- 18 Ekim 2015
- 513
- 805
- 18
- 35
Arada olabilir yani moral bozmak yok kiloları bi günde bi seferde mi aldık ki öylece gitsinhanımlar süpersiniz ben yanmışım desenize gram bile veremeyip aldım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada olabilir yani moral bozmak yok kiloları bi günde bi seferde mi aldık ki öylece gitsinhanımlar süpersiniz ben yanmışım desenize gram bile veremeyip aldım![]()
31 ekimde tartilmistim. Evet 80 kiloydum ama bu aralar kacamak yaptım o yüzden inanamadim :)hep aynı tartıda tartıl canım 80 demiştin kilonu öyle hatırlıyorum ben. ne zaman tartılmıştın en son?
Evet canım haklısın bende herzaman tartildigimda tartildim her ay 5 kilo verebilsem keske ozaman amacima ulasirim :)olsun canım sorun değil. bi dahaki haftaya bekliyoruz. 1 ayda 5 kilo vermiş olabilirsin yaa tekrar tartıl ama bundan sonra hep aynı tartıda tartıl çünkü gerçekten tartılar fark edebiliyor. mesela ben dün sabah evde tartıldım her zaman tartıldığım gibi aç karnına ve kıyafetsiz 74.7 çıktım. sonra kahvaltı yaptım giyindim ilaçlarımı almak için eczaneye gittim orada da çekildim. tok karnına içtiğim çaylar ve sular, botlarım, kıyafetlerim 75,2 geldim. evde aynı şekilde tartılsam 76'dan aşağı gelmezdim.
Yerimde sayıyorum hala 82gamzebyrk senin kilo bildirmini de alalım konu sahibi olarak.
dreammergirl
Pyara
Penelope_Lalilop sizlerinde kilonuzu öğrenelim.
Ftmk43 kilo bidirimlerini pazartesi yapma kararı almıştık, belki bilmiyorsundur. senin de kilonu öğrenelim.
bende değişiklik yok üzülme ! bir sonraki tartıda olacak :)Yerimde sayıyorum hala 82![]()
Diyete yeni başladıy san bu mümkün ilk başta çok hızlı gidiyor zaten devamı gelir insKızlar tartildim lakin 75 çıktı ama bi ayda yarın başka bi tartida tartilacagim inanamadigim icin çekip aticam insallah![]()
B ayı geçti canım ama son gunlerde fazla dikkat edemedim. İnşallah gelirDiyete yeni başladıy san bu mümkün ilk başta çok hızlı gidiyor zaten devamı gelir ins
Kizlar bişey danismak istiyorum. Benim abim fitness antrenörü gecen gun ilaç getireyim istersen sana dedi spor salonundaki kizlar bile kullanıyomus ama babam izin vermiyo istemiyo hassas bi bunyem var normal ilac kullansam bile alerji yapıyo hemen ama yinede merak ediyorum denemek istiyorum sizce kullanmali miyim?
Evet soyledikleriniz çok doğru ama bi hafta diyete uysam diger hafta uyamiyorum bu moralimi çok bozuyo o yüzden cok alternatif arastiriyorumBence kullanma. Kullanıp zayıflasan bile, diyelim ki çok işe yaradı, ilacı kestiğin an zorluk çekeceksin yine kilo almaya başlayacaksın. Ayrıca ağrı kesicilerin bile uzun vadede vücuda zararı olabiliyor, bu yüzden çok mecbur kalmadıkça ilaç, genel anlamda kullanılmaması gerek. Bir de o ilaç seni zayıflatabilir ama vücudun ilaca alıştığı için ilacın yokluğunda iyi sindirim yapmayabilir. Başka yan etkileri olabilir. Bir de bünyen hassassa risk daha fazla... İlaçsız 10-20-30 kg gibi ciddi kilolar vermiş olan birsürü insan var burada. Doğal olarak incelmek varken, böyle bir müdahale... Ben olsam denemem. Çünkü zaten etkisi olsa bile bu kalıcı bir çözüm olmaz. Biz kendimiz dengeli, sağlıklı ve doğru miktarda beslenmeyi öğrenmedikçe, hangi ilaç kurtarabilir bizi??? İlaçsız başarırsan, emin ol daha etkili ve uzun ömürlü olur, hem de bu başarıdan dolayı kendine güvenin çok artar....