Diyet atıştırmalıklar

nevinsen

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
8
0
16
İstanbul
Çok severek takip ettiğim bir sitede şu tariflerle karşılaştım, REKLAM LINKI Sağlıklı beslenme: Aperatif önerileri. Enerji toplarını denedim harika oldu, ancak kara lahana cipsini tadını çok merak etmeme rağmen yapmaya çekiniyorum. O tarifi uygulayabileceğim ya da bu tarz atıştırmalık sağlıklı cips tarifleri olanlar var mı? Tariflerinizi bekliyorum.

dostlar size nefis bir pizza tariri vereceğim hazır olun :) kepek ekmeklerimizi incecik dilimliyoruz.tepsiye diziyoruz yalnız sakın yağlı kağıt kullanmayın fazladan tek kaloriye bile ihtiyacımız yok :) dilimlediğimiz kepek ekmeklerimizin üzerine çay tabağında hazırladığımız sulandırılmış salçalı karabiberli kıvamlı sosumuzdan sürüyoruz. daha sonra ayrı bir kapta doğradığımız bibeberler,domatesler,siyah zeytin ve yeşil zeytini ekmeklerimizin üstüne kaşıkla koyuyoruz.en üste ister kaşar peyniri ister çökelek koyarak nefis görüntüyü yakalıyoruz ve tabiki tuz koymayı unutmayın. çayla nefis gidiyor afiyet olsun diyet dostlarım

Teşekkürler canım paylaşım için.

Yağsız ve Tuzsuz Patlamış Mısırı Deniyebilirsin. Kalori açısından oldukça düşük antioksidan oranıda fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…