de benden o zaman eğer çikolata seviyor ama yemeyeyim diyorsan, hurmayı dıcak suda bekletip badem ve yarım çay kaşığı tarçın+ kakao ile rondodan çekip elinde yuvarlayıp dolaba atarsan hem çok sağlıklı bir ara öğün oluyor hem de lezzet olarak çikolataya çok yakın. Ben çikolata krizimi öyle çözüyorum. Ben normalde günlük tartılıyorum ama oynamalar sinir bozabiliyor. Dediğin gibi 2-3 güne tartılıp yazalım.
evet yalniz olmiyor hep yarim bitakiyorum.bu sefer basaracagim)Gel tabii ki hep birlikte verelim kilolarımızı. Destekle daha kolay yalnız olmaktan. ✌
kizlar aksam 1kucuk haslanmis patates 1.2dilim balik yedim az yogurtla .hic istahim ypkdu aslinda oglen yedigim borekden sonra. yarin dogum gunum misafirlerim olacak isden geldigimden beri hazirlik yapiyorum insallah yarin diyeti pozmam pastada yaptim ama canjm hic tatli cekmiyor yemeyecegimi eminim neredeyse.birazdan bebegimi uyutup spor yapmayi planliyorum tabi yorgunlukdan sizip kalmazsam
cok tesekkur ederim canim :) inşallah yarin ipin ucunu kaçirmam kendimj affetmem yoksaŞimdiden doğum günün kutlu olsun doğum günü çocuğu
Nice mutlu yıllara ... ben oryantal düşünüyorum göbek atarak iyi kilo veririm... spor yapmaktan sıkılıyorum tek olunca...bende boy ve kilomu yazayim.boyum 1.66 kilom 63.2hafta once 65dim.sekeri kesdim ekmegi azaltarak 63u gordum.ilk hedefim 60 daha sonra 57dek inmeyi planliuorum.bide dogum sonrasi kilo verdikce sarkmalar yasiyorum kizlar sikilasmak icin bughn pilatese basladim karin bacaklar sarkikkendimj begenmiyorum hic.acilen zayiflayip sikilasarak yaza fit girmek istiyorum.fazla kilonun bize bir yarari yok.tum vucudumuz bozuluyor saglik sorunlarin saymiyorum bile zayiflamakfan baska secenegimjz yok bir olalim verelim bu kilolari moyive edelim birbirimkzk yalnix olmuyor..yaza az kaldi :)
tesekkur ederim ttatlim)) ben gecen yil zumba yapiyordum bi ara.baya etki etmisdi acayip terletiyo iyi kilo verdiriyor.bi denrsenmi acaba hemde sikilmazsin ben lesliyi cok sıkıcı buluyorum hic yapasim gelmiyor vaılahi takicaksin kuıakligi ya dans edeceksin yada zumba yapacaksin baska turlu olmuyor bende.spor yapiyorum zamanjm olunca ama kisa suruyor sikiliyorumNice mutlu yıllara ... ben oryantal düşünüyorum göbek atarak iyi kilo veririm... spor yapmaktan sıkılıyorum tek olunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?