Diyet arkadaşlığı

73.3 ila başladım şuan için 71.1 olmuşum :) umarım adet olduğum için bu kilomdayımdır 3 haftada veriş olduğum kilo pekte hoşuma gitmedi açıkçası :( sen hangi dr gitti bide diyetinden altı çizili olanları ( bunu yaparsan iyi olur) bizimle paylaşabilirmisin ben deli gibi yürüyüş yaptım evde mek,k falan çektim dans ettim akşam 5.30 sonra bir tek ballı tarçınlı su içtim bide bazen 1 şişe sade soda verdiğim kiloya bak :(

selam herkese..nasıl gıdıyor kızlar seda ses yok senden nasılsın kaplun avıcenna atasehır hast gıulden ozcını ye gıttım ...sabah bı bardak su ve kıvı tavsıye ettı arada bı meyve ve yogurt oplen corba kofte salata ekmek bı dılım arada bı bardak sut ıkı grısını aksam yogurt sebxze yemegı salata ekmek bı dılım ıkı saat sonrra ıkı meyve ..sabah klasık kahvaltı yum peynır ekmek salata bol ....zeytın yeme dedı ben kahve severıım dedı kahve yok dedı odem yapar dedı bende sutu öle ıceemem tarcın serpıp ıctım super oldu..bakalım zor verırsın zaten dedı troıtler cok yavas ıkı hafta sonra degıscek ve yuruyus verıcek acıkcası cok yorucu spor yapma derım cunku zayıflayınca ve öle spor yapmayınca hemen gerı alınıyor haftada uç gun duzenlı 45 dakıka dedı böle belılrle ve omur boyu yapmak daha kolay asırı yapınca hal kalmıuyo bıkıyo ınsan bı mudddet sonra ..tahlıllerım d vıtamını cok dusuk cıktı troıtler yuksek bu durumda sıkıntı endokrınolojıye gıtmem gerekmıs bakalım belkıde farklı dıyetle destekler d vıtamını dusuk olması ıyı degılmıs genelde kadınlar bunu bılmıyor bende ılk defa yaptırdım asırı yorgunluktan tutun herseyın basını cekıyormus haftaya gıdıcem ayarlarsam..bol su yesılcay...

ben en son 58.8 i görebildim :21: şu an tok karna 59.2 çıktım.. 54 e az kaldı hadi hayırlısı.. bu arada şunu fark ettim, midem çok küçülmüş. 2 lokma yesem tıkanıyorum, doyuyorum hemen :32: bu haftada 900 kalorilik bi diyet uygulayacağım inşallah..

Canım bende aynı senın gıbıyım 1.74 boy 76 kılo ne yapacagımı bende sasırdım herseyı denedım gıdıyo fakat daha fazlası gelıyo

kızlarrrr bir türlü sahalara geri dönemedim babamın rahatsızlığından sonra birde üstüne benim grip olmam ortaya çıktı 2 gündür ağzıma bişey koymadım boğazlarım feci şiş istesemde yemiyorum mecbur meyve suyu ve ballı tarçınlı su içmek zorunda kalıyorum hem enerji versin hemde karnımın açlığını dindirsin diye dün azcık marul salatası yiyeyim dedim beceremedim ağladım durdum :( bugün sabah biraz daha iyiyim tartıldım 70.5 olmuşum sabah tebessümü oldu yüzümde ama yürüyüş spor hak götüre yapamıyorum allahın izni ile atlatayım kaldığım yerden devam edicem ama gelen misafirler çok kilo vermişsin diyo göbeğim mekikten dolayı sanırsam biraz az aldı bunun farkındayım ama bence söylenen kadar farklılık hissetmiyorum en kısa zamanda yanınıza geliyorum sizlerde umarım iyisinizdir durmak yok yola devam arkanızdayım :)

Arkadaşlar merhaba giremedim uzun zamandır jusura bakmayın ben hala devam ediyorum diyete ama ağır ağır 62 oldum 70 le başlamıştım

Back
X