• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşlığı

diyette kendini çok zorluyorsun demek ki sürekli uygulayamayacağın bir şey yapıyorsun? ne yiyip içtiğini de paylaş günlük olarak belki daha farklı olabilir.

diyette kendini çok zorluyorsun demek ki sürekli uygulayamayacağın bir şey yapıyorsun? ne yiyip içtiğini de paylaş günlük olarak belki daha farklı
diyette kendini çok zorluyorsun demek ki sürekli uygulayamayacağın bir şey yapıyorsun? ne yiyip içtiğini de paylaş günlük olarak belki daha farklı olabilir.
Aslinda zayiflayacagim diye dusunmedigim zamanlarda kilo veriyorum takinca cok yiyorum sanirim hatam bu

insan yemek yememeye odaklanınca daha çok yeme isteği uyanıyor bence de. canın bir şey yemek istediğinde ye ama oturup bir paket çikolata yeme. olay tamamen kendine dur diyebilmek :) bunu başarabilirsin :KK68:

insan yemek yememeye odaklanınca daha çok yeme isteği uyanıyor bence de. canın bir şey yemek istediğinde ye ama oturup bir paket çikolata yeme. olay tamamen kendine dur diyebilmek :) bunu başarabilirsin :KK68:
Evet dusundukce yiyo insan o yuzden sıkmayacagim kendimi daha fazla. E sizler napiyosunuz nasil gidiyo diyetler neler yapiyosunuz yazın yahu

ben abur cuburdan uzak duruyorum. akşamları salata yiyorum ama 2- 3 gündür tüketemiyorum. dişimde apse var salatayı çiğnemek zor geliyor. her gün 1 saat yürüyorum bazen yürüyemiyorum o ayrı mesele. ama çabalıyorum bi dahaki tartı gününde tartıda güzel şeyler görmek istiyorum.

hoş geldin S su_3335 :) biz buralarda takılıyoruz işte. sizi tanıyalım. boy, kilo, hedeflenen kilo, neler yapılıyor bunu için? özel mesaj da atabilirsiniz oradan da konuşabiliriz ama buraya da yazın tabi ki gamzebyrk gamzebyrk çok boşluyor sayfasını ? üzdü beni:KK42:

07122015200.webp
geçen hafta;74,7
bu hafta; 73,8
gamzebyrk gamzebyrk senin yazmadığın günlüğüne son defa yazıyorum canım :( sağlıklı bir kiloda olmak kararlılıktır.

Günaydın kızlar ben de bu hafta ihmal ettim spora da 3 gün gidebildim kendime kızıyorum şuanda aslında daha fazla bekliyodum da yine de iyi çıktım
Geçen hafta 70.2
Bu hafta 70.6

Iyiymis canim pes etme devam et bu kış cıkarken hepimiz kilolari atip oyle merhaba diyecez bahara :-)

hoş geldin S su_3335 :) biz buralarda takılıyoruz işte. sizi tanıyalım. boy, kilo, hedeflenen kilo, neler yapılıyor bunu için? özel mesaj da atabilirsiniz oradan da konuşabiliriz ama buraya da yazın tabi ki gamzebyrk gamzebyrk çok boşluyor sayfasını ? üzdü beni:KK42:
boşladığımın farkındayım :( bugün işe başladım bu daha fazla hareket demek :D diyetimi düzene koydum ekmeği aza indirdim sebzeye ağırlık veriyorum bi kaç gündür ve yeşil cay içiyorum mutluyum bu yüzden D:

Eki Görüntüle 1710049
geçen hafta;74,7
bu hafta; 73,8
gamzebyrk gamzebyrk senin yazmadığın günlüğüne son defa yazıyorum canım :KK43: sağlıklı bir kiloda olmak kararlılıktır.
ben günlük diye açmadım birbirimize fikir verelim diye açtım doğal olarak benimde işlerim falan oluyo ben olmayınca kimse yazmayacak diye bi şart yok değil mi ?

Hadi bakalim yeni isin yeni hayat tarzin hayrli olsun diyelim kilolardan kurtulalim yaza kdr insaallah :-)

Selam, ben 17 yasindayim. 68 kiloyum boyumda 1.65-168 civarlarinda galiba :).
Bende araniza katilmak istiyorum 3 haftada 6 kilo vermek istiyorum, sonrada yavas yavas 55 kilo olmak istiyorum.
Yarindan itibaren basliyorum, hergün ne yiyip içtigimi ve nekadar spor yaptigimi yazarim ;)
Herkese basarilar

Kızlar neredesiniz? Ben bu aralar yediklerime pek dikkat edemedim iştahım da yerinde malum özel gün durumları ama sporu aksatmadım. Kilom sabit sadece 1 kilo verebildim 20 günde ;(

Back
X