- 15 Kasım 2015
- 106
- 13
- 48
- 27
1.65 boy 80 kilo82 kilo muydun canım sen ? Çok daha zayıf duruyosun boyun kaç ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.65 boy 80 kilo82 kilo muydun canım sen ? Çok daha zayıf duruyosun boyun kaç ?
Oturunca kat kat olan göbeğim ve kalın basenlerim varGöstermiyosun ama :)
Oturunca kat kat olan göbeğim ve kalın basenlerim varevet herkes öyle diyo lakin yinede begenmiyorum ben :)
ben sadece pazartesileri tartılıyorum.Kızlar her gün tartılıyo musunuz
Bu resimleri cekildigim zaman geçen sene yani 82 kiloydum hatta :)
Bel göbek göğüs bacak hep fazlaligim var vee en sinir oldugumda yanaklatim tombik tombikSanırım senin de benim gibi göbek ve bel sorunlu canım bacaklar daha ince
Terleme her durumda yağ yanıyor anlamına gelmediği için bence gerek yok şu kaybı da olabilir onun da bi faydası olmazbirde göbek ya da basenleri streçle sarıyolarmış benim kilo veren bi arkadaşım öyle yaptığını söyledi ama sürekli hareket halinde olmak lazımmış çok terletiyomuş ama bi zararı olur mu acaba
birde göbek ya da basenleri streçle sarıyolarmış benim kilo veren bi arkadaşım öyle yaptığını söyledi ama sürekli hareket halinde olmak lazımmış çok terletiyomuş ama bi zararı olur mu acaba
Evet ondan sordum birde sıkı bi şekilde sarildigi icin zarar verir mi acaba diyecildinizi tahriş etmeyin arkadaşlar![]()
Selam kızlar bu ara işlerim pek yoğun ev de yoğun gidiyor bakamıyorım hiç foruma ben hala diyet olayını düzene sokamadım bi de evime çöreklenen kayınvalidem giderse egzesize başlayacağım sağolsun kendisi yumurtaya attığım tuza bile karışır laflarını çekemeyeceğim hiç siz ne alemdesiniz