Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarımbende değişiklik yok üzülme ! bir sonraki tartıda olacak :)
diyette kendini çok zorluyorsun demek ki sürekli uygulayamayacağın bir şey yapıyorsun? ne yiyip içtiğini de paylaş günlük olarak belki daha farklı
Aslinda zayiflayacagim diye dusunmedigim zamanlarda kilo veriyorum takinca cok yiyorum sanirim hatam budiyette kendini çok zorluyorsun demek ki sürekli uygulayamayacağın bir şey yapıyorsun? ne yiyip içtiğini de paylaş günlük olarak belki daha farklı olabilir.
Evet dusundukce yiyo insan o yuzden sıkmayacagim kendimi daha fazla. E sizler napiyosunuz nasil gidiyo diyetler neler yapiyosunuz yazın yahuinsan yemek yememeye odaklanınca daha çok yeme isteği uyanıyor bence de. canın bir şey yemek istediğinde ye ama oturup bir paket çikolata yeme. olay tamamen kendine dur diyebilmek :) bunu başarabilirsin![]()
merhaba canım ben bu siteye yeni üye oldum eger istersen bu sayfadan birbirimizi takip edebiliriz buna ihtiyacım vargamzebyrk nerdesin yahu. sayfanı çok ihmal ediyorsun. pazartesiyi mi bekliyorsun yazmak için?
Yaa inşallah 65 olurum diyodum güya yılbaşına kadar ama nerdeeIyiymis canim pes etme devam et bu kış cıkarken hepimiz kilolari atip oyle merhaba diyecez bahara![]()
boşladığımın farkındayım
ben günlük diye açmadım birbirimize fikir verelim diye açtım doğal olarak benimde işlerim falan oluyo ben olmayınca kimse yazmayacak diye bi şart yok değil mi ?Eki Görüntüle 1710049
geçen hafta;74,7
bu hafta; 73,8
gamzebyrk senin yazmadığın günlüğüne son defa yazıyorum canım
sağlıklı bir kiloda olmak kararlılıktır.