Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet arada kaciyo böyle ya sonra pişman oluyorum iş işten geçmiş oluyo tabiKızlar bugün sadece sabah kahvaltısı yaptım bide aksam yemegi yedim ama aksam fazla kaçırdım evde tadilat var ustalar falan oyüzden iki öğün yedim sadece moralim bozuldu ya![]()
Sizinde çok kilonuz yok amaa azcik sadece :)bende yükledim kızlar. boy:163 kilo 74,5
Eki Görüntüle 1702609 Eki Görüntüle 1702610 Eki Görüntüle 1702611 Eki Görüntüle 1702613
Evet bende sevmiyorum cok zayıflık :) boyuma göre 55 olmam gerekiyo benimdeevet pek yok gibi görünüyor o yüzden ideal kilom olan 58 yerine 65'e düşmek istiyorum zaten. insan vücudunda belli olan kemiklerden hoşlanmıyorum :) ne o öyle iskelet gibi![]()
kızlarrr nasıl gidiyo benim moralim yerlerde o kadar spor diyet boşa gitti![]()
Yavas yavas canım sabır edelimnormal bi insan kilo veriri benim yaptıkarımı yapsa artık bende nasıl bir anormallik varsa 200 gr almışım. sanırım anormallikten öleceğim![]()
sonraki bildirimlerde de bir önceki haftayı söyleyerek yapalım takibi kolay olur ...
Ben başka bi konuya da yazıyordum yazayım buraya dagamzebyrk senin kilo bildirmini de alalım konu sahibi olarak.
dreammergirl
Pyara
Penelope_Lalilop sizlerinde kilonuzu öğrenelim.
Ftmk43 kilo bidirimlerini pazartesi yapma kararı almıştık, belki bilmiyorsundur. senin de kilonu öğrenelim.
gamzebyrk senin kilo bildirmini de alalım konu sahibi olarak.
dreammergirl
Pyara
Penelope_Lalilop sizlerinde kilonuzu öğrenelim.
Ftmk43 kilo bidirimlerini pazartesi yapma kararı almıştık, belki bilmiyorsundur. senin de kilonu öğrenelim.
Vayyyyyýy hayretler içindeyim maşallah ne güzel vermissiniz arkadaşım tebriklergeçen hafta: 96 kg
şimdi: 93.8 kg
: )))))