• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşlığı

Kızlar bugün sadece sabah kahvaltısı yaptım bide aksam yemegi yedim ama aksam fazla kaçırdım evde tadilat var ustalar falan oyüzden iki öğün yedim sadece moralim bozuldu ya :(

bozma morolini. bende bugün fazla kaçırdım. olur böyle şeyler arada yarın daha dikkatli oluruz :)

Kızlar bugün sadece sabah kahvaltısı yaptım bide aksam yemegi yedim ama aksam fazla kaçırdım evde tadilat var ustalar falan oyüzden iki öğün yedim sadece moralim bozuldu ya :KK43:
Evet arada kaciyo böyle ya sonra pişman oluyorum iş işten geçmiş oluyo tabi :D

bende yükledim kızlar. boy:163 kilo 74,5
IMG_20151127_215043.webp IMG_20151127_215052.webp IMG_20151127_215142.webp IMG_20151127_215148.webp

evet pek yok gibi görünüyor o yüzden ideal kilom olan 58 yerine 65'e düşmek istiyorum zaten. insan vücudunda belli olan kemiklerden hoşlanmıyorum :) ne o öyle iskelet gibi:KK48:

evet pek yok gibi görünüyor o yüzden ideal kilom olan 58 yerine 65'e düşmek istiyorum zaten. insan vücudunda belli olan kemiklerden hoşlanmıyorum :) ne o öyle iskelet gibi:KK48:
Evet bende sevmiyorum cok zayıflık :) boyuma göre 55 olmam gerekiyo benimde

normal bi insan kilo veriri benim yaptıkarımı yapsa artık bende nasıl bir anormallik varsa 200 gr almışım. sanırım anormallikten öleceğim :(

geçen hafta: 74.5
bu hafta: 74,7
geçen hafta tarının fotosunu çekip atmıştım. Bu hafta moral bozukluğundan çekmedim. günüm berbat geçti yaa. psikolojim de alt üst oldu iyice. sabahtan beri bi ağlama iseğidir gidiyor. günün sonunda akacak hepsi :cry:

Back
X