• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşlığı

Kızlar yeni kapandim onun için fazla kapalı resmim yok spor salonundakiler çok açık o yüzden bunu atıyorum fazla belli olmuyo galiba...

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-26-23-19-45-1.webp
    Screenshot_2015-11-26-23-19-45-1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 46
birde göbek ya da basenleri streçle sarıyolarmış benim kilo veren bi arkadaşım öyle yaptığını söyledi ama sürekli hareket halinde olmak lazımmış çok terletiyomuş ama bi zararı olur mu acaba

birde göbek ya da basenleri streçle sarıyolarmış benim kilo veren bi arkadaşım öyle yaptığını söyledi ama sürekli hareket halinde olmak lazımmış çok terletiyomuş ama bi zararı olur mu acaba
Terleme her durumda yağ yanıyor anlamına gelmediği için bence gerek yok şu kaybı da olabilir onun da bi faydası olmaz
Zaten nabız yükselişe geçince ateşli bi terleme oluyo o zayıflatır bence arkadasim

Selam kızlar bu ara işlerim pek yoğun ev de yoğun gidiyor bakamıyorım hiç foruma ben hala diyet olayını düzene sokamadım bi de evime çöreklenen kayınvalidem giderse egzesize başlayacağım sağolsun kendisi yumurtaya attığım tuza bile karışır laflarını çekemeyeceğim hiç siz ne alemdesiniz

Selam kızlar bu ara işlerim pek yoğun ev de yoğun gidiyor bakamıyorım hiç foruma ben hala diyet olayını düzene sokamadım bi de evime çöreklenen kayınvalidem giderse egzesize başlayacağım sağolsun kendisi yumurtaya attığım tuza bile karışır laflarını çekemeyeceğim hiç siz ne alemdesiniz

oyy oyy oyy :( şu an iz de de var öyle her şeye karışan biri ama ben aldırış etmiyorum. sen önemsiyorsan yapabilecek bir şey yok tabi ki . umarım yakın bir zamanda gider de sen de istediğin düzeni tutturursun :) en azından kaçamakalardan uzak dur. abur cubur tüketme :)

Back
X