diyet başlasınn

tabi öğlen biraz bozulmuş akşam ve sabah iyi o aşure benim önüme gelseydi eminim dayanamazdım

165cm 70 kiloyum 10 kilo fazlam var be iş yerine yemek götürüyorum

hemen hemen aynıyız kiloda. Öğretmensin sende benim gibi, ben sabahçıyım öğlen evde oluyorum kahvaltıyı yanıma alacağım simit poaçaya son veriyorum okulda da yeşil çay demliyolar öğlenleri yapabilsem et türü bişey akşamda sebze yemeği öyle baya vermiştim uzun zamandır durdu kilo vermem. 65 e bile razıyım yani 10 kilo keşke verebilsek

benim tam gün bazen okılda yapıyodum simit falan artık sandviç götürüyom öğlende evden salata falan yarın yemeğe gidicez ama ben gene diyet yiyicem dediğin gibi öğlen etse akşam sebze etkili oluyo

Merhaba konum var benim de ama buraya da yazmak istedim sizleri takibe alıyorum kızlar:)Benim akşamki menü:

Ara 13.00 süt ve nesfit

Akşam(20.00)
çok acıktım 7 saat bişey yemeyince gözüm döndü(
sucuklu patates yemeği (1 tabak)
3 kuru patlıcan dolması
turp otu salatası
Ekmek yok!
Spor:yok (bugün yine çok gezdim)

bol şanslar :)) ben dukan diyetine başladım bi de bunu deniyelim dedim :)) protein ağırlıklı yiyorum sıkılsamda :)

bugün ilk gün bitti kızlar diyet ve spor :) morallar nasıll :)

canımm sen ne yiyip içiyorsun benim dukan diyeti ile çok zayıflayan arkasından çok kilo alan arkadaşlarım oldu aman dikkat et sonrasında. Diyet azalttım bariz yediklerimi yeşil çay fazla karbonhidrat yok sporada başlayamadım.

merhaba konunuza bakamadım ama zayıflayabildinizmi akşam biraz kaçmış sıkıntı yok bugün telafi edersiniz bi bakayım topiğinize

inan daha az önce bir arkadaşım ben demeden dukan diyeti yaptım bir haftada beş kilo verdim dedi e sonra naptın dedim kilo verdim diye bıraktım dedi anlatabildim sanırım :) bu diyette 4 aşama var dikkatini çekmek istediğim kilo verdim diye salarsan kendini tabiki alırsın :) ben kahvaltıda krep yapıp yiyorum yulaf kepeği krebi bakabilirsiniz tarifine.öğlen ve akşam da tavuk ada et et yiyorum.belirttiğim gibi 2.günüm ve yarında protein ağırlıklı besleneceğim.

canım kolay gelsin ben pek cesaret edemiyorum ona, oğlum var 2 yaşında çorba pilav salata et balık işte ne varsa yapıyorum bi de kendim için ayrı diyet hazırlayamıyorum keşke yapabilsem protein ağırlıklı beslenmek kesinlikle hızlı kilo verdiriyor. ben daha önce isveç diyetiyle 1 haftada 8 kilo verdim sonrasında uzun süre almadım. Bahsettiğim arkadaşlar dukan diyetini yaptı 15 -16 kg verdiler sonra eski beslenme düzenine geri dönünce dediğin gibi salınca tekrar hızlıca aldılar

1 haftada sekiz kilo muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Haftada en fazla 3 kilo verilmeli demişti diyetisyen ama bu kiloyla da orantılı tabi...

bugünkü menüm
Benim menüme gelirsek:

kahvaltı(07.30)

1 kase nesfit çkolatalı
üzerine süt

Ara:su

Öğle(12.30)
1 kase ezogelin
Salata
tavuk şnitzel avuç içi kadar
patates püre

Akşam(16.30)
1 kase yoğurt
salata
Musakka(5-6 kaşık)
1 dilim ekmek
2-3 kaşık patates yemeği
Yine biraz abarttım

Ara(18.30)
Şekersiz türk kahvesi

herkese iyi akşamalr

evet 22 yaşındaydım ağır spor ve isveç diyetini bilinçsizce yapıp tam 8 kilo vermiştim 71 kilodan 63 e düştüm ama resmen eziyet gibiydi bi dahada yapmadım
bugün yediklerin düne göre daha iyi, akşam erken yemişsin abartılı gelmedi bana

evett kızlar bugün gelelim yediklerime
acımasızca eleştirebilirsiniz
sabah; zeytin peynir reçel 1 simit
öğlen; yayla çorbası, fındık fıstık bir kase :26:
aralarda yeşil çay, kahve , muz
akşam; 5 kaşık pirinç pilavı, 5 kaşık kuru fasulye
suyu az içtim ve sebze salata vs yemedim

sana katılıyorum bugünkü çok hoş bi diyet olmuş :)

Canım reçeli ve pirinç pilavını eleştireceğim

bir yerde doğruysa pirinç pilavının 1 kaşığının 1 dilim ekmeğe eşit olduğunu okumuştum

Reçel diyet yaparken yenmemeli

Canım reçeli ve pirinç pilavını eleştireceğim

bir yerde doğruysa pirinç pilavının 1 kaşığının 1 dilim ekmeğe eşit olduğunu okumuştum

Reçel diyet yaparken yenmemeli

işte dayanamıyorum o yüzden belli başlı bi diyet yapsam vereceğim böyle yerimde sayıyorum

bu diyeti yapmıştım yarıda bırakmama rağmen vermiştim yarın yine başlayacağım galiba

Her Gün ki Sabah kahvaltısı
1 dilim kepek ekmeği,
25 gram yağsız peynir (koyun, keçi inek peyniri fark etmez)
şekersiz çay, kahve

————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 1 ve 8. günler :

Öğle Yemeği:
-Tam kaynamış iki adet yumurta.
-Dilediğiniz kadar Marul, Domates, roka, tere otu, Dereotu’ndan oluşan elma sirkeli, salatalık, karışımı sınırsız salata

Akşam Yemeği:
-100 gram ağırlığında ( 7 veya 8 tane) ekmek için konmamış ızgara köfte
-Limonlu Salata (yeşil yapraklı sebzeleri domates, lahana, marul, salatalık)

————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 2. ve 9. günler :

Öğle Yemeği:
1 adet simit
1 bardak ayran

Akşam Yemeği:
Haşlanmış Yarım Porsiyon Tavuk Eti (derisi alınmış olacak)
Mevsim Salata

—————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 3. ve 10. günler :

Öğle Yemeği:
200 gram yağsız ve kaymaksız yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Dilediğiniz kadar Hafif tuzlanmış Salatalık

Akşam Yemeği:
120 gram – 2 iri dilimli ızgara dana eti (yağsız kısmından olacak)
(Veya bir büyük ızgara balık)
Mevsim Salata

—————-

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 4. ve 12. günler :

Öğle Yemeği:
200 gram, ince dilimlenmiş haşlanmış patates takviyeli mevsim salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
Akşam Yemeği:
6 adet kuzu pirzola
Salata

—————–

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 5. ve 12. günler :

Öğle Yemeği:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata

Akşam Yemeği:
1 büyük tabak haşlanmış yağsız makarna,
Yoğurt

——————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 6. ve 13. günler :

Öğle Yemeği:
haşlanmış 2 tane sosis
Salata

Akşam Yemeği:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber, domates veya kabak dolması
2 kaşık yoğurt

——————-

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 7. ve 14. günler :

Öğle Yemeği:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık, domates

Akşam Yemeği:
şiş ızgara, Salata

kızlar bugün tartıldm ve ilk kilom 63 tü şimdi 57.5 :) ama bir ay içinde hergün yarım saat spor yaptım ve akşam 7 den sonra bişey yememeye çalıştım 3 kere kaçamak yaptm olmadı değil :) güzel tarafı yağdan vermiş olmam tabi dukan diyetimde de 3. günüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…