• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!

hoşgeldin canım yaşın kaç evli msin çocuğun var mıı spor yapabilir misin birazcık bilgi verirsen :)) ama boyuna göre kilon fazla mutlaka vermelisin :( yine de sakın umutsuzluğa kapılma aksine yaptığımız diyeti sen de yaparsan sporla da olabildiğince desteklersen daha hızlı kilo vericeksin bizden ayda 7 8 kilo gider bence kız :))))))) 70 den sonra filan birazcık yavaşlar diyet geçmişini bilmiyoorum kiloların yerleşmiş kilo mu yoksa yakın zamanda mı aldın buna göre verme hızında dalgalanmalar olabilir ama yine de vereceğin her kilo bugünden daha fit daha sağlıklı daha güzel bi hayata açılıcak bunu sakın unutmaaaaa :)

cnm bekarım ben yaş 25 spor yapıorum yürüyüş filan ama son zmanlarda dansla kilo vermeye calsısıyorum müthiş ter attırıyor:8:8 kasımdan beri rejimdeyim ve hiç bozmadım bakalım becerebilecek miyim:26: daha önce de kilo verme cabalarım oldu cok da güzel verdim ama sonrasında saldım kendimi baya verdiklerimi geri aldım:( çok dikkatli olmak lazım kızlar kilo vermek kadar onu korumak da önemli:43:

Bugünkü menum

Sabah : 2 dilim form etimek üzerine cok az sürülmüş krem peynir (beyaz peynirim kalmamıştı) 1 domates, 1 salatalık 3 zeytın 1 kupa
cay

Ara. : 1 mandalina, 1 kupa 7 otlu bitki cayı, 4 tane form kepekli bisküvi

Öğlen : 1 kepçe mercimek çorbası, 5-6 kasık taze fasulye yemegi, 1 kase cacık

Ara : 4 tane kepekli bisküvi, turk kahvesi

Aksam : 1 tane haslanmıs but

Gun içinde 2 litre de su

Gece bir bitki cayı daha içecegim:34::34:

Hoş bulduk canım. Tabiiki de paylaşırım spora gittiğim günler neler yaptığımı yazarım....

Ama ben senin çaylarından bulamadım bugun :50: belli bir gun yapalım kilo tartılma gunu o gun herkes kilosunu yazsın mesela senın diyetisyene gittiğin günler nasıl 15 te bir mi gidiyorsun? ona göre bizde her ayın belli günlerini tartılma gunu yapalım....
aslında çok iyi olur meraklanırız birde motivasyonumuz artar:1:

Evet canım yine birlikteyiz burda vereceğiz bu sefer ben buna inanıyorum gidecek bu kilolar başka çaresi yok
2 çocukla uğraşmak zordur bilirim kac yaslarındalar canım?

inşallah veririz hayatım benim çocukların ikiside erkek biri 4 biri 2 yaşında ama öyle yaramaz değiller arada sırada tutuyo tabii huyları:20:şu kiloları verebilsem bir tanede kız çocuğu istiyorum:17:senin varmıydı çoluk çocuk:44:

Valla bu fotolarda hic diyete ihtiyacın yok gibi duruyor :53::53:[/QUOT
:1

Bugünkü menum

Sabah : 2 dilim form etimek üzerine cok az sürülmüş krem peynir (beyaz peynirim kalmamıştı) 1 domates, 1 salatalık 3 zeytın 1 kupa
cay

Ara. : 1 mandalina, 1 kupa 7 otlu bitki cayı, 4 tane form kepekli bisküvi

Öğlen : 1 kepçe mercimek çorbası, 5-6 kasık taze fasulye yemegi, 1 kase cacık

Ara : 4 tane kepekli bisküvi, turk kahvesi

Aksam : 1 tane haslanmıs but

Gun içinde 2 litre de su

Gece bir bitki cayı daha içecegim:34::34:

akşamı çok hafif geçirmişsin :46::46::46:

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım diyebilirim :) yaşım 21 boyum 1.70 ve 61.2 kiloyum hedef kilom 55. ben kilo vermeye yaklaşık 3 hafta önce flan başladım ilk başladığımda 63.3 kilo gelmiştim. çoğu kez diyete başladım ama öğrenci olduğum için programa uymak beni çok yordu ve her defasında bıraktım. yazılarınızı okudum ve hepinizi azim ve kararlılığınız için tebrik ediyorum :)) eğer isterseniz bende aranıza katılmak istiyorum :)) benim uyguladığım program biraz farklı :D ben sabah kahvaltıma hiçbir şekilde sınır koymuyorum herşeyi yiyorum. öğlen okulda yemekhanede sadece sulu yemeğimi salatamı yada yoğurdumu meyvemi yiyorum asla pilav yada makarna yemiyorum sadece bulgur pilavı o da bir iki kaşık akşamda evde sulu yemek varsa ekmeksiz ondan bir tabak yoksada nesfit mısır gevreği yiyorum ve asla akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum. haftada en az üç gün evde spor yapıyorum.diyete başlayalı yaklaşık 3 hafta spora başlayalıda 8 gün oldu ve 2 kilo verdim belki hızlı değil ama beni yormuyo ve bıktırmıyo :)) sabah kahvaltısında istediğimi yiyebilme düşüncesi beni mutlu ediyo :D

Bence senin boyuna göre kilon gayet iyi diyet yerine bu kilonu koruma yapmalısın sporda yapıyormuşsun zaten korumada kal bence daha verme.....

çok güzel görünüyosun boyunun avantajı heralde kilonu göstermiyosun daha zayıf duruyorsun anladığım kadarıyla üst bölge zayıf alt bölgede var kilo:34:

maalesef :S zaten 53 kiloyken de vücudumda basenlerim en büyük bölgemdi kilo alınca aldı başını gitti :S

Hoş bulduk canım. Tabiiki de paylaşırım spora gittiğim günler neler yaptığımı yazarım....

Ama ben senin çaylarından bulamadım bugun :50: belli bir gun yapalım kilo tartılma gunu o gun herkes kilosunu yazsın mesela senın diyetisyene gittiğin günler nasıl 15 te bir mi gidiyorsun? ona göre bizde her ayın belli günlerini tartılma gunu yapalım....

Evet canım yine birlikteyiz burda vereceğiz bu sefer ben buna inanıyorum gidecek bu kilolar başka çaresi yok
2 çocukla uğraşmak zordur bilirim kac yaslarındalar canım?

Valla bu fotolarda hic diyete ihtiyacın yok gibi duruyor :53::53:

2 haftada bir tartılma günü yapalım ozman bugün tartılın yazın sonraki tartılma 2 aralık pazartesi :) pazartesiden pazartesine olsun ben de her hafta foto paylaşırım isteyen arkadaşlar da paylaşır :) emin ol fazlam var basenm 115 cm düşünsenee:S

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım diyebilirim :) yaşım 21 boyum 1.70 ve 61.2 kiloyum hedef kilom 55. ben kilo vermeye yaklaşık 3 hafta önce flan başladım ilk başladığımda 63.3 kilo gelmiştim. çoğu kez diyete başladım ama öğrenci olduğum için programa uymak beni çok yordu ve her defasında bıraktım. yazılarınızı okudum ve hepinizi azim ve kararlılığınız için tebrik ediyorum :)) eğer isterseniz bende aranıza katılmak istiyorum :)) benim uyguladığım program biraz farklı :D ben sabah kahvaltıma hiçbir şekilde sınır koymuyorum herşeyi yiyorum. öğlen okulda yemekhanede sadece sulu yemeğimi salatamı yada yoğurdumu meyvemi yiyorum asla pilav yada makarna yemiyorum sadece bulgur pilavı o da bir iki kaşık akşamda evde sulu yemek varsa ekmeksiz ondan bir tabak yoksada nesfit mısır gevreği yiyorum ve asla akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum. haftada en az üç gün evde spor yapıyorum.diyete başlayalı yaklaşık 3 hafta spora başlayalıda 8 gün oldu ve 2 kilo verdim belki hızlı değil ama beni yormuyo ve bıktırmıyo :)) sabah kahvaltısında istediğimi yiyebilme düşüncesi beni mutlu ediyo :D

hoşgeldin cnm dediğim gibi insanlar kendini herkesten iyi tanır sen diyetine sadık kal burası senin için motive edici etkiye sahip olur çayları deneyebilirsin inş kısa zamanda 55 i görüceksiin :)))

cnm bekarım ben yaş 25 spor yapıorum yürüyüş filan ama son zmanlarda dansla kilo vermeye calsısıyorum müthiş ter attırıyor:8:8 kasımdan beri rejimdeyim ve hiç bozmadım bakalım becerebilecek miyim:26: daha önce de kilo verme cabalarım oldu cok da güzel verdim ama sonrasında saldım kendimi baya verdiklerimi geri aldım:( çok dikkatli olmak lazım kızlar kilo vermek kadar onu korumak da önemli:43:

kesinlikle haklısın bundan sonra lütfen kendine hakim ol yanınızda olsam bi gram fazla yedirmem size ama burdan ancak size psikolojik baskı yapabilirimm çıtır olalım hepimiz istyorum :)) ben diyet arkadaşına ihtiyacım var dedim beni yarıyolda bırakmanıza da iznim yok anca beraber kanca beraber valla yağma yok ben yemiyoosam siz de yemiceksiniz :P

Görmeden inanmayız bide yanda bir foto istiyoruz o zaman:9::9::9:

tabikiii $13110399.webp

kesinlikle haklısın bundan sonra lütfen kendine hakim ol yanınızda olsam bi gram fazla yedirmem size ama burdan ancak size psikolojik baskı yapabilirimm çıtır olalım hepimiz istyorum :)) ben diyet arkadaşına ihtiyacım var dedim beni yarıyolda bırakmanıza da iznim yok anca beraber kanca beraber valla yağma yok ben yemiyoosam siz de yemiceksiniz :P

aynen kesinlikle durmak yokk yola devammmm:):8:

2 haftada bir tartılma günü yapalım ozman bugün tartılın yazın sonraki tartılma 2 aralık pazartesi :) pazartesiden pazartesine olsun ben de her hafta foto paylaşırım isteyen arkadaşlar da paylaşır :) emin ol fazlam var basenm 115 cm düşünsenee:S

Tamam o zaman hafta da bir tartılma gunu Pazartesi suan kilom 64 bakalım haftaya Pazartesi kilom kac olacak Pazartesi tartılma iyi oldu hafta sonu yapılan Kaçamakları engelleyecek canım ben senin su çayları bulamadım bugun?

Tamam o zaman hafta da bir tartılma gunu Pazartesi suan kilom 64 bakalım haftaya Pazartesi kilom kac olacak Pazartesi tartılma iyi oldu hafta sonu yapılan Kaçamakları engelleyecek canım ben senin su çayları bulamadım bugun?

dabexin i filan diyosun sanırım eczanede satılıyo canım ondan bulamamışsındır :))

zayıflayınca çok hoş görünürsün bence ben kalçalı bayanlara bayılıyorum bende olmadığı için heralde dümdüz benim :43:sorunlu bölgem yanlarım ve karnım yani simit dedikleri çok kötü duruyor belim 84 santim karnım 103 ne kadar kötü duruyor tahmin et artık:1:

çok teşekkür ederim cnm inş :) ben de sana iyi bi haber verim ozman göbek ve çevresi (simit) diyet ve düzenli sporda ilk zayıflanan bölge :)) oralardan çabuk gider ama basen bacak filan zor gidiyo maaesef :( kolay ya da zor bi şekilde kilo vermek zorundayıız canımmm belin kalın ya sana eline bi oklava alıp ya da oklavasız sağa sola seri hareketlerle dönmeni tavsiye edebilirim (twist hareketi) bunu günde 4 set şeklinde yap her sette 30 kez hareketi tekrarlicaksın (30 sağa 30 sola dönmen bi set anlamına geliyoo ) :)) şimdilik 4*30 :)) umarım faydasını görürsün bi de abdominal (karın bölgesi ) için çakı hareketi yap 3set her bir set 15 er defa olmak üzere:)) internete çakı yazıp harekete bakabilirsin :) eline iki su şişesi al ve hızlı hızlı yanlara eğil uzanabildiğin yere kadar bunu da 4 set yap günlük :) her set te 30 ar kez yapıcaksın :)) umarım memnun kalırsın ama ilk hafta denemeni şiddetle tavsiye ederim :)

Back
X