- Konu Sahibi pessimist_
-
yarın diyete başlıyorum kızlar bana katılmak isteyen varmıı :)
ben ben beeen yarın başlıyorum nasıl bi diyet yapacaksınız ben çalışıyorum yarım gün, gerçi yanımda da götürürüm. kilom 69 bi 5 veya 6 kilo versem çok iyi olacak son 3 haftador başlayıp bozuyorum sıkıldım bu kez kararlıyım
yarın diyete başlıyorum kızlar bana katılmak isteyen varmıı :)
Ben de katilabilir miyim?
Ben de katilabilir miyim?
hoşgeldin canım tabikide katılabilirsin birlikten kuvvet doğar.kızlar sizden tek istediğim sık sık tartılmanız ve günlük menü listenizz :) sanırım birbirimize böyle daha çok yardımcı oluruz :)
hoşgeldin canım tabikide katılabilirsin birlikten kuvvet doğar.kızlar sizden tek istediğim sık sık tartılmanız ve günlük menü listenizz :) sanırım birbirimize böyle daha çok yardımcı oluruz :)
benim boyum 168 kilom 62 arkadaşım.ama basenli olduğum için gereğinden fazla tombiş duruyorum.ben dukan diyetine başlıyorum.sen çalışıyosun bende birinci öğretim okuyorum :) aynı durumdayız bahane yook :) başlayalım nasipse :) hedef 55 :)
boyumuz aynı kilonda bişey yok bende tam tersiyim üst var alt tarafım zayıf duruyor spor falanda yapalım bari bakalım nolacak hayırlısı artık canımmm
kızlar ben yarın başlıycam diye 4 adet minik kurabiye yedimm:26:hergün tartılalımmı çok severim tartılmayı tik haline geldi bende liste yapacakmıyız
olmam gereken kilo 59 muşspor yapıyorum da boğazı tutmak lazım arkadaşım tek spor yetmiyo :) bol şanslar kızlar başladım bugün :)
hergün tartılınca moraslin bozuluyo sinirlenip yiyosun motivasyonun düşüyobi keresin ben annemlerde tartıldımbaktımki kilom aynı gittim sinirden yedimsonra bi baktımki annemlerin tarısı bozukçok sinir olmuştum kulağıma küpe oldu hep aynı tartıda ve haftada 1 kere tartıl
hergün tartılınca moraslin bozuluyo sinirlenip yiyosun motivasyonun düşüyobi keresin ben annemlerde tartıldımbaktımki kilom aynı gittim sinirden yedimsonra bi baktımki annemlerin tarısı bozukçok sinir olmuştum kulağıma küpe oldu hep aynı tartıda ve haftada 1 kere tartıl
iyi akşamlar kızlar ben bugün sabah itibariyle 69 kiloydum
sabah kahvaltısı şöyle
1 büyük dilim peynir
2 adet zeytin
az reçel
1 dilim tam buğday ekmeği
öğlen;
2 adet muz 1 mandalina
1 avuç fıstık ( canım yemek yemek istemedi)
aralarda yeşil çay
akşam
az çorba ve karnabahar yemeği o d azdı
muzla patates eşit değerdeymiş bence güzel gitmiş diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?