- 4 Aralık 2010
- 783
- 45
- 118
- Konu Sahibi pessimist_
-
sabah 9 buçuk 1 dilim köy peyniri 2 dilim ekemek yarım domates çay
poğaça ve fındık dıstık vardı ikram ettiler YEMEDİM
öğlen biyere bebek görmeye gittim 5/6 tane çizi bisküvi 1 gofret 3 tane petibör yemek zorunda kaldım çünkü akşama kadar başka yeme şansım yoktu ben öğretmenim de
2 gibi aşure geldi okula YEMEDİM
saat 18 yeşil salata az yağlı 1 dilim ekmek 4 yemek kaşığı kuru fasulye 1 kepçe çorba 1 kase yoğurt
şu ana kadar 5 bardak su
daha da yemem
sevindim ya öğlen çok saçma oldu demiştim ama çok yorgundum yemek yapamadım işten gelipbelli bi diyet yapsam daha iyi olacakta uymuyorum bozuyorum sonra homukcum sen kaç kilosun
165cm 70 kiloyum 10 kilo fazlam var be iş yerine yemek götürüyorum
hemen hemen aynıyız kiloda. Öğretmensin sende benim gibi, ben sabahçıyım öğlen evde oluyorum kahvaltıyı yanıma alacağım simit poaçaya son veriyorum okulda da yeşil çay demliyolaröğlenleri yapabilsem et türü bişey akşamda sebze yemeği öyle baya vermiştim uzun zamandır durdu kilo vermem. 65 e bile razıyım yani 10 kilo keşke verebilsek
Merhaba konum var benim de ama buraya da yazmak istedim sizleri takibe alıyorum kızlar:)Benim akşamki menü:
Ara 13.00 süt ve nesfit
Akşam(20.00)
çok acıktım 7 saat bişey yemeyince gözüm döndü(
sucuklu patates yemeği (1 tabak)
3 kuru patlıcan dolması
turp otu salatası
Ekmek yok!
Spor:yok (bugün yine çok gezdim)
bugün ilk gün bitti kızlar diyet ve spor :) morallar nasıll :)
Merhaba konum var benim de ama buraya da yazmak istedim sizleri takibe alıyorum kızlar:)Benim akşamki menü:
Ara 13.00 süt ve nesfit
Akşam(20.00)
çok acıktım 7 saat bişey yemeyince gözüm döndü(
sucuklu patates yemeği (1 tabak)
3 kuru patlıcan dolması
turp otu salatası
Ekmek yok!
Spor:yok (bugün yine çok gezdim)
canımm sen ne yiyip içiyorsun benim dukan diyeti ile çok zayıflayan arkasından çok kilo alan arkadaşlarım oldu aman dikkat et sonrasında. Diyet azalttım bariz yediklerimi yeşil çay fazla karbonhidrat yok sporada başlayamadım.
merhaba konunuza bakamadım ama zayıflayabildinizmi akşam biraz kaçmış sıkıntı yok bugün telafi edersiniz bi bakayım topiğinize
inan daha az önce bir arkadaşım ben demeden dukan diyeti yaptım bir haftada beş kilo verdim dedi e sonra naptın dedim kilo verdim diye bıraktım dedi anlatabildim sanırım :) bu diyette 4 aşama var dikkatini çekmek istediğim kilo verdim diye salarsan kendini tabiki alırsın :) ben kahvaltıda krep yapıp yiyorum yulaf kepeği krebi bakabilirsiniz tarifine.öğlen ve akşam da tavuk ada et et yiyorum.belirttiğim gibi 2.günüm ve yarında protein ağırlıklı besleneceğim.
1 haftada sekiz kilo muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuHaftada en fazla 3 kilo verilmeli demişti diyetisyen ama bu kiloyla da orantılı tabi...
bugünkü menüm
Benim menüme gelirsek:
kahvaltı(07.30)
1 kase nesfit çkolatalı
üzerine süt
Ara:su
Öğle(12.30)
1 kase ezogelin
Salata
tavuk şnitzel avuç içi kadar
patates püre
Akşam(16.30)
1 kase yoğurt
salata
Musakka(5-6 kaşık)
1 dilim ekmek
2-3 kaşık patates yemeği
Yine biraz abarttım
Ara(18.30)
Şekersiz türk kahvesi
herkese iyi akşamalr
evet 22 yaşındaydım ağır spor ve isveç diyetini bilinçsizce yapıp tam 8 kilo vermiştim 71 kilodan 63 e düştüm ama resmen eziyet gibiydi bi dahada yapmadım
bugün yediklerin düne göre daha iyi, akşam erken yemişsin abartılı gelmedi bana
evett kızlar bugün gelelim yediklerime
acımasızca eleştirebilirsiniz
sabah; zeytin peynir reçel 1 simit
öğlen; yayla çorbası, fındık fıstık bir kase :26:
aralarda yeşil çay, kahve , muz
akşam; 5 kaşık pirinç pilavı, 5 kaşık kuru fasulye
suyu az içtim ve sebze salata vs yemedim
Canım reçeli ve pirinç pilavını eleştireceğim
bir yerde doğruysa pirinç pilavının 1 kaşığının 1 dilim ekmeğe eşit olduğunu okumuştum
Reçel diyet yaparken yenmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?